maciau
QUOTE(Meskala @ 2010 01 22, 15:45)
neskubek..pas ji feedbacke vienas neigiamas atsiliepimas, nors ir ne maco 187, bet kito komplektelio "These brushes are not real MAC brushes... they are ok but NOT MAC.....
ebo8505 ( 78 [Feedback score is 50 to 99] )
Nov-19-09 13:23
*
Reply by jaan99 (Nov-19-09 13:41):
They're Authentic, would gladly refund your money if you sent them back unused
Lot 5 New Authentic MAC Brushes 129,192,212,217,242 (#230392368066)"
nepagrinde, kuom isitikines, kad neoriginalus :/
zodziu paprasiau kad atsiustu is arti foto, kur "made in japan" ispaustas uzrasas. pagal stilistika ir ispauda nuspresim, ar verta
ebo8505 ( 78 [Feedback score is 50 to 99] )
Nov-19-09 13:23
*
Reply by jaan99 (Nov-19-09 13:41):
They're Authentic, would gladly refund your money if you sent them back unused
Lot 5 New Authentic MAC Brushes 129,192,212,217,242 (#230392368066)"
nepagrinde, kuom isitikines, kad neoriginalus :/
zodziu paprasiau kad atsiustu is arti foto, kur "made in japan" ispaustas uzrasas. pagal stilistika ir ispauda nuspresim, ar verta
Pagal ispauda nieko nenuspresit turejau mac 190 fake su ispaudu JAV, sepetelis buvo labai graziai padarytas ir jei tokio pat su originalu nesulyginsi tai tiesioj ir nesuprasi kaip atskirti
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2010 01 22, 16:04)
Pagal ispauda nieko nenuspresit turejau mac 190 fake su ispaudu JAV, sepetelis buvo labai graziai padarytas ir jei tokio pat su originalu nesulyginsi tai tiesioj ir nesuprasi kaip atskirti
Gal tas pardavejas turi mac 190 ir galetumet imesti foto, kadangi fake jau esu turejus tai mazdaug eitu suprast
QUOTE(Meskala @ 2010 01 22, 14:51)
Tavo fotkej matau: Made in Japan; kas yra vienas is fake pozymiu.
o siaip is ebay net baisu pirkt, sunku is foto atskirt originala nuo padirbto
o siaip is ebay net baisu pirkt, sunku is foto atskirt originala nuo padirbto
Na as MAC parduotuvej kelis sepetelius pirkau, tai ant visu buvo 'Made in Japan'. Nemanau, kad tai neoriginalumo pozymis.
O del eay pilnai sutinku - na galima kazka pigiau pirkt, bet tokius taip padirbinejamus produktus kazkaip baisu pirkt... Nors is kitos puses jau grieztai kovoja ebay su klastotem ir tas pastebima - seniau ivedi i paieska 'MAC 187', tai ismeta begale rezultatu, o dabar ne tiek ir daug.
QUOTE(Meskala @ 2010 01 22, 15:11)
pagal ziedelio irantus atrodo originalus. Betgi, tas tiekejas idomus, uzsiima vien mac prekyba. Gal ir verta
As daznai megstu pirkt pas tokius pardavejus, kurie matosi, kad pardavineja savo daiktelius (na keli vienos firmos, keli kitos, dar kokiu rubeliu ir pan turi). O kai begalybe vienos firmos, tai man paskui kazkokia paranoja prasideda ir visur padielkes vaidenasi, nes nu is kur tiek gaut originalaus gerio....
QUOTE(Milmar @ 2010 01 22, 15:14)
Tai gal ir apsimoka rizikuoti? Jei ka, laiska issaugokit su pazadu. Manau, kad realu blogiausiu atveju per Paypala pinigus atgaut.
Atgaut pinigus tai galima, bet nepamirst reikia, kad teks preke siust atgal pardavejui (net jei prireiks paypal isikisimo - jis irgi liepia visais atvejais grazint preke) - o tas kainuos ir situ islaidu niekas nepadengs (be to, siust reikia registruotu pastu, kad butu irodymas, jog issiuntei). Tai paskui ir neverta net vargintis siust....
QUOTE(shopingas @ 2010 01 22, 16:36)
Atgaut pinigus tai galima, bet nepamirst reikia, kad teks preke siust atgal pardavejui (net jei prireiks paypal isikisimo - jis irgi liepia visais atvejais grazint preke) - o tas kainuos ir situ islaidu niekas nepadengs (be to, siust reikia registruotu pastu, kad butu irodymas, jog issiuntei). Tai paskui ir neverta net vargintis siust....
Na gal ir taip, tada gal ir neverta.
Nors as vienakart turejau toki atveji, kad pardavejas man atsiunte netai, ka uzsakiau. Tai graziai be pykciu pasiderejom ir jis man kompensavo mano sumoketa suma be siuntimo atgal, nes jam isaiskinau, kad tai daug kainuos, palyginti su prekes verte Tai kad sumazinti rizika, ir siuo atveju gal paprasciausiai reiketu taip is anksto susitarti rastu su pardaveju.
O ka jus galvojat apie Smashbox sepetelius - as turiu pudrai Nr.1
Man visai fainas - svelnutis, nesiseria Galvoju gal verta dar keleta isigyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 22, 20:07)
Nors as vienakart turejau toki atveji, kad pardavejas man atsiunte netai, ka uzsakiau. Tai graziai be pykciu pasiderejom ir jis man kompensavo mano sumoketa suma be siuntimo atgal, nes jam isaiskinau, kad tai daug kainuos, palyginti su prekes verte Tai kad sumazinti rizika, ir siuo atveju gal paprasciausiai reiketu taip is anksto susitarti rastu su pardaveju.
