Rodausi aš su savo Seniu Šalčiu su prailgintais čebatais. Vis tik nusprendžiau, kad neardysiu, ir taip sueis, normaliai atrodo. Batus jau ir taip du kartus ardžiau. Liko smulkmenos - blizgios sagos, sagtys, lempučių girlianda, batų padai ir... begalybė BS.
Labai ačiū merginos, kad pasakojate, dalinatės
Aš savamokslė ir neturiu nei kur pasižiūrėt, nei paklaust.
Patys negražiausi, išsikraipę man kryželiai gaunasi tose vietose, kur jie išsivinguriavę kaip virvelė po vieną ar kelis šen bei ten. Ką jūs darote tokiu atveju? Ypač siuvinėjant standžiais blizgiais siūlais brokas akis bado, kur šešėliai senio baltuose kailiuose.
Dar savo trigrašį pridėsiu apie nusiplaunantį markerį. Labai savuoju džiaugiuosi. Į pabaigą siuvinėjimo išsipaišiau girliandą - siuvinėti vienas malonumas, tik akies krašteliu žvilgteliu į schemą, nebereikia šimtą kartų skaičiuoti ir žiūrėti po kiekvieno kryželio į schemą, ar tikrai taip. O laiko susibraižymui reikia visai nedaug. Ir gaila, kad nesusipratau anksčiau taip daryti. Susitaškavau ant kanvos išsimėčiusius pavienius kryželius senio kailiuose - darbas tapo nepalyginamai spartesnis
Mano markerio žymės dingsta tą pačią sekundę užmerkus jį į šiltą vandenį, net čiupinėjant su pakaitusiais pirštais linijos šiek tiek blykšta.