Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Sveikos, merginos. Rizikuoju buti apsaukta kvailele, bet noreciau pasiteirauti apie si rinkinuka blush2.gif Zinoma, tai neoriginalus sepeteliai, bet visgi, noretusi isbandyti man. Taigi svarbiausias klausimas - didziausiasis sepetelis cia biriai pudrai tik? 4u.gif neismanau as sepeteliu pasaulyje beveik nieko, tai atleiskite doh.gif ax.gif

http://img706.images...6/3589/macq.jpg
Atsakyti
Merginos, gal turite kuri šepetėlių iš every day minerals? Pvz. Tokį user posted image
Kokie būtų atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 14:17)
Merginos, gal turite kuri šepetėlių iš every day minerals?

As turiu toki, man labai patinka, naudoju ji kreminei pudrai padengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 01 10, 10:14)
As turiu kabuki mineralinei, bronzatui ir turejau seseliams, tai visi fainuliukai <...>
user posted image
<...>

sitas man neblogai atrodo thumbup.gif
QUOTE(Klapuske @ 2010 01 10, 10:59)
Sveikos, merginos. Rizikuoju buti apsaukta kvailele, bet noreciau pasiteirauti apie si rinkinuka  blush2.gif  Zinoma, tai neoriginalus sepeteliai, bet visgi, noretusi isbandyti man. Taigi svarbiausias klausimas - didziausiasis sepetelis cia biriai pudrai tik?  4u.gif  neismanau as sepeteliu pasaulyje beveik nieko, tai atleiskite  doh.gif  ax.gif

as tai nezinau net ka pasakyti apie sepetelius - reiktu paciupineti g.gif manau ebay radai... apie sepetelius is kinijos yra youtube'j video pasiziurineti gali atsiliepimu (jei daugiau kas neatrasys). siulyciau investuoti i tuos, kurie turi bent kokiu geru atsiliepimu, nes nuo sepeteliu kokybes ir plauko priklausys kaip jie atliks paskirta darba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 10 sausio 2010 - 14:45
QUOTE(Klapuske @ 2010 01 10, 12:59)
Zinoma, tai neoriginalus sepeteliai, bet visgi, noretusi isbandyti man.

Mano nuomone neverta pirkti siu neoriginaliu MAC schmoll.gif Pasiziurekite geriau Coastal Scents, kaina ju nera didele, bet sepeteliai gan neblogi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 15:38)
As turiu toki, man labai patinka, naudoju ji kreminei pudrai padengti  smile.gif

O šereliai jo minkšti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 16:17)
O šereliai jo minkšti?  4u.gif

as irgi turiu, sereliai labai malonus, as ji naudoju mineralinei pudrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 10, 15:17)
O šereliai jo minkšti?  4u.gif

Mane jis tuom ir suzavejo, ypac minksti sereliai wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai, padėjote apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau COSTAL SCENTS šepetėlius ir garsiai mąstau kas praktiškiau, rinkinys ar pavieniai šepetėliai. Jei pavieniai tai kokie pagrindiniai. Mano makiažiniai sugebėjimai minimalūs blush2.gif Laukiu patarimo
štai čia žiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 10, 16:58)
Peržiūrėjau COSTAL SCENTS šepetėlius ir garsiai mąstau kas praktiškiau, rinkinys ar pavieniai šepetėliai. Jei pavieniai tai kokie pagrindiniai. Mano makiažiniai sugebėjimai minimalūs  blush2.gif Laukiu patarimo
štai čia žiūrėjau

na ziurint ka jus turite omeny tas minimalus makiazas, as turiu nemazai teptuku, bet dar ir kelionini rinkinuka turiu, man jis labai patinka, nes tie pagrindiniai kurie man reikalingi yra
user posted image
Atsakyti
Na sakykim, man pradžiai: šešėliams, pagrindui, skaistalams. Kelinta diena esu įkritusi į šį forumą, tai esu kiek pasimetusi smile.gif nuo gausos kosmetikos. Nemanau,kad man vien šešėliams reiktų kokių 5 šepetėlių, tiesiog nemokėsiu su tiek makiažintis, per mažai žinių ir patirties. Tai ir galvoju ar verta man iškart pirkt 15 vnt rinkinį, ar užtektų ir kokių 6, o vėliau pasipildyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 10 sausio 2010 - 21:42