O bronzatui naudojat specialu sepeteli ar tinka tas pats kaip ir kompaktines pudros pvz TBS face&body?
QUOTE(F_A @ 2009 12 04, 12:24)
As kai saviski panaudoju, ant jo pudros lieka labai labai nedaug (ant prastu sepeteliu pudros kalnas lieka) Bruksteliu panaudota sepeteli i popierine servetele ir dedu i dekla. Plaunu kokius 2-3 kartus i savaite, ne dazniau ir nieko blogo nei sepeteliui, nei mano veido odai nesidaro
O kur galima nusipirkti dekla? as pirkau be jo, niekur neuzmaciau, tai ir dabar neturiu
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2009 12 03, 18:43)
Kaip suprantu šį šepetėlį reikia plauti kas kart po panaudojimo
as tai kas diena po naudojimo neplaunu..
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 30, 11:11)
neverta. tiesiog noris vardinį turėt, ane?
kainuoja jie daug, kaip vika rašė, o vis tiek neoriginalas. geriau taip giriamus coastal scents
kainuoja jie daug, kaip vika rašė, o vis tiek neoriginalas. geriau taip giriamus coastal scents
Ne vardo, o kokybes uz prieinama kaina ieskau
Viena forumiete isparduotuvej pardavineje Mac neoriginaliu sepeteliu rinkinuka uz 65Lt, tai manau nebrangu ir jeigu geros kokybes verta isbandyt, bet jeigu sakot ,kad sh geriau nerizikuosiu
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 12 30, 13:24)
galit imest kaip atrodo? kaip tik ieskau highlighteriui aciu
As pirkau toki rinkini, tai jame ir buvo (7 sepetelis is kaires)
Panasus i si:
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2009 12 30, 13:57)
O bronzatui naudojat specialu sepeteli ar tinka tas pats kaip ir kompaktines pudros pvz TBS face&body?
Man TBS didysis neuzkabina
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 30, 14:08)
Panasus i si:
Papildyta:
Panasus i si:
Papildyta:
O koki naudojate?
QUOTE(Giselle @ 2009 12 30, 15:26)
O koki naudojate?
Bronzantui ir skaistalams ta kirsta (7 is kaires)
http://www.coastalsc...e-brush-set.cfm
QUOTE(Giselle @ 2009 12 30, 11:57)
per didelis šitas TBS'o
QUOTE(aurytea @ 2009 12 30, 12:30)
Ne vardo, o kokybes uz prieinama kaina ieskau
norit krūvos kokybiškų šepetėlių už tokią kainą?
mano neorigninalus Mac šepetėlis visai nekokybiškas šerias, juodi dažai bėga plaunant, šiurkštus
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 30, 18:26)
norit krūvos kokybiškų šepetėlių už tokią kainą?
mano neorigninalus Mac šepetėlis visai nekokybiškas šerias, juodi dažai bėga plaunant, šiurkštus
Aha, noreciau
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 30, 14:08)
Kuris geriausias sepetelis seseliams is coastalscents?
Su naujais
As su klausimu . Ar sie Mac sepeteliai originalus?
Mac 187
Mac191
Mac189
Mac190
Mac 187
Mac191
Mac189
Mac190
QUOTE(aurytea @ 2009 12 30, 21:54)
Kuris geriausias sepetelis seseliams is coastalscents?
As turiu rudais kotais baltais/rudais sereliais (kur cia virsuj idetas tokio tipo), tai man jie labai patinka. Na o ziurint kokio seseliu norit: tokius turiu piestukini (crease), sklaidymo ir tt.
QUOTE(aurytea @ 2010 01 01, 19:32)
Nebepamenu parduotuves pavadinimo, bet zinau is kur paimtos foto - ten originalus.
QUOTE(shopingas @ 2010 01 01, 19:57)
As turiu rudais kotais baltais/rudais sereliais (kur cia virsuj idetas tokio tipo), tai man jie labai patinka. Na o ziurint kokio seseliu norit: tokius turiu piestukini (crease), sklaidymo ir tt.
Nebepamenu parduotuves pavadinimo, bet zinau is kur paimtos foto - ten originalus.
Kaip visada didelis dekui shopingui uz patarimus
Tos nuotraukos is allcosmeticswholesale.com.Kiek ziurinejau tai ten pigiausi Mac sepeteliai