evelinki, kuo tie SE prastesni ar neprastesni uz standartinius as nezinau pati noriu suzinoi, tik kai skaiciau tema radau pastebejimu, kad geriau pirkti standartinius tai va ir noriu issiaiskinti o cia 50 doleriu su siuntimu, ir gal galite to puslapio nuorodele imesti, ar ten i Lietuva siuncia tiesiogiai?
aciu
QUOTE(evelinki @ 2010 01 15, 05:45)
mokejau 50$ uz visa rinkini (sepeteliai trumpais koteliais, limituoto leidimo). Kitu sepeteliu dar nespejau isbandyti. Pirkau Macys, originalumu neabejoju.
vertas demesio tikrai Nors maniskis ecotools irgi gana graziai dengia, bet 187 ploniau ir dailiau uztepa. Galima lengvai reguliuoti pudros paskirstyma su juo. Rezultatas man patiko labai.
Papildyta:
o kuo konkreciai prastesni? Mano SE.
vertas demesio tikrai Nors maniskis ecotools irgi gana graziai dengia, bet 187 ploniau ir dailiau uztepa. Galima lengvai reguliuoti pudros paskirstyma su juo. Rezultatas man patiko labai.
Papildyta:
o kuo konkreciai prastesni? Mano SE.
o koks ilgis SE sepetuku?
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 15, 11:09)
evelinki, kuo tie SE prastesni ar neprastesni uz standartinius as nezinau pati noriu suzinoi, tik kai skaiciau tema radau pastebejimu, kad geriau pirkti standartinius tai va ir noriu issiaiskinti o cia 50 doleriu su siuntimu, ir gal galite to puslapio nuorodele imesti, ar ten i Lietuva siuncia tiesiogiai?
aciu
aciu
Gudre puslapis www.macys.com, bet jau nera ju visi ispirkti ir MAC puslapyje sio rinkinuko jau nebera
QUOTE(Milmar @ 2010 01 15, 11:52)
Gal kas pareikstu nuomone del MAC 168?
Man jis labai nepatiko. Labai skystas. Nepatogu juo maliavotis. Skaistalams naudoju MAC 129 sepetuka. Man tinka idealiai.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 15, 12:27)
Man jis labai nepatiko. Labai skystas. Nepatogu juo maliavotis. Skaistalams naudoju MAC 129 sepetuka. Man tinka idealiai.
labukas,
Kaip tik pagalvojau, kad tu jį turi, o tu jau ir pasireiškei
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 15, 10:14)
Gal kuri apie šiuos ką žinote? Ar čia tik ne Coastal Scents UK variantas
štai čia, nes ir paletes turi tokias
aga, labai panasus
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 15, 13:27)
Na as mat skaistalu turiu Bobbi Brown toki:
tai turbut jis dubliuotu 129, na gal MAC didesnis?
Mane butent domina konturavimas/veido modeliavimas bronzantu arba skaistalais.
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 15, 12:46)
Sveikute.
Zinok jau nebeturiu. Jis man labai nepatiko tai ir pardaviau. As esu MAC sepeteliu gerbeja, bet sitas tikrai nekoks.
Papildyta:
QUOTE(Milmar @ 2010 01 15, 14:09)
Na as mat skaistalu turiu Bobbi Brown toki:
Man BB sepeteliai irgi labai patinka. Tarpkitko pudrai turiu butent BB dydeli sepetuka.
Butent sita as negaliu paliginti su 129 MAC, nes si BB neturiu. Bet is nuotraukos matau kad sitas yra apvalus o va 129 yra priplotas is sonu. Tuo jie tikrai skyresi.
QUOTE(evelinki @ 2010 01 15, 03:45)
mokejau 50$ uz visa rinkini (sepeteliai trumpais koteliais, limituoto leidimo).<...>Pirkau Macys<...>
kaip baltai pavydziu kad turit Macy's NJ pas mus orginalius MAC pardavineja tik Brown Thomas parduotuvese... noreciau kada nuskrist i Londona i Westfield prekybos centra ten tikiu rasciau geru kainu... nes Airijoje viskas gan brangu... 187 kainuoja apie 20 euru
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 15, 07:14)
Gal kuri apie šiuos ką žinote? Ar čia tik ne Coastal Scents UK variantas
tai CS kaip ir kitos firmos - viska uzsako urmu is tiekeju... manau kokybe nesiskiria nuo CS sitoj parduotuvej, nes sepeteliai atrodo identiski
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 15, 12:09)
aciu
aciu
taip su siuntimu, nes buvo akcija, perkant uz 50$ Mac kosmetikos, nemokamas siuntimas (na dar keli$ taxu). I Lietuva tikrai nesiuncia.
www.macys.com
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 15, 12:16)
o koks ilgis SE sepetuku?
apie 12.5 cm
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 15, 13:55)
Gudre puslapis www.macys.com, bet jau nera ju visi ispirkti ir MAC puslapyje sio rinkinuko jau nebera
aha jau ir as paziurejau ryte ot nesiseka bet nieko isigysiu ir as ta Mac 187 ne dabar bet ateiti tikrai, o po to jauciu ir daugiau is sios firmos