Merginos, perverčiau temeles ir apie ECO TOOLS šepetėlius radau tik viena posta, nejau niekas nenaudojate?
Sveikos o kokie butu atsiliepimai apie Erdesos sepetelius ? aciu
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 04, 01:07)
daug kas juos peikia del siurkstumo,bet as net keturis turiu sepetelius tai man jie labai labai patinka, nei ten odos dirgina nei ka
QUOTE([fillette] @ 2010 01 03, 22:43)
as turiu sita sepeteli, bet ji naudoju pagrindinei spalvai arba po antakiu... super patinka.. ypac palengvina dieninio makiazo darba
Na aš iš esmės nieko kažko labai nedarau su tomis akimis, dažniausiai viena spalvyte pasidažau vokus, tai jau mąstau, kad gal ir tiktų man jis
man asmeniskai per siurkstus, nepatinka, gal tik egipto zemei visai nieko nes neblogai dengia ez. bet siurkstoka, man labiau patinka Inglot
Siaubas, ne sepetelis tas egipto zemei Drauges sepetelis po daugiau nei metu panasus i veltini Nei uz ka jo nepirkciau, geriau avon, oriflame, inglot ar kiti kalbant apie kaina Siurkstumas neispasakytas
O ka girdejot apie Fräulein sepetelius?
tiesiog noriu pirkti sepeteliu komplekta, ir nezinau kokios firmos gal padetumet apsispresti?
Erdesos norejau nes galima tiesiog nueiti ir nusipirkti, nesigaudau taip gerai intereneto platybese kad galeciau sau pati is kazkur uzsisakyti
tiesiog noriu pirkti sepeteliu komplekta, ir nezinau kokios firmos gal padetumet apsispresti?
Erdesos norejau nes galima tiesiog nueiti ir nusipirkti, nesigaudau taip gerai intereneto platybese kad galeciau sau pati is kazkur uzsisakyti
Siaip noreciau skirtu profesionaliam naudojimui
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 04, 13:28)
O ka girdejot apie Fräulein sepetelius?
Aš taip pat ieškau komplektuko, pagrindinių šepetėlių, nes kol kas nelabai daug dažiausi, bet žiūriu metai daro savo ir reik pasiremontuot prieš pasirodant žmonėms. Pradžiai prisibijau investuot į DIOR, norėtųsi kažko pigesnio na kol išmoksiu naudotis.
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 03, 22:46)
Merginos, perverčiau temeles ir apie ECO TOOLS šepetėlius radau tik viena posta, nejau niekas nenaudojate?
o kokie konkreciai domina? speju tas postas mano