Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(skaistukas @ 2010 01 15, 12:55)
Gudre puslapis www.macys.com, bet jau nera ju visi ispirkti ir MAC puslapyje sio rinkinuko jau nebera sad.gif

na va, vakar dar tikrinau buvo...
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 15, 12:52)
Gal kas pareikstu nuomone del MAC 168?

Tokio kirsto neturiu, tai nelabai isivaizduoju jo gerumo ir reikalingumo. Skaistalams ir konturavimui naudoju BB apvalu skaistalu sepeteli ir BE dar turiu toki panasu, bet kietesni, tai pasklaidymui naudoju.

Kadangi jau isbandziau, pasisakysiu. Vat butent konturavimui man atrodo jis geresnis nei apvalus, nes kirstas, labai patogu del to.

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 15, 13:27)
Man jis labai nepatiko.  Labai skystas. Nepatogu juo maliavotis. Skaistalams naudoju MAC 129 sepetuka. Man tinka idealiai.

o skystas, cia kaip? neuztepa spalvos gerai, neuzkabina skaistalu, nemodeliuoja? g.gif nes man jo sereliai pasirode gana tvirti, netgi sakyciau siurkstokas, lyginant su tuo, ka turiu.
Tik maniskis SE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 16 sausio 2010 - 00:44
QUOTE(evelinki @ 2010 01 16, 00:40)
o skystas, cia kaip? neuztepa spalvos gerai, neuzkabina skaistalu, nemodeliuoja?  g.gif nes man jo sereliai pasirode gana tvirti, netgi sakyciau siurkstokas, lyginant su tuo, ka turiu.
Tik maniskis SE.

Ne, skystas cia toks, net nezinau kaip paaiskinti. Tarkim kai sepetuku i veida paspaudi tai tie sereialiai i visas puses labai lengvai pasisiausia. O va kada sepetelis toks tvirtesnis tai tokio efekto nera. Nezinau ar gerai paaiskinau. Tesiog tarkim BB sepetelio pidrai plaukeliai labai svelnus bet jis toks tvirtas.
Atsakyti
Gal kas nors turit kurį nors iš šių teptukų?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 16, 16:57)

user posted image

Turiu antra nuo apacios biggrin.gif Antakiams arba pravedimui jis. Antakiams man nelabai patinka, per kietas, bet pravedimui puikus. Ketinu isigyti is mac skaistalams ir pudrai sepeteli. Nors mac 187 ir nepakeiciamas, bet vieno mazoka.
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 16, 19:54)
Turiu antra nuo apacios biggrin.gif  Antakiams arba pravedimui jis. Antakiams man nelabai patinka, per kietas, bet pravedimui puikus. Ketinu isigyti is mac skaistalams ir pudrai sepeteli. Nors mac 187 ir nepakeiciamas, bet vieno mazoka.

o kur jus sakotes Mac sepetelius? ax.gif
Atsakyti
Tai spėju iš MAC puslapio.
Atsakyti
Mac šepetėlių dar galima rasti www.macys.com 4u.gif
Atsakyti
i LT jie nesiuncia, nebent pirkti per tarpininkes.
Atsakyti
Galima per tarpininkes įsigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 16, 16:57)

user posted image

as ir antra nuo apacios turiu, labai patinka kai reik aplink akis padazyt. dabar dar turiu labai juodus seselius, tai net piestuko nebereik.
Atsakyti
Kam skirti sie sepeteliai?
user posted image
user posted image
Atsakyti