Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Natka, tikrai padėjo 4u.gif
Atsakyti
Su kokiu sepeteliu tepat shimmer'i? Pas mane yra TBS skaistalu tai labai riebiai uztepa doh.gif Kazi tiktu mac 187? g.gif Ar jis realiai skirtas tik fluidui?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 12 28, 14:31)
Su kokiu sepeteliu tepat shimmer'i? Pas mane yra TBS skaistalu tai labai riebiai uztepa  doh.gif Kazi tiktu mac 187?  g.gif Ar jis realiai skirtas tik fluidui?

As su mac 187 tepu shimmeri biggrin.gif nezinau, ar jis tinkamas, bet uztepa nedaug kaip as ir noriu smile.gif
Atsakyti

Kaip manot, ar verta pirkti Mac neoriginalius sepetelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 12 29, 21:37)

Ne. Jie yra nepigus, ir tikrai neverti savo kainos. Beto geriau jau nupirkti pigesni bet nesislapstanti po svetimu brendu sepetuka. Tokiu tikrai daug.
Atsakyti
Su kokiu sepeteliu tepat shimmer'i? Pas mane yra TBS skaistalu tai labai riebiai uztepa  doh.gif Kazi tiktu mac 187?  g.gif Ar jis realiai skirtas tik fluidui?

MAC187 skirtas bet kam: kreminiams dalykams, skaistalams, biriai pudrai ir t.t. As pati tepu skaistalu sepeteliais - net ir tuo paciu TBS skaistalu sepeteliu.
Atsakyti

as tepu su MAC129 se 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 12 28, 13:31)

as tepu shimmeri su pigiu sepeteliu is coastalscents ,nukirstu tokiu,tai man puikiai jis tinkamas siam reikalui,nera platus ir dar svelnus,tikrai graziai uzsitepa ir ne per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 12 29, 21:37)

neverta. tiesiog noris vardinį turėt, ane? biggrin.gif
kainuoja jie daug, kaip vika rašė, o vis tiek neoriginalas. geriau taip giriamus coastal scents ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 30, 10:41)
as tepu shimmeri su pigiu sepeteliu is coastalscents ,nukirstu tokiu,tai man puikiai jis tinkamas siam reikalui,nera platus ir dar svelnus,tikrai graziai uzsitepa ir ne per daug ax.gif

As irgi toki pat naudoju. Gerulis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 30 gruodžio 2009 - 11:20
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 30, 12:19)
As irgi toki pat naudoju. Gerulis thumbup.gif

galit imest kaip atrodo? kaip tik ieskau highlighteriui ax.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 12 28, 13:31)

As su Bobbi Brown face blender - vienas mylimiausiu mano sepeteliu wub.gif jis pats minkstutis, nekoncentruotas, toks fluffy, bet labai gerai kabina ir graziai isskirsto ant veido (na, palyginimui, kaip ir eye blender sepetelis, kuris skirtas ne sodriai padengti seselius, o juos tolygiai isskirstyti, sulieti). Ir dydis labai patogus norint paryskinti tik kai kurias zonas thumbup.gif
user posted image

QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 28, 15:10)
As su mac 187 tepu shimmeri biggrin.gif  nezinau, ar jis tinkamas, bet uztepa nedaug kaip as ir noriu smile.gif

Na pats 187 tikiu, kad puikiai tam tinka, bet as niekaip nesuprantu kaip galima ji naudoti iskart po krempudros sausam produktui? Juk ant jo lieka riebalu ir kt nuo krempudros, paskui shimmeris (ar kt kompaktine kosmetika) apsitraukia riebaline plevele ir isvis nebedazo, reikia stora sluoksni nuskusti doh.gif as net meteoritu sepeteli (atskira) plaunu maziausiai karta per savaite, kad nesugadint kosmetikos, o jus su tuo paciu krempudra tepat ir po to i shimmeri??? blink.gif
Atsakyti