Gal kuri turite ar bandete sita:
http://ep.yimg.com/c...81_2087_9798506
Kokia jo kaina Lt, jei yra?
QUOTE(Argija @ 2010 01 27, 19:05)
119Lt mokėjau kiek pamenu. Pirkau Klaipėdos KristiAnoje
ir kokie atsiliepimai?
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 27, 10:27)
Mergaites,gal galit parasyti kokia kaina Kristianoj (o gal ir Douglase buna?) Dior Foundation brush?va sito?
Turiu sita sepeteli jau beveik 2 metai. Labai patinka - dengia geria, taupiai naudojasi pudra. Patinka, kad yra nedidelis - patogiai galima pasiekti sunkesnes vietas kaip nosies sparnelius ir pan. Prabangus dizainas. Pati ieskojau parsisiusti, bet kainu skirtumas buvo tik keli litai, tai neapsimokejo - pirkau Kristianoje.
QUOTE(Skarlet @ 2010 01 27, 22:26)
as turiu man labai patinka,galeciau kitu net neturet nes sitas man vos ne viskam (akiu makiazui).pirkau internetu
Planuoju pirkti šepetėlį skystai pudrai... Iškilo klausimų gal ir kvailų...tad nepykit...
Kaip tepat pudrą su šepetėliu???
Nuo rankos ar iš buteliuko, ar iš buteliuko užpilate ant šepetėlio???
Šepetėlis būna sausas ar jį prieš naudojimą sušlapinate???
Kaip po naudojimo - viskas aišku, o kaip prieš???
Pati tepimo technologija. Ar tokia yra??? Kad pvz. geriau braukti į šonus ar pan.????
Pati tepimo technologija. Ar tokia yra??? Kad pvz. geriau braukti į šonus ar pan.????
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 28, 10:12)
as turiu man labai patinka,galeciau kitu net neturet nes sitas man vos ne viskam (akiu makiazui).pirkau internetu
Maciau, kad Kristes prekiauti ta firma pradejo, galvoju, gal nelabai didelis skirtumas kainos butu, jei yra ju Lt
Aciu
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 28, 13:45)
Planuoju pirkti šepetėlį skystai pudrai... Iškilo klausimų gal ir kvailų...tad nepykit...
Na as galiu pasidalinti savo patirtimi
Kadangi mano skysta pudra yra Cream konsistencijos, be dozatoriaus, indelyje placiu kakliuku, tai as pakabinu jus siek tiek svariu sepeteliu ir ant rankos pamakaluoju, kad pasiskirstytu pudra sepetelyje. Tada gan dideliais potepiais tepu pirmyn atgal, paskutini tepima darau is virsaus i apacia, is vidurio i sona..., kad oda 'nepasisiaustu' . O nosi dar siek tiek pirstukais padailinu...
Is pradziu budavo taip, kad pasitepu - sepeteli isplaunu, kitam kartui jau ir sausas, bet paskui pasitaikydavo, kad pamirsdavau, tai issiplaunu ir dregnu tepu. Ir nuo to tikrai rezultatas ner blogesnis.
Dar viena dalyka labai megstu, tai savo pudra sumaisau su drekinanciu kremu, labai lengvas vaizdelis gaunasi.
Paskutinis mano atradimas (kadangi baze naudoju labai labai retai) - is pradziu tuo paciu svariu sepeteliu ant veido tepti savo drekinanti krema, o po to tuo paciu neisplautu sepeteliu tepti krempudra. Prisimokiau sito dalyko is savo mylimukiu - Pixiwoo
O siaip turbut kiekviena pati bandydama ir klysdama atrandam, kas mums geriausia. Sekmes bandymuose
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 28, 12:45)
kadangi pas mane su dozatorium, tai as kaškiek užlažinu ant rankos ir tada su šepetėliu užkabinu kiek reikia.
Dažniausiai tepu sausu šepetėliu, bet Milimar pasiūlė visai neblogą variantą
o dėl tepimo technologijos-tikrai kaškada esu radusi internete, kaip taisyklingai tepti krempūdra, reikia youtube paieškot
Kokį šepetėlį naudojat bronzatui? Paieškose aš dabar
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 28, 00:40)
ir kokie atsiliepimai?
Jau rašiau ir šioje temoje ir atradimų temoje, nesikartosiu. Atsiliepimai tik teigiami
QUOTE(Apvalute @ 2010 01 28, 03:01)
Turiu sita sepeteli jau beveik 2 metai. Labai patinka - dengia geria, taupiai naudojasi pudra. Patinka, kad yra nedidelis - patogiai galima pasiekti sunkesnes vietas kaip nosies sparnelius ir pan. Prabangus dizainas. Pati ieskojau parsisiusti, bet kainu skirtumas buvo tik keli litai, tai neapsimokejo - pirkau Kristianoje.
Pritariu. Patinka man, kad su juo kur reikia labiau maskavimo galima užtepti antrą sluoksnį
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 28, 13:45)
Manau atrasite savo būda. Bet jei idomu, tai pati lašinu lašelius ant sauso šepetėlio (naudoju Clarins trully matte pudrytę) tada aptaškuoju veidą ir ištepu
QUOTE(evelinki @ 2010 01 27, 01:16)
neisivaizduoju kaip skysta reiktu padengti su pirmuoju, o sausa mineraline laisvai
antrasis skystai pudrai pritaikytas.
antrasis skystai pudrai pritaikytas.
va taip tepu kaip cia
http://www.youtube.c...p?v=KAIhlm6niW4
Kazkaip kilo toks klausimas... ar ten kur coastal pasirengi pigiausia siuntimo buda, tai cia tas registruotas pastas bus ar ne? uzsiskiau is ten, pasirinkau kaip ir minejot ta pati pigiausia buda, ir tik savaitei praejus susimasciau, o koks cia pastas bus ?