Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Prieš keletą dienų įsigijau pabandymui essence moonlight šepetėlį pudrai. Jis buvo labai išgirtas šiame forume, tačiau mano atsiliepimai nebūtų patys geriausi. Švelnus, bet sintetinis, norėtųsi standesnio. Pasirodė per mažas kaip pudrai, pati naudosiu šimeriui, tam jis tinka mirksiukas.gif

user posted image

QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 07, 16:06)
Gal kas parekomenduotų laaaabai gerą šepetėlį skaistalams?  ax.gif

man patinka dior cheek brush wub.gif Jis toks iš didesnių skaistalų šepetėlių, jei norite tik pačiam skruostikaulio viršui manau reiktų rinktis mažesnį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 07, 19:50)
Prieš keletą dienų įsigijau pabandymui essence moonlight šepetėlį pudrai. Jis buvo labai išgirtas šiame forume, tačiau mano atsiliepimai nebūtų patys geriausi. Švelnus, bet sintetinis, norėtųsi standesnio. Pasirodė per mažas kaip pudrai, pati naudosiu šimeriui, tam jis tinka  mirksiukas.gif

user posted image
man patinka dior cheek brush  wub.gif  Jis toks iš didesnių skaistalų šepetėlių, jei norite tik pačiam skruostikaulio viršui manau reiktų rinktis mažesnį ax.gif

labai grazutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 07, 15:37)
As TBS sepeteliais nusivyliau, nors minkstas, bet toks lipnus kazkoks  doh.gif

as TBS patenkinta vieninteliu sepeteliu - face&body thumbup.gif visi kiti svelnus, bet savo darbo neatlieka gerai... skaistalu taip pat nepatiko, svelnutis, bet sunku juo graziai uztepti, o ir spalvos nelabai kabina. Dabar naudojuosi BB skaistalu sepeteliu, bet jis man kiek didokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 07, 21:07)
labai grazutis  smile.gif

šepetėlis gan kokybiškas, rankenėlė, dizainas. Manyčiau už tokią kainą (nesiekia net 15Lt) tikrai puiki kokybė thumbup.gif bet idealiu tikrai nepavadinčiau, kaip minėjau man trūksta standumo, kad būtų patogiau dažytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 07, 20:26)
as TBS patenkinta vieninteliu sepeteliu - face&body thumbup.gif  visi kiti svelnus, bet savo darbo neatlieka gerai... skaistalu taip pat nepatiko, svelnutis, bet sunku juo graziai uztepti, o ir spalvos nelabai kabina. Dabar naudojuosi BB skaistalu sepeteliu, bet jis man kiek didokas g.gif

man irgi didysis TBS super, o va skaistalu schmoll.gif, as geriau skaistalus patepu su didziuoju ax.gif , ieskau kaip tik dabar kokio skaistalu sepetelio naujo:)

Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2010 01 07, 19:50)

man patinka dior cheek brush  wub.gif  Jis toks iš didesnių skaistalų šepetėlių, jei norite tik pačiam skruostikaulio viršui manau reiktų rinktis mažesnį ax.gif

Tu apie kuri, kaip jis atrodo ? sitas?
user posted image

Argija tu lygtai turi ir Dior foundation brush user posted image

ar petenkinta ar gerai, tolygiai krempudra tepa?
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 01 06, 18:58)
Ot blin, parasiau is slilos, turejo buti Stilos
va toki user posted image
tik gyvai jis kitaip atrodo

labai dailus atrodo du viename thumbup.gif
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 06, 19:53)
mergaites,
o siunciantes per tarpininkes is sios parduotuves?
ir koks sepetukas yra geras kreminei pudrytei is CS?
aciu  4u.gif

siunciuosi pati is CS ir is ebay... CS geriausias bent jau man - kreminei pudrai ir ne kreminei - duo stipler = mac 187 imitacija - kokybe tokia pat kaip mac...
o tie foundation sepeteliai tai man nelabai... as juos naudoju maskuoti raudoniui ir pan. bet ne krempudrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 08 sausio 2010 - 03:00
QUOTE([fillette] @ 2010 01 08, 03:54)
labai dailus atrodo du viename  thumbup.gif

aga, gyvai ir labai gerai atrodo, ir sakyciau labai kokybiskas, tik kas galetu jie dekla koki tokiems sepeteliams sugalvot, nei padet kur, nei ismegti mastau.gif
Atsakyti
O kaip Jums EM šepetėliai? Ar nėra jie šiurkštūs tie, kurie pudrai skirti tepti? ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka is The Body Shop sepetukas, tokie svelnuciai plaukuciai sepetelio, labai malonu dazyti veida
user posted image

Nesenai nusipirkau MAC sepeteliu rinkini, ziuresiu kaip tie patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2010 01 08, 19:54)
Man labai patinka is The Body Shop sepetukas, tokie svelnuciai plaukuciai sepetelio, labai malonu dazyti veida

gal dar kokiu the body shop sepeteliu pirkai? blush2.gif as ciupinejau juos parduotuvej - kad minkstuciai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette)
gal dar kokiu the body shop sepeteliu pirkai?  blush2.gif  as ciupinejau juos parduotuvej - kad minkstuciai tai  thumbup.gif

As turiu kabuki mineralinei, bronzatui ir turejau seseliams, tai visi fainuliukai
va tokie:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tik seseliams teptuku pasirinkimas labai nedidelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 10 sausio 2010 - 12:14
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 08, 01:02)
man irgi didysis TBS super, o va skaistalu  schmoll.gif, as geriau skaistalus patepu su didziuoju  ax.gif , ieskau kaip tik dabar kokio skaistalu sepetelio  naujo:)

Papildyta:
Tu apie kuri, kaip jis atrodo ? sitas?

Argija tu lygtai turi ir Dior foundation brush
ar petenkinta ar gerai, tolygiai krempudra tepa?

Taip, turiu abu ir abu labai patinka. Dior foundation brush pirmasis mano krem. pudros šepetėlis, bet neieškau kito, nes man jis idealus.

Su Dior cheek šepetėliu modeliuoju veidą, nesenai įsigijau skaistalus, tai taip pat puikiai atlieka savo darbą. (toks kaip jūsų įkeltoje nuotraukoje)

O the body shop turiu tik face&body - patinka. Bandžiau skaistalų šepetėlį tbs, tai nepatiko, nemoku su juo gražiai užtepti doh.gif
Atsakyti