gal tas užsakymo skaidymas ir išeitis, bet reikia žiųrėti kiek sumoje už siuntimą susimokėsite gal neapsimoka.
QUOTE(axioma @ 2010 01 11, 22:28)
Taip, uždėjo verte sumoje buvo už 117 Lt, mokesčių priskaičiavo 51 Lt. Nors mokesčių apskaičiavimo lape buvo nurodyta, kad mokesčių tik 30 Lt, bet pašte visgi susimokėjau 51 Lt. Tai tos prekytės išbrango gana smarkokai, nežinau ar kada dar iš jų pirksiu. Beja čia ne į temą, bet vistiek- iš jų siunčiausi warm paletę ir vienas šešėliukas buvo tikrų tikriausiai apėjęs pelėsiu
mmmhhh, mda , reik iš naujo galvot apie šepetėlius ir paletę
patys šešėliai jų tikrai faini, pigmentuoti ir galybė spalvų, tik kad tikiuosi man vienai nepasisekė ir tiek. taip pat pirkau ir kelis šepetėlius- kaip man tokiai dažytojai tai labai puikūs, nors kokybė galėtų būti ir geresnė :
http://www.coastalsc...hadow-brush.cfm
šio šepetėlio vienoje pusėje yra toks kreivas gilus išpjovimas, manau kad ten biškuti brokas
http://www.coastalsc...hadow-brush.cfm
šio šepetėlio vienoje pusėje yra toks kreivas gilus išpjovimas, manau kad ten biškuti brokas
Nu va, as tai per tarpininke siunciausi uz didesne suma, ir aciu Dievui neteko permoket taip gaunas kad apsimoka kai kada siustis ne paciai, o be to, argi ten apsipirkimas ne nuo 75 doleriu?
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 11, 09:23)
Brangioji shopingas, ar apie šį įstrižą kalbėjote
Ne, ne apie ta - jus ikelet seseliu berods, as kalbejau apie si skaistalu:
QUOTE(Dulke @ 2010 01 11, 15:02)
Tai vien uz ju ta svelnuma sepeteliu negaliu atsidziaugti Sereliai labai minksti malonus odai,
Man TBS tik didysis patinka (turiu 2), skaistalu irgi turiu, bet nera labai patinkantis. O va teke bandyt seseliams, tai kazkoks nesusipratimas buvo - tikrai prasti ir nelabai kaip produkta pakabina.
QUOTE(axioma @ 2010 01 11, 22:28)
Taip, uždėjo verte sumoje buvo už 117 Lt, mokesčių priskaičiavo 51 Lt. Nors mokesčių apskaičiavimo lape buvo nurodyta, kad mokesčių tik 30 Lt, bet pašte visgi susimokėjau 51 Lt.
Tai dar yra juk pasto mokestis - berods 14Lt, kuris skaiciuojamas uz ta muitines varga mokescius paskaiciuot
QUOTE(Natka @ 2010 01 12, 00:27)
o be to, argi ten apsipirkimas ne nuo 75 doleriu?
Pirkt galima uz bet kiek, bet perkant uz $75 ir daugiau, siuntimas buna nemokamas (JAV ribose).
QUOTE(shopingas @ 2010 01 12, 05:10)
Pirkt galima uz bet kiek, bet perkant uz $75 ir daugiau, siuntimas buna nemokamas (JAV ribose).
aaa, supainiojau aciu
QUOTE(shopingas @ 2010 01 10, 22:09)
Na jei pradziai, tai uztektu seseliams tepimui ir sklaidymui (na ir raukslei jei ka - o is bedos su tepimo kampu galima ten padazyt), pudros ir/arba skystos pudros bei skaistalu. Manau tiek uztenka jei minimaliai. Bet turbut pirkt pavienius ne ka pigiau iseis nei rinkini, o su rinkiniu paeksperimentuot galesit. Pvz yra 'reptile brush set' is CS, tai man jie patys fainiausi rinkiniai is CS,o ir kaina labai padori (pavieniu sepeteliu tiek uz tokia kaina tikrai nenupirksit, na jei tik kokius 4 pagrindinius imtumet, tai kainuos manau 15-20$, o cia rinkinys nedaug daugiau pridejus iseina).
