Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(viol @ 2010 01 05, 23:30)
biskuti ne i tema poster_offtopic.gif  fillette­, koki siuntima zymejai kai siunteisi i Airija? nes ten pasirinkimas belekoks, nzn kuri rinktis doh.gif

I uzsieni siunciantis ziurekit tuos siuntimo budus, kurie turi prierasa 'international' - pigiausias is ju yra 'first class'.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 05, 15:27)
http://www.coastalsc...c-brush-set.cfm

v radau toki komplekteli, ir kaina tokia patraukli  doh.gif kazi ar geri bus  g.gif

neblogai atrodo, tik as pati labiau megstu savo rinkinuka susirinkti... 4u.gif
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 05, 16:17)
Koki sepeteli rekomenduotumete is Coastal Scents seseliu suliejimui? smile.gif Ir apskritai kokius akiu seselius is ten rekomenduotumete, nes zadu pirkti CS ta akiu seseliu palete ir noriu nauju seseliu sepeteliu nusipirkti ivairiems atvejams ax.gif

as pirkau ir CS siuos sepetelius ir nenusivyliau thumbup.gif :
konturavimui
user posted image
akiu apvadams (nzn kaip pavadinti)
user posted image
detalems
user posted image
vidutinio dydzio - seseliams
user posted image
naudoju kreminei pudrai sita, bet tinka bet kokiai pudrai ar skaistalams
user posted image
planuoju dar uzsipirkti, nes kokybe tai thumbup.gif
QUOTE(Natka @ 2010 01 05, 17:09)
<...>
1. user posted image
2. user posted image

1. man sitas labai patrauklus atrodo irgi..
2. ar gerai savo funkcija atlieka? man jis primena sephora blending brush... as savaji pirkau is smashbox thumbup.gif bet noreciau siek tiek plonesnio...
QUOTE(viol @ 2010 01 05, 20:30)
biskuti ne i tema poster_offtopic.gif  fillette­, koki siuntima zymejai kai siunteisi i Airija? nes ten pasirinkimas belekoks, nzn kuri rinktis doh.gif

kaip shopingas jau rase - renkuosi international ir tada pati pigiausia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 06 sausio 2010 - 16:23
QUOTE([fillette)
,2010 01 06, 17:20]

1. man sitas labai patrauklus atrodo irgi..
2. ar gerai savo funkcija atlieka? man jis primena sephora blending brush... as savaji pirkau is smashbox  thumbup.gif  bet noreciau siek tiek plonesnio...

man tas antras labai fainas, tikrai, bet tie is coastal scents visi 3 blending brush'ai vienodai minksti, tik kad spalvos ju skiriasi. ir dailuciai tokie ir svelnuciai wub.gif
dar is slilos turiu toki 2 viename, tai stilos sereliai standesni, ispradziu nelabai patiko, o dabar tai tikrai patinka, nes turiu visokiu ir minkstu ir standesniu thumbup.gif
o pirma tai negavau, bet panasu atsiunte, tai irgi laaabai fainas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 06 sausio 2010 - 17:26
Koks dar sepetelis tiktu meteoritams,be Guerlain'o,TBS? g.gif Nebrangaus reiktu
Atsakyti
angel666, aš turiu PUPOS, man patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na k1 pagaliau atėjo mano ilgai laukti Mac šepetėlių rinkinys ;-) Esu nežmoniškai patenkinta , atrodo kaip galėjau gyventi be 187? g.gif labai šaunūs šepetukai... Žadu dar įsigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2010 01 06, 20:31)
Sveikutes  4u.gif  Na k1 pagaliau atėjo mano ilgai laukti Mac šepetėlių rinkinys ;-) Esu nežmoniškai patenkinta , atrodo kaip galėjau gyventi be 187?  g.gif labai šaunūs šepetukai... Žadu dar įsigyti  4u.gif

is kur jie keliavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 01 06, 15:25)
dar is slilos turiu toki 2 viename, tai stilos sereliai standesni, ispradziu nelabai patiko, o dabar tai tikrai patinka, nes turiu visokiu ir minkstu ir standesniu  thumbup.gif

stilos irgi zinau, kad geri sepetukai bigsmile.gif kad standesni sepeteliai tai nieko tokio... svarbu tik kad akiu nedraskytu, nes akiu vokai pati jautriausia veido vieta mirksiukas.gif
QUOTE(matrica_2 @ 2010 01 06, 17:31)
Sveikutes  4u.gif  Na k1 pagaliau atėjo mano ilgai laukti Mac šepetėlių rinkinys ;-) Esu nežmoniškai patenkinta , atrodo kaip galėjau gyventi be 187?  g.gif labai šaunūs šepetukai... Žadu dar įsigyti  4u.gif

man labai patinka pakolkas CS duo fibre - pigesnis variantas nei mac 187 ax.gif bet kadanors noriu isigyti mac sepeteliu butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2010 01 06, 21:40)
stilos irgi zinau, kad geri sepetukai  bigsmile.gif  kad standesni sepeteliai tai nieko tokio... svarbu tik kad akiu nedraskytu, nes akiu vokai pati jautriausia veido vieta  mirksiukas.gif

man labai patinka pakolkas CS duo fibre - pigesnis variantas nei mac 187  ax.gif  bet kadanors noriu isigyti mac sepeteliu butinai  drinks_cheers.gif

Ot blin, parasiau is slilos, turejo buti Stilos

va toki user posted image
tik gyvai jis kitaip atrodo
Atsakyti
mergaites,

o siunciantes per tarpininkes is sios parduotuves?

ir koks sepetukas yra geras kreminei pudrytei is CS?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 06 sausio 2010 - 21:54
gal gas zinot kur rasti palyginimu mac 187 fake ir originalo? noriu is ebay pirk ir bijau kad fake nebutu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 06, 23:43)
gal gas zinot kur rasti palyginimu mac 187 fake ir originalo? noriu is ebay pirk ir bijau kad fake nebutu  doh.gif  4u.gif

http://reviews.ebay....000000002525878

Atsakyti