Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(B.Jones @ 2010 01 10, 22:36)
Na sakykim, man pradžiai: šešėliams, pagrindui, skaistalams. Kelinta diena esu įkritusi į šį forumą, tai esu kiek pasimetusi smile.gif nuo gausos kosmetikos.  Nemanau,kad man vien šešėliams reiktų kokių 5 šepetėlių, tiesiog nemokėsiu su tiek makiažintis, per mažai žinių ir patirties. Tai ir galvoju ar verta man iškart pirkt 15 vnt rinkinį, ar užtektų ir kokių 6, o vėliau pasipildyti

Na jei pradziai, tai uztektu seseliams tepimui ir sklaidymui (na ir raukslei jei ka - o is bedos su tepimo kampu galima ten padazyt), pudros ir/arba skystos pudros bei skaistalu. Manau tiek uztenka jei minimaliai. Bet turbut pirkt pavienius ne ka pigiau iseis nei rinkini, o su rinkiniu paeksperimentuot galesit. Pvz yra 'reptile brush set' is CS, tai man jie patys fainiausi rinkiniai is CS,o ir kaina labai padori (pavieniu sepeteliu tiek uz tokia kaina tikrai nenupirksit, na jei tik kokius 4 pagrindinius imtumet, tai kainuos manau 15-20$, o cia rinkinys nedaug daugiau pridejus iseina).

As is CS labai patenkinta 'italian badger' sepeteliais (rudi koteliai) - turiu skaidymui, raukslei, seseliu, istriza skaistalu (juo ir pamodeliuot galima veiduka patogiai). Tepimui turiu is MAC, nes man jis patogiausias pasirode.

Atsakyti
sveikos, norejau paklausti tu, kurios naudoja pudra ,,egipto zeme''. koki sepeteli geriausia rinktis siai pudrai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaamliv: 10 sausio 2010 - 22:26
QUOTE(shopingas @ 2010 01 10, 23:09)

As is CS labai patenkinta 'italian badger' sepeteliais (rudi koteliai) - turiu skaidymui, raukslei, seseliu, istriza skaistalu (juo ir pamodeliuot galima veiduka patogiai). Tepimui turiu is MAC, nes man jis patogiausias pasirode.

ir man su rudais fainuciai wub.gif nors visi tureti CS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 01 11, 01:11)
ir man su rudais fainuciai  wub.gif  nors visi tureti CS  thumbup.gif

Seseliu tepimui viena turejau, tai mano mazoms akims jis milziniskas buvo. O kita juodu kotu skaistalams nusipirkau, tai siurkstokas, nors MAC tokio tipo man irgi siurkstus buvo.... Aisku dabar po daugiau plovimu jau pripratau ir mielai naudoju, bet va rudais kotais tai iskart malonus thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, klausimas ne visai į temą poster_offtopic.gif Mergaitės,kurios siuntėtės šepetėlius tiesiogiai na ir netik šepetėlius is Coastal Scents, ar LT muitinė uždėjo mokesčius, nes žadu ir šešėlius įsimesti į krepšą.

Brangioji shopingas, ar apie šį įstrižą kalbėjote
user posted image

Tiesa, noriu bandyti štai tokį nosies remontavimą, koks šepetėlis tiktų? Na ten kažką panašaus sako, kaip "flat brush, bet su mano anglų klb, tai tikrai nsugebesiu isikirst.
nosies remontas smile.gif
Atsakyti
nusipirkau Gosh foundation teptuka, kol kas esu labai patenkinta siuo pirkiniu. svelnus, minkstas, pudra puikiai uzsitepa ir jos reikia neitiketinai mazai thumbup.gif tik vat jei jau Gosh toks geras, tai ka tada Mac daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2010 01 11, 11:07)
nusipirkau Gosh foundation teptuka, kol kas esu labai patenkinta siuo pirkiniu. svelnus, minkstas, pudra puikiai uzsitepa ir jos reikia neitiketinai mazai thumbup.gif tik vat jei jau Gosh toks geras, tai ka tada Mac daro g.gif

Su M.A.C. pudros sepeteliu tepant turbut ir pudros nereikia lotuliukas.gif
Gosh foundation ir as turiu, labai geras. Su M.A.C. 187 efektas pudros kaip uzpurksta, o M.A.C. analogiskas kaip Gosh foundation nemanau, kad didesni stebukla padaro, nes sitas Gosh tikrai labai labai vykes, o dar ir kaina thumbup.gif
Papildyta:
Gal galetumet patarti, kas geriau skaistalams:
M.A.C. 116 ar Yves Saint Laurent Blush Brush No.2?

Papildyta:
YSL: user posted image

MAC: user posted image
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2010 01 09, 23:49)
gal dar kokiu the body shop sepeteliu pirkai?  blush2.gif  as ciupinejau juos parduotuvej - kad minkstuciai tai  thumbup.gif

Turiu va toki rinkinuka
user posted image

Tai vien uz ju ta svelnuma sepeteliu negaliu atsidziaugti thumbup.gif Sereliai labai minksti malonus odai, viena drauge gyre is CHANEL rinkini, ciupinejau, bet man TBS sepeteliai minkstesni ir svelnesni, neerzina veido odos, pas ja va toks rinkinukas 4u.gif
user posted image

Ziuresim kaip su MAC bus laukiu kol atsius, bet kol kas uz TBS geresniu nesu turejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2010 01 11, 09:07)

Gal galima nuotraukele kaip jis tiksliai atrodo? Gal ir man tokio reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 11, 10:23)
Labas rytas, klausimas ne visai į temą  poster_offtopic.gif  Mergaitės,kurios siuntėtės šepetėlius tiesiogiai na ir netik šepetėlius is Coastal Scents, ar LT muitinė uždėjo mokesčius, nes žadu ir šešėlius įsimesti į krepšą.

Va, va man irgi idomu g.gif
Atsakyti
Taip, uždėjo smile.gif verte sumoje buvo už 117 Lt, mokesčių priskaičiavo 51 Lt. Nors mokesčių apskaičiavimo lape buvo nurodyta, kad mokesčių tik 30 Lt, bet pašte visgi susimokėjau 51 Lt. Tai tos prekytės išbrango gana smarkokai, nežinau ar kada dar iš jų pirksiu. Beja čia ne į temą, bet vistiek- iš jų siunčiausi warm paletę ir vienas šešėliukas buvo tikrų tikriausiai apėjęs pelėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 01 11, 23:28)
Taip, uždėjo smile.gif  verte sumoje buvo už 117 Lt, mokesčių priskaičiavo 51 Lt. Nors mokesčių apskaičiavimo lape buvo nurodyta, kad mokesčių tik 30 Lt, bet pašte visgi susimokėjau 51 Lt. Tai tos prekytės išbrango gana smarkokai, nežinau ar kada dar iš jų pirksiu. Beja čia ne į temą, bet vistiek- iš jų siunčiausi warm paletę ir vienas šešėliukas buvo tikrų tikriausiai apėjęs pelėsiu  doh.gif

OMG blink.gif atsalo noras pirkti doh.gif as galvoju imti ta 88shimmer palete ir keleta sepeteliu nu zodziu bendroj sumoj susidaro $47, be siuntimo, o jeigu pvz isskaidyti uzsakymus na tarkim viename uzsakyme uzsisakyciau palete uz $20, o paskui kita uzsakyma nusiusciau sepeteliu uzsakyma uz $27. Tai kazin muitine uzdetu? g.gif
Atsakyti