As is CS labai patenkinta 'italian badger' sepeteliais (rudi koteliai) - turiu skaidymui, raukslei, seseliu, istriza skaistalu (juo ir pamodeliuot galima veiduka patogiai). Tepimui turiu is MAC, nes man jis patogiausias pasirode.
As is CS labai patenkinta 'italian badger' sepeteliais (rudi koteliai) - turiu skaidymui, raukslei, seseliu, istriza skaistalu (juo ir pamodeliuot galima veiduka patogiai). Tepimui turiu is MAC, nes man jis patogiausias pasirode.
QUOTE(Natka @ 2010 01 11, 00:11)
ir man su rudais fainuciai nors visi tureti CS
mergaites o plaukeliai nekrenta? Ypac domina kur kreminei pudrytei skirtas (nes jau sito tai negaliu pakesti kai plaikeliai lieka ant veido ).
Nes ten kur aprasyme prie sepetelio tai kelios mergaites rase , kad krenta plaukeliai
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 12, 13:16)
mergaites o plaukeliai nekrenta? Ypac domina kur kreminei pudrytei skirtas (nes jau sito tai negaliu pakesti kai plaikeliai lieka ant veido ).
Nes ten kur aprasyme prie sepetelio tai kelios mergaites rase , kad krenta plaukeliai
Is mano turimu CS teptuku ir per ne ilga naudojimo laika, iskrito tik 2 plaukeliai is
bet jis uztepa tai
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 12, 13:16)
mergaites o plaukeliai nekrenta?
Sepetelio kreminei neturiu, tai nepakomentuosiu, bet is kitu man keli yra iskrite - bet po keliu plovimu nebekrenta is vieno, is seseliu turbut visai nera iskrite, o pudros ir skaistalu gal ir pameta retsykiais koki plaukeli, bet tikrai viena kita tik.
QUOTE(Natka @ 2010 01 12, 14:08)
Is mano turimu CS teptuku ir per ne ilga naudojimo laika, iskrito tik 2 plaukeliai is
bet jis uztepa tai
bet jis uztepa tai
o jis nera labai mazas? liginant su tavo turimu TBS kabuki? kuris didesnis?
o sito nebandei?
kazi kuris geresnis?
QUOTE(shopingas @ 2010 01 12, 14:54)
Sepetelio kreminei neturiu, tai nepakomentuosiu, bet is kitu man keli yra iskrite - bet po keliu plovimu nebekrenta is vieno, is seseliu turbut visai nera iskrite, o pudros ir skaistalu gal ir pameta retsykiais koki plaukeli, bet tikrai viena kita tik.
aciu mergaites
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 12, 13:32)
o jis nera labai mazas? liginant su tavo turimu TBS kabuki? kuris didesnis?
o sito nebandei?
kazi kuris geresnis?
o sito nebandei?
kazi kuris geresnis?
as toki turiu - tik mano ruzavas kotas
QUOTE(axioma @ 2010 01 11, 23:28)
Taip, uždėjo verte sumoje buvo už 117 Lt, mokesčių priskaičiavo 51 Lt. Nors mokesčių apskaičiavimo lape buvo nurodyta, kad mokesčių tik 30 Lt, bet pašte visgi susimokėjau 51 Lt. Tai tos prekytės išbrango gana smarkokai, nežinau ar kada dar iš jų pirksiu. Beja čia ne į temą, bet vistiek- iš jų siunčiausi warm paletę ir vienas šešėliukas buvo tikrų tikriausiai apėjęs pelėsiu
O jie skaičiuoja mokesčius tik nuo pirkinių vertės ar nuo visos, kurią sumokėjot (kartu su siuntimu)?