Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(petite princesse @ 2010 01 07, 00:19)

aciu labai 4u.gif , kaip sita ir susiradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 07, 00:33)
aciu labai  4u.gif , kaip sita ir susiradau  4u.gif

nors siaip is eBay tikrai nepatarciau pirkti, nes dabar padirbineja taip, kad atskirti net ne visi profesionalai gali.

neziurejot www.allcosmeticswholesale.com? ten originalus MAC produktai; nekart pirkau. ir i Lietuva siuncia be problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 01 07, 00:36)
nors siaip is eBay tikrai nepatarciau pirkti, nes dabar padirbineja taip, kad atskirti net ne visi profesionalai gali.

neziurejot www.allcosmeticswholesale.com? ten originalus MAC produktai; nekart pirkau. ir i Lietuva siuncia be problemu  4u.gif

aciukas

einu paziuresiu, o kiek siuntimas i LT?
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 07, 00:54)
aciukas

niekad pati i Lietuva nesisiunciau, bet va dabar greit imeciau pora daiktu i krepseli, tai USPS First Class International shipping'as kainuoja 6-7doleriai. priklauso nuo siuntinuko svorio 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduotų laaaabai gerą šepetėlį skaistalams? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 07 sausio 2010 - 15:19
idomu ir man kuris geras, bandziua pas drauge TBS tai labai jau minkstas, mielas toks veidukui.
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 07, 16:34)
idomu ir man kuris geras, bandziua pas drauge TBS tai labai jau minkstas, mielas toks veidukui.

As TBS sepeteliais nusivyliau, nors minkstas, bet toks lipnus kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 07, 15:06)
Gal kas parekomenduotų laaaabai gerą šepetėlį skaistalams?  ax.gif

na, priklauso, ko is to sepetelio tikiesi. man patinka, kai skaistalai atrodo gana naturaliai, tai po ilgu ieskojimu apsistojau prie MAC 187 ir daugiau i nieko jo nekeisciau. spalvos pakabina labai nedaug, graziai uztepa, "nesikandzioja". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 01 07, 16:00)
na, priklauso, ko is to sepetelio tikiesi. man patinka, kai skaistalai atrodo gana naturaliai, tai po ilgu ieskojimu apsistojau prie MAC 187 ir daugiau i nieko jo nekeisciau. spalvos pakabina labai nedaug, graziai uztepa, "nesikandzioja".  4u.gif

o juo ir skaistalus galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 07, 17:45)
o juo ir skaistalus galima  bigsmile.gif

as atsakysiu (tikiuos niekas nepriestaraus) nes ir man paciai buvo iskiles toks klausimas, pries isigyjant si teptuka
taip galima juo tepti net skaistalus, kaip ir minejo pries forumiete,tai sis sepetelis dailiai patepa skruostus per daug spalvos neuzkabina,as asmeniskai skaistalams teptuku jau net nenaudoju, naudoju tik MAC 187, kazkodel man tik su juo graziai pavyksta taip kaip man reikia pasidazyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 07 sausio 2010 - 17:41
QUOTE(agvill @ 2010 01 07, 17:40)
as atsakysiu (tikiuos niekas nepriestaraus) nes ir man paciai buvo iskiles toks klausimas, pries isigyjant si teptuka
taip galima juo tepti net skaistalus, kaip ir minejo pries forumiete,tai sis sepetelis dailiai patepa skruostus per daug spalvos neuzkabina,as asmeniskai skaistalams teptuku jau net nenaudoju, naudoju tik MAC 187, kazkodel man tik su juo graziai pavyksta taip kaip man reikia pasidazyti

aciukas 4u.gif

nu nerealiai sepetuukas 3 in 1 , kreminei, biriai ir skaistalam thumbup.gif

as jau jo tikrai noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 07, 01:54)
aciukas

As geriau patarciau siustis per tarpininke.Nes kiek pati ieskojau sio sepetelio UK neradau.O is US dar ir muita kogero teks susimoket. blush2.gif
Atsakyti