Sveikos, merginos. Rizikuoju buti apsaukta kvailele, bet noreciau pasiteirauti apie si rinkinuka Zinoma, tai neoriginalus sepeteliai, bet visgi, noretusi isbandyti man. Taigi svarbiausias klausimas - didziausiasis sepetelis cia biriai pudrai tik? neismanau as sepeteliu pasaulyje beveik nieko, tai atleiskite
http://img706.images...6/3589/macq.jpg
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 14:17)
Merginos, gal turite kuri šepetėlių iš every day minerals?
As turiu toki, man labai patinka, naudoju ji kreminei pudrai padengti
QUOTE(Natka @ 2010 01 10, 10:14)
As turiu kabuki mineralinei, bronzatui ir turejau seseliams, tai visi fainuliukai <...>
<...>
<...>
sitas man neblogai atrodo
QUOTE(Klapuske @ 2010 01 10, 10:59)
Sveikos, merginos. Rizikuoju buti apsaukta kvailele, bet noreciau pasiteirauti apie si rinkinuka Zinoma, tai neoriginalus sepeteliai, bet visgi, noretusi isbandyti man. Taigi svarbiausias klausimas - didziausiasis sepetelis cia biriai pudrai tik? neismanau as sepeteliu pasaulyje beveik nieko, tai atleiskite
as tai nezinau net ka pasakyti apie sepetelius - reiktu paciupineti manau ebay radai... apie sepetelius is kinijos yra youtube'j video pasiziurineti gali atsiliepimu (jei daugiau kas neatrasys). siulyciau investuoti i tuos, kurie turi bent kokiu geru atsiliepimu, nes nuo sepeteliu kokybes ir plauko priklausys kaip jie atliks paskirta darba
QUOTE(Klapuske @ 2010 01 10, 12:59)
Zinoma, tai neoriginalus sepeteliai, bet visgi, noretusi isbandyti man.
Mano nuomone neverta pirkti siu neoriginaliu MAC Pasiziurekite geriau Coastal Scents, kaina ju nera didele, bet sepeteliai gan neblogi
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 15:38)
As turiu toki, man labai patinka, naudoju ji kreminei pudrai padengti
O šereliai jo minkšti?
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 16:17)
O šereliai jo minkšti?
as irgi turiu, sereliai labai malonus, as ji naudoju mineralinei pudrai
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 15:17)
O šereliai jo minkšti?
Mane jis tuom ir suzavejo, ypac minksti sereliai
Peržiūrėjau COSTAL SCENTS šepetėlius ir garsiai mąstau kas praktiškiau, rinkinys ar pavieniai šepetėliai. Jei pavieniai tai kokie pagrindiniai. Mano makiažiniai sugebėjimai minimalūs Laukiu patarimo
štai čia žiūrėjau
štai čia žiūrėjau
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 10, 16:58)
Peržiūrėjau COSTAL SCENTS šepetėlius ir garsiai mąstau kas praktiškiau, rinkinys ar pavieniai šepetėliai. Jei pavieniai tai kokie pagrindiniai. Mano makiažiniai sugebėjimai minimalūs Laukiu patarimo
štai čia žiūrėjau
štai čia žiūrėjau
na ziurint ka jus turite omeny tas minimalus makiazas, as turiu nemazai teptuku, bet dar ir kelionini rinkinuka turiu, man jis labai patinka, nes tie pagrindiniai kurie man reikalingi yra
Na sakykim, man pradžiai: šešėliams, pagrindui, skaistalams. Kelinta diena esu įkritusi į šį forumą, tai esu kiek pasimetusi nuo gausos kosmetikos. Nemanau,kad man vien šešėliams reiktų kokių 5 šepetėlių, tiesiog nemokėsiu su tiek makiažintis, per mažai žinių ir patirties. Tai ir galvoju ar verta man iškart pirkt 15 vnt rinkinį, ar užtektų ir kokių 6, o vėliau pasipildyti