Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Portishead @ 2010 01 23, 22:09)
fainulis rinkinukas  wub.gif  o jau deklas koks  bigsmile.gif bet ten nera analogisko tam mac 187  g.gif atskirai to rozinio nepirkot? bus idomus atsiliepimai apie visa rinkinuka, kai gausit ji  rolleyes.gif

Žadu dar viena pirkimą daryt, kol akcija smile.gif tuomet ir prigriebsiu
Atsakyti

na prisiskaiciau cia temeleje ieskodama sepeteliu akiu makiazui ir skysstai pudra ir issirinkau kelis bei uzsisakiau, ju tarpe ir si wub.gif begalo jis mane suzavejo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 01 23, 22:03)
na prisiskaiciau cia temeleje ieskodama sepeteliu akiu makiazui ir skysstai pudra ir issirinkau kelis bei uzsisakiau, ju tarpe ir si wub.gif begalo jis mane suzavejo wub.gif

user posted image

o kada tu ji uzsisakei, man tai senai rodo kad jo vis nera sad.gif

as jo irgi labai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2010 01 23, 22:12)
labas vakaras
mergaitės,gal kas zinote kur galima nusipirkti dekla sepeteliams,kad tilptu apie 15-20sepeteliu

gal is situ kas patinka (cia vel gi is coastalscents):
user posted imageuser posted image

arba ebay pasizvalgykit, "brush case" parasykit ten, gal ka ismes idomaus, nors as bandziau- man meta jau kartu su sepeteliais. parasiau empty brush case, tai tik pora neblogu variantu pasiule.
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 23, 22:22)
Žadu dar viena pirkimą daryt, kol akcija smile.gif tuomet ir prigriebsiu

drinks_cheers.gif jau geriau po biski. as padalinau pirkinius i pora siuntinuku, kad muitinei neuzkliutu, nors vistiek vienas siek tiek virsijo leistina suma:( gal neuzklius...

QUOTE(remygaaa @ 2010 01 23, 23:03)

kad jis jau senokai out of stock... buvau nusiziurejus ji, bet kad nera:(
panasus yra, kabuki dydzio, raso nerealus mineralinei pudrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 sausio 2010 - 00:37
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 23, 17:58)
aciukas  4u.gif

reikes siendien uzsakymuka vel padaryt smile.gif

QUOTE(Portishead @ 2010 01 23, 18:13)
4u.gif bigsmile.gif gal parodysit kokius isrinksit jei nesunku blush2.gif blush2.gif ir ar daug jau is ten uzsisakiusi esat? visais sepeteliais patenkinta?  4u.gif

jetau panos susimaisiau doh.gif norejau pasakyt kad is sito psl uzsakymuka dariau doh.gif
http://www.allcosmeticswholesale.com/

kaskaip buvau isitikinus, kad i LT nesiuncia doh.gif , nes neradau Lithuania, einu kraut krepsi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 24 sausio 2010 - 00:45
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 24, 01:41)
jetau panos susimaisiau  doh.gif norejau pasakyt kad is sito psl uzsakymuka dariau  doh.gif
http://www.allcosmeticswholesale.com/

Palaukit tai is http://www.coastalscents.com juk nesiuncia i LT  g.gif

aciu uz papildoma nuorodele i mano el. parduotuviu sarasiuka 4u.gif bigsmile.gif
o coastalscents jau seniai sekmingai siuncia i LT, tarpininkiu pagalbos nereikia 4u.gif jei ka, dar visa diena galioja akcija, spesit ir is ten uzsakyt! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 24, 01:41)
kaskaip buvau isitikinus, kad i LT nesiuncia  doh.gif , nes neradau Lithuania,  einu kraut krepsi  bigsmile.gif

thumbup.gif tik nepamirskit po to uzrodyt naujus pirkinukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 01 24, 00:48)
aciu uz papildoma nuorodele i mano el. parduotuviu sarasiuka  4u.gif bigsmile.gif
o coastalscents jau seniai sekmingai siuncia i LT, tarpininkiu pagalbos nereikia  4u.gif jei ka, dar visa diena galioja akcija, spesit ir is ten uzsakyt!  4u.gif
Papildyta:

thumbup.gif  tik nepamirskit po to uzrodyt naujus pirkinukus  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif butinai, bet speju imsiu daug ka ka ir visos emet mirksiukas.gif

