QUOTE(B.Jones @ 2010 01 10, 22:36)
Na sakykim, man pradžiai: šešėliams, pagrindui, skaistalams. Kelinta diena esu įkritusi į šį forumą, tai esu kiek pasimetusi nuo gausos kosmetikos. Nemanau,kad man vien šešėliams reiktų kokių 5 šepetėlių, tiesiog nemokėsiu su tiek makiažintis, per mažai žinių ir patirties. Tai ir galvoju ar verta man iškart pirkt 15 vnt rinkinį, ar užtektų ir kokių 6, o vėliau pasipildyti
Na jei pradziai, tai uztektu seseliams tepimui ir sklaidymui (na ir raukslei jei ka - o is bedos su tepimo kampu galima ten padazyt), pudros ir/arba skystos pudros bei skaistalu. Manau tiek uztenka jei minimaliai. Bet turbut pirkt pavienius ne ka pigiau iseis nei rinkini, o su rinkiniu paeksperimentuot galesit. Pvz yra 'reptile brush set' is CS, tai man jie patys fainiausi rinkiniai is CS,o ir kaina labai padori (pavieniu sepeteliu tiek uz tokia kaina tikrai nenupirksit, na jei tik kokius 4 pagrindinius imtumet, tai kainuos manau 15-20$, o cia rinkinys nedaug daugiau pridejus iseina).
As is CS labai patenkinta 'italian badger' sepeteliais (rudi koteliai) - turiu skaidymui, raukslei, seseliu, istriza skaistalu (juo ir pamodeliuot galima veiduka patogiai). Tepimui turiu is MAC, nes man jis patogiausias pasirode.