Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

sveikutes,

deliojuos is CS sepetukus ir vis neapsisprendziu del sepetelio krempudrai doh.gif

buvau nusprendus imti sita,
user posted image

bet pamaciau va toki . Pasisakimai tik geri apie ji, o kad ilgu kotuku pagalvojau gal ir geriau sudeti i dekliuka g.gif Ka manot?
user posted image

bet va sitas isvis mane suzavejo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 13 sausio 2010 - 18:26
Gavau Mac rinkini. Isbandziau 187 sepeteli, tobulai padengia pudra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 13, 19:25)
sveikutes,

deliojuos is CS sepetukus ir vis neapsisprendziu del sepetelio krempudrai  doh.gif

user posted image

bet pamaciau va toki . Pasisakimai tik geri apie ji, o kad ilgu kotuku pagalvojau gal ir geriau sudeti i dekliuka  g.gif Ka manot?
user posted image

bet va sitas isvis mane suzavejo  wub.gif
user posted image

imciau paskutini bigsmile.gif pirmas, biski per storas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 13, 19:25)
sveikutes,

deliojuos is CS sepetukus ir vis neapsisprendziu del sepetelio krempudrai  doh.gif

user posted image

bet va sitas isvis mane suzavejo  wub.gif
user posted image

kazkada rinkausi butent tarp situ dvieju sepeteliu bet taip ir neissirinkau nei vieno, nes nusprendziau kreminei pudrai naudot sepeteli skirta tiktai kreminei pudrai (irgi is CS). o sitie du lyg daugiafunkciniai tokie... g.gif

QUOTE(evelinki @ 2010 01 14, 01:54)

kiek mokejot, kur pirkot? originalus? kaip kiti sepeteliai, apart 187? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2010 01 14, 01:54)
user posted image

Man ir idomu is kur tas rinkinukas ir kokia kaina jo, ziuriu dabar mac psl. tai ten tik matau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 14 sausio 2010 - 13:48
QUOTE(evelinki @ 2010 01 14, 00:54)
Isbandziau 187 sepeteli, tobulai padengia pudra.

Labai gundausi siuo sepeteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 14, 15:48)
Labai gundausi siuo sepeteliu  wub.gif

o jau as kaip gundausi, bet niekaip nerandu reiks siustis, bet per tarpininkes nenoriu, gal kas pasakytu kur ji galima dar rast, na puslapi kur i Lietuva siuncia ir tikrai originalas butu g.gif as cia apie Mac 187 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2010 01 14, 02:54)
user posted image

kiek kainavo ir is kur siuntetes wub.gif ar cia originalus 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif

Evelinki super graziai rinkinukas atrodo wub.gif

As jau senokai ieskau mac 187 ir nerandu sad.gif
Aisku ebay pilna ju, bet bijau is ten pirkt, nes nors ir raso kad originalus, bet jau ir as kuri tikrai nera profe atpazinti originaluma, bet pagal kotuka tikrai kai kuriuos atskiriu kad fake doh.gif

Speju reikes per tarpininkes siustis gudre755 nes niekas nepasiulys mums biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 14, 18:04)
Aciu mergaites  4u.gif  4u.gif

Evelinki super graziai rinkinukas atrodo  wub.gif

Aisku ebay pilna ju, bet bijau is ten pirkt, nes nors ir raso kad originalus, bet jau ir as kuri tikrai nera profe atpazinti originaluma, bet pagal kotuka tikrai kai kuriuos atskiriu kad fake  doh.gif

Speju reikes per tarpininkes siustis gudre755 nes niekas nepasiulys mums  biggrin.gif  mirksiukas.gif

ir as abejoju kad pasiulis, kas turi dziaugiasi juo ir nesiruosia pardavinet, o del uzsakymo, tai ir as planuoju dar kai ka uzsakinet ir per tarpininke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 14, 19:04)
Aciu mergaites  4u.gif  4u.gif

Evelinki super graziai rinkinukas atrodo  wub.gif

Aisku ebay pilna ju, bet bijau is ten pirkt, nes nors ir raso kad originalus, bet jau ir as kuri tikrai nera profe atpazinti originaluma, bet pagal kotuka tikrai kai kuriuos atskiriu kad fake  doh.gif

Speju reikes per tarpininkes siustis gudre755 nes niekas nepasiulys mums  biggrin.gif  mirksiukas.gif

nu as dar luktersiu ir jeigu laimingai ateis mano siuntinukas is sios svetaines, tai sakysiuos is cia rolleyes.gif
http://www.allcosmeticswholesale.com/
bet va kad vienos forumietes rase, kad tie SE sepeteliai prastesni nei standartiniai, gal kas abu turi na ir standartini ir ta SE ir gali palyginti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 01 14, 12:40)
kiek mokejot, kur pirkot? originalus? kaip kiti sepeteliai, apart 187?  bigsmile.gif

mokejau 50$ uz visa rinkini (sepeteliai trumpais koteliais, limituoto leidimo). Kitu sepeteliu dar nespejau isbandyti. Pirkau Macys, originalumu neabejoju.

QUOTE(ViShy @ 2010 01 14, 14:48)
Labai gundausi siuo sepeteliu  wub.gif

vertas demesio tikrai mirksiukas.gif Nors maniskis ecotools irgi gana graziai dengia, bet 187 ploniau ir dailiau uztepa. Galima lengvai reguliuoti pudros paskirstyma su juo. Rezultatas man patiko labai.
Papildyta:
QUOTE(gudre755 @ 2010 01 15, 00:55)
bet va kad vienos forumietes rase, kad tie SE sepeteliai prastesni nei standartiniai, gal kas abu turi na ir standartini ir ta SE ir gali palyginti blush2.gif

o kuo konkreciai prastesni? g.gif Mano SE.
Atsakyti
Gal kuri apie šiuos ką žinote? Ar čia tik ne Coastal Scents UK variantas
štai čia, nes ir paletes turi tokias smile.gif
Atsakyti