Atsakyti
Pagaliau siandien apziurejau Sonia Kashuk tokios serijos sepetelius (nu paskubom ziurejau, nes vyras bande istempt is parduotuves kol nenusipirkau ju), tai patiko: minksti, svelnus, neskysti.... Idomu butu pasidazyt ir ziuret koks rezultatas...
user posted image

QUOTE(Meskala @ 2010 01 23, 13:47)
mielosios, kas galetu man padet gauti originala 187?smile.gif) nemoku as per tarpininkes, pirmasyki gi smile.gif

Didelio mokslo nereikia wink.gif Nueinat i kurios nors tarpininkes tema, pasiskaitot salygas pirmame puslapyje ir uzsako ji wink.gif

QUOTE(manager @ 2010 01 23, 18:29)
Ir idomu, iki kiek ta nuolaidele  su koduku galioja?

Nuolaidos buna nuo penktadienio iki sekmadienio. Dazniausiai CS puslapyje raso kokia nuolaida buna siuloma, bet kartais tik i email'a atsiuncia.

QUOTE(B.Jones @ 2010 01 23, 21:37)
užsisakiau is Coastal Scents rinkinį  štai tokį

As i si rinkini senokai ziurineju, bet vis susilaikau - sepeteliu turiu tikrai daugiau nei reikia, tai jau cia tik silpnybe valdo mane... doh.gif

QUOTE(Jaslene @ 2010 01 23, 21:39)
Koki sepeteli naudojate shaimeriams arba meteoritams? 4u.gif

Meteoritams naudoju TBS didije, o shimmeriui daznai panaudoju skaistalu ar konturavimo.
Atsakyti
mergaites help smile.gif

kaskodel man uzsakant prekes neleidzia pasirinkti to paskutinio siuntimo budo, vis meta FDX Ground
ir kur siuntimo kaina raso-Pending g.gif

Vakar kaskuri laika viskas buvo gerai, o veliau ta pending pradejo rasyt doh.gif

Gal cia nenmokamai jie man nori siusti biggrin.gif bigsmile.gif

aciukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

As irgi planuoju is ten uzsisakyti. O dar ir kodukas kaip supratau, galioja... Kazkaip vat sitas kabuki traukia, nors minerealines dar neturiu (bet planuoju isigyti)
http://www.coastalsc...abuki-brush.cfm
Siaip dar issirinksiu seseliam pora, bet pries tai einu paskaitineti, ka kuri turit, kad neapsisauciau su pirkiniu biggrin.gif Nes kai sepeteliuose zinios ne tokios kaip jusu, nesinori belen ko prisipirkti, o kad ir naudojami butu 4u.gif
Atsakyti
Kol nuolaida vakar prigriebiau dar siuos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 24, 10:40)
mergaites help smile.gif

kaskodel man uzsakant prekes neleidzia pasirinkti to paskutinio siuntimo budo, vis meta FDX Ground
ir kur siuntimo kaina raso-Pending  g.gif

Vakar kaskuri laika viskas buvo gerai, o veliau ta pending pradejo rasyt  doh.gif

Gal cia nenmokamai jie man nori siusti  biggrin.gif  bigsmile.gif

aciukas  4u.gif  4u.gif

butinai nurodykit pasto koda su LT raidem. Pvz LT-92509! ir tada jau pasirnkit paskutini varianta. be to, einant link apmokejimo pabaigos, jums dar karta pasiulys isrinkt siuntima, bet ten jau maziau variantu (lygtais tik 3), is ju rinkit vel gi pigiausia. 4u.gif

QUOTE(raiboji peleda @ 2010 01 24, 11:55)
As irgi planuoju is ten uzsisakyti. O dar ir kodukas kaip supratau, galioja... Kazkaip vat sitas kabuki traukia, nors minerealines dar neturiu (bet planuoju isigyti)

mineralinei rekomenduociau kitoki sepeteli! sita:
user posted image

apie ji zymiai daugiau komentaru, ir jie yra geresni. be to, youtube filmuku pilna apie butent sita sepeteli, sako mineralinei pudrai nepamainomas, labai minkstutelis, patogus.
QUOTE(Giselle @ 2010 01 24, 14:50)
Kol nuolaida vakar prigriebiau dar siuos:

ta vidurini sepeteli naudojau su geliniais coastalscents laineriais. tik kad laineriai sutvirtejo, tai ir nebenaudoju:/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 sausio 2010 - 14:50