Na susitarimas nelabai ka duos, nebent pats pardavejas sutiks grazint. Bet jei lauks paypal sprendimo, tai tokiu atveju paypal i tokius susitarimus neziuri - liepia grazint ir viskas.
O Smashbox man yra ta firma, kuri netraukia (turiu skaistalus ir blizgi, bet cia atsitiktiniai pirkiniai). Tiesa, sepeteliai jau kita kalba (ju neskirtau labai pagal firmu megstamuma) - teke bandyt #19 (bronzatui - berods nr nesumaisiau) ir skaistalu sepeteli (nepamenu nr), tai nelikau itin suzaveta. Tiksliau nesuzavejo bronzato sepetelis, man Sephora tokio tipo labiau patiko, nors realiai man turbut pati forma nepatinka sepetelio, nes nei vieno is ju neturiu siuo metu....
Dabar vilioja #3 (seseliu) - jis toks milziniskas, paziurejau pora youtube vaizdeliu ir susigundziau, nors realiai tai tiek man jo ten ir reikia....
O dar galvoju apie koki dideli pudros, tai mastau arba koki Dior imt arba Smashbox. Dior turiu 'foundation' brush, bet kazko mano oda pastaruoju metu susierzinus - tik pradedu dazytis, tai nuo kas antro sepetelio (o ypac nuo sio Dior) parausta dememis Na tiek, kad uz 10-15min vel kuo graziausia odyte, bet nervuoja taip dazytis....
o shita, o sitagi..o tas uzrasas, kur pagaminta, ant paties teptuko, JAPAN - kurioje vietoje? toje pacioje plokstumoje, kur ir MAC brandas ir numeris 187? ar kitoje puseje?
mat tas tiekejas is ebay man atsiunte ir kita fotke..pagal kitas mac187 fotkes (sephora ir kt) nematau kad butu priekyje "Japan" :/
mat tas tiekejas is ebay man atsiunte ir kita fotke..pagal kitas mac187 fotkes (sephora ir kt) nematau kad butu priekyje "Japan" :/
http://www.aliexpres...holesalers.html
:/ va cia pirkit fake mac187 urmu 24vnt ir labai pigiai :/ Atrodo ten visai kaip originalas. US$87.63 neskaitant siuntimo. su siuntimu i jav - US$92.78
taigi, 1 pcs faktiskai kainuoja 3.86 dolerio. UUUU ;D
zodziu geriau jau pirksiu per kanors original is maccosmetics.com:))))
:/ va cia pirkit fake mac187 urmu 24vnt ir labai pigiai :/ Atrodo ten visai kaip originalas. US$87.63 neskaitant siuntimo. su siuntimu i jav - US$92.78
taigi, 1 pcs faktiskai kainuoja 3.86 dolerio. UUUU ;D
zodziu geriau jau pirksiu per kanors original is maccosmetics.com:))))
man super Laura Mercier šepetėlis skruostų kontūravimui, skaistalams (Angled cheek contour brush)
Na, paskutinį kart tikslinuosi , nes atsiuntė dar viena foto , ar toks užrašas yra ant MAC187
Papildyta:
Ties, Costal scents atsiuntė laiškelį, kad su kodu VALENTINES taikoma 10pr nuolaida šepetėliams
Papildyta:
Ties, Costal scents atsiuntė laiškelį, kad su kodu VALENTINES taikoma 10pr nuolaida šepetėliams
B.Jones, sumazinkite nuotrauka
b.jones, mano prasymu man atsiunte tokia foto ) bet vistiek...neitiko man tos raides A zodyje "JAPAN"; ir siaip originalu fotkese nematau tokio uzraso sepetelio priekyje, po brandu. neiziurimas tikriausiai. zr auksciau, radau tiekeja Shanchajuj, po 24 vnt siuncia:))) ir ne tik. ir akiu seselius, ir lupdazius...milijonai feiku uz kelis dolerius.
musu ebayiskis pardavejas irgi beveik vien seselius stumia, ir nemazai.
ir dar pagalvojau...nu o kas garantuos, kad fotkina originala, o mum siuncia gerai padirbta gauti teptuka uz 4 dolerius, kai sumoketa su siuntimu 30 doleriu, neapsimoka. Netgi grazinimo atveju vistiek siuntejas laimi.
mielosios, kas galetu man padet gauti originala 187?) nemoku as per tarpininkes, pirmasyki gi
musu ebayiskis pardavejas irgi beveik vien seselius stumia, ir nemazai.
ir dar pagalvojau...nu o kas garantuos, kad fotkina originala, o mum siuncia gerai padirbta gauti teptuka uz 4 dolerius, kai sumoketa su siuntimu 30 doleriu, neapsimoka. Netgi grazinimo atveju vistiek siuntejas laimi.
mielosios, kas galetu man padet gauti originala 187?) nemoku as per tarpininkes, pirmasyki gi
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 23, 12:51)
Na, paskutinį kart tikslinuosi , nes atsiuntė dar viena foto , ar toks užrašas yra
Papildyta:
Papildyta:
man rodos, kad originalus. na nuotraukoj bent. tikesimes kad jums issius butent toki kaip ir nuotraukoj. beje, jei domites coastal scents, turiu ju rozini, toki kaip mac 187.
zinokit, puikus sepetelis. ir skaistalai graziai pasidengia, ir kreminei pudrai tinka. is pradziu kol naujas seriasi, bet po to nebe jei vis delto bijot su tuo mac, tai jau geriau nepermokekit ir isigykit rozini is cs. beje, pasinaudojau 10% nuolaida cs, uzsisakiau daug kitu sepeteliu ir dekla jiems