Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Merginos, perverčiau temeles ir apie ECO TOOLS šepetėlius radau tik viena posta, nejau niekas nenaudojate?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o kokie butu atsiliepimai apie Erdesos sepetelius ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 04, 01:07)
Sveikos  4u.gif o kokie butu atsiliepimai apie Erdesos sepetelius ? aciu  4u.gif

daug kas juos peikia del siurkstumo,bet as net keturis turiu sepetelius tai man jie labai labai patinka, nei ten odos dirgina nei ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 04 sausio 2010 - 07:55
QUOTE([fillette] @ 2010 01 03, 22:43)
as turiu sita sepeteli, bet ji naudoju pagrindinei spalvai arba po antakiu... super patinka.. ypac palengvina dieninio makiazo darba  thumbup.gif

Na aš iš esmės nieko kažko labai nedarau su tomis akimis, dažniausiai viena spalvyte pasidažau vokus, tai jau mąstau, kad gal ir tiktų man jis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif o kokie butu atsiliepimai apie Erdesos sepetelius ? aciu  4u.gif

man asmeniskai per siurkstus, nepatinka, gal tik egipto zemei visai nieko nes neblogai dengia ez. bet siurkstoka, man labiau patinka Inglot ax.gif
Atsakyti

Siaubas, ne sepetelis tas egipto zemei biggrin.gif Drauges sepetelis po daugiau nei metu panasus i veltini doh.gif Nei uz ka jo nepirkciau, geriau avon, oriflame, inglot ar kiti kalbant apie kaina ax.gif Siurkstumas neispasakytas biggrin.gif
Atsakyti
O ka girdejot apie Fräulein sepetelius? blush2.gif
tiesiog noriu pirkti sepeteliu komplekta, ir nezinau kokios firmos doh.gif gal padetumet apsispresti? 4u.gif
Erdesos norejau nes galima tiesiog nueiti ir nusipirkti, nesigaudau taip gerai intereneto platybese kad galeciau sau pati is kazkur uzsisakyti verysad.gif
Atsakyti
Lu Lu, o kokios paskirties šepetėlių komplekto ieškote?
Atsakyti
Siaip noreciau skirtu profesionaliam naudojimui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 04 sausio 2010 - 13:00
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 04, 13:28)
O ka girdejot apie Fräulein sepetelius?  blush2.gif 
tiesiog noriu pirkti sepeteliu komplekta, ir nezinau kokios firmos  doh.gif gal padetumet apsispresti?  4u.gif
Erdesos norejau nes galima tiesiog nueiti ir nusipirkti, nesigaudau taip gerai intereneto platybese kad galeciau sau pati is kazkur uzsisakyti  verysad.gif

Aš taip pat ieškau komplektuko, pagrindinių šepetėlių, nes kol kas nelabai daug dažiausi, bet žiūriu metai daro savo ir reik pasiremontuot prieš pasirodant žmonėms. Pradžiai prisibijau investuot į DIOR, norėtųsi kažko pigesnio blush2.gif na kol išmoksiu naudotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 04 sausio 2010 - 13:03
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 03, 22:46)
Merginos, perverčiau temeles ir apie ECO TOOLS šepetėlius radau tik viena posta, nejau niekas nenaudojate?

o kokie konkreciai domina? speju tas postas mano smile.gif
Atsakyti
Nelabai aš išmanau apie tuos šepetėlius, bet neseniai įsigijau tokį rinkinuką, šereliai minkštučiai, švelnučiai, savo paskirtį gerai atlieka, likau patenkinta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 05 sausio 2010 - 12:08