Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 02, 23:28)
Abu sepeteliai geri, bet ziurint koks bus patogiau ir ko is jo tikiesi mirksiukas.gif
190 tipo sunaudoja maziau pudros, galima labiau pakoreguoti skirtinga pudros kieki skirtingoms zonoms, patogiau preciziskai padengti pvz. paakius, ties smilkiniais ir t.t.
187 tipo sunaudoja kiek daugiau pudros, bet pagrindinis privalumas - labai puikiai isskirsto ja, visiskai naturaliai padengia ir labai greitas procesas mirksiukas.gif
Na bent mano tokia patirtis... 4u.gif

Dekui, turbut imsiu tokio tipo kaip 190
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 02, 23:03)
Man sis labai patinka wub.gif gerai uzkabina rolleyes.gif
user posted image

Jei neklystu, skaiciau jog sis nelabai koks, per didelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2010 01 02, 23:21)

Sis labai didelis, retai kada ji panaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 03, 01:27)
Sis labai didelis, retai kada ji panaudoju  smile.gif

Ar patenkinta CS, kokius šepetėlius dar turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 02, 23:03)
Man sis labai patinka wub.gif gerai uzkabina rolleyes.gif

Ačiū už komentarą smile.gif
Pirmą kartą renkuosi, tai doh.gif
Mąstau apie šį dar, gal kas turi kokių atsiliepimų g.gif

http://www.coastalsc...nding-brush.cfm
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 01 03, 00:27)
Sis labai didelis, retai kada ji panaudoju  smile.gif

Nu tada vėl nieko gero, jei didelis schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar dariau didelį dioro šiopingą, todėl savaime išėjo, kad nusipirkau ir du šepetukus (skystai pudrai atsilaikiau nepirkus, nes man turi atsiųst MAC 187, skaistalams irgi MAC rinksiuos), o kadangi mineralinei pudrai buvo yra ten kažkoks specialiai tinkantis tai paėmiau:DD ai ir dar eyeliner dior'o, bet pardavėja aiškino, kad jis neva vienas geriausių apskritai, nu žiūrėsim kaip čia bus g.gif Va net foto šepetuko (pudrai) yra kartu su ta pudra:D

http://beaut.ie/blog...02/diorskin.png
http://cn1.kaboodle....AAAAAAPvfNA.jpg

Ačiū už dėmesį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 01 03, 12:57)
Vakar dariau didelį dioro šiopingą, todėl savaime išėjo, kad nusipirkau ir du šepetukus (skystai pudrai atsilaikiau nepirkus, nes man turi atsiųst MAC 187, skaistalams irgi MAC rinksiuos), o kadangi mineralinei pudrai buvo yra ten kažkoks specialiai tinkantis tai paėmiau:DD ai ir dar eyeliner dior'o, bet pardavėja aiškino, kad jis neva vienas geriausių apskritai, nu žiūrėsim kaip čia bus g.gif  Va net foto šepetuko (pudrai) yra kartu su ta pudra:D

Ačiū už dėmesį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau, kad biriai pudrai sepetelis tikrai geras, nes plokscias, o tie uzapvalinti biriai pudrai nelabai schmoll.gif reiketu ir man tokio smile.gif kokia kaina?
O eyeliner'is neatrodo patogus rolleyes.gif man smagiausias kirstas arba dar gali buti plunksneles pavidalo smile.gif
Daug tas dior'as jums kainavo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 03 sausio 2010 - 12:15
Sveikos
http://beaut.ie/blog...02/diorskin.png

turiu toki sepeteli ir pudra, taciau si spetelil naudoju simeriui, o pudrai apvalesni, kazkaip man geriau apvalesnis paskirsto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 03, 13:14)
Manau, kad biriai pudrai sepetelis tikrai geras, nes plokscias, o tie uzapvalinti biriai pudrai nelabai schmoll.gif reiketu ir man tokio smile.gif  kokia kaina?
O eyeliner'is neatrodo patogus rolleyes.gif man smagiausias kirstas arba dar gali buti plunksneles pavidalo smile.gif
Daug tas dior'as jums kainavo bigsmile.gif

Kainavo dauug, bet palyginus nemažai pirkau blush2.gif
Tai va skaitau čekį, šepetėlis akių kontūrui 69Lt, o pudrai 109 Lt. Nėr jau taip žiauriai baisiai, bendroj sumoj sumokėjau virš 600 Lt, todėl pradžioj jau pradėjau graužt save, bet paskui kažkaip ai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 01 03, 13:45)
Kainavo dauug, bet palyginus nemažai pirkau blush2.gif
Tai va skaitau čekį, šepetėlis akių kontūrui 69Lt, o pudrai 109 Lt. Nėr jau taip žiauriai baisiai, bendroj sumoj sumokėjau virš 600 Lt, todėl pradžioj jau pradėjau graužt save, bet paskui kažkaip ai bigsmile.gif

KristiAnoje apsiprekinote? bigsmile.gif

Pati turiu iš Dior'o skystai pudrai ir skaistalams šepetėlius. Mokėjau po 125Lt, tai tas didelis pudros pigiau? g.gif Dabar galvoju, kad ir pudros šepetėlio gal reikia, nes dior'o šepetėliai sužavėjo mane thumbup.gif Bet turiu Tbs fase&body, tai kaip ir nereikėtų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2010 01 03, 01:21)

Man kaip tik tok gerai, kai reikia visa soka padengti... g.gif Ir isoriniam kampui labai tinkamas rolleyes.gif
Atsakyti
koki sepeteli patartumete biriai pudrai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 02, 21:45)
Ačiū už komentarą  smile.gif
Nu tada vėl nieko gero, jei didelis  schmoll.gif  doh.gif

as turiu sita sepeteli, bet ji naudoju pagrindinei spalvai arba po antakiu... super patinka.. ypac palengvina dieninio makiazo darba thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 02, 16:51)

QUOTE(petite princesse @ 2010 01 02, 17:13)
Biriai pudrai/skaistalams

sitas sepetelis ne tik pudrai ar skaistalams - jis tinka kreminei pudrai taip pat mirksiukas.gif duoda naturalu efekta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 03 sausio 2010 - 21:41