egliuchiux labai labai grazu ypac arkliukai, kaip gyvi atrodo
QUOTE(renami @ 2009 12 17, 21:53)
Aš tai nešu rėminti į Gertrūdos gatvę, Rėminimo dirbtuves. Nežinau kaip kitur pasirinkimas, bet ten tai tikrai didelis man atrodo... Šiandien kaiptik ėjau rinktis rėmelį savo Cleopatrai, su kuria vargau daugiau kaip mėnesį. Jūsų paskatinta užsisakiau tik rėmelį, bandysiu pati įrėminti. Nepavyko gražiai nufotografuoti, nes jau vakaras, bet vistiek noriu pasirodyt...
didžiulis darbas, o išsiuvinėjai gan greit
QUOTE(egliuchiux @ 2009 12 17, 22:00)
sveikutes ... senai pas jus buvau uzsukus pasirodyt ... tai va noriu parodyt ka kryziavojau .. smulkmeneles bet viskas dovanoms
puikiai pasidarbavai
Papildyta:
Nauji namai
http://www.supermama...howtopic=531662
Tas tigriukas tikras gražuolis
Šiandien radau ganėtinai didelių rėmų pigiai nusipirkti , tai vis su didėjančiu patirties kryžiavojime bagažu po Naujų kibinsiu plėšrūnus ir fėjas
Šiandien radau ganėtinai didelių rėmų pigiai nusipirkti , tai vis su didėjančiu patirties kryžiavojime bagažu po Naujų kibinsiu plėšrūnus ir fėjas
QUOTE(trixi @ 2009 12 17, 23:57)
gal galima butu to tigriuko schemute?
Sveika, del schemutes... galiu pabandyt nuskanuot, bet cia siulai su visiskai kitokia numeracija, nes cia DM Gold Collection, ten specialiai dazyti siulai... tai nzn i kaip konvertuot... nebent tik pagal pavadinimus... pasistengsiu iki pirmadienio nuskanuot... (jei kartais pirmadieni neatsiusciau, tai primink az, nes savaitgalis itemptas laukia)
QUOTE(pelika @ 2009 12 18, 02:29)
Sveika, del schemutes... galiu pabandyt nuskanuot, bet cia siulai su visiskai kitokia numeracija, nes cia DM Gold Collection, ten specialiai dazyti siulai... tai nzn i kaip konvertuot... nebent tik pagal pavadinimus... pasistengsiu iki pirmadienio nuskanuot... (jei kartais pirmadieni neatsiusciau, tai primink az, nes savaitgalis itemptas laukia)
Yra visokiu konverteriu DIM i DMC ar anchor, ras atitikmenis
O xsd formatu galima parsisiust is CIA
pelikos tigras - nuostabus
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 12 18, 09:57)
pelikos tigras - nuostabus
puikus ateinančių metų simbolis
Oi koki gražūs darbeliai visų. Šaunuolės. seilė tik varva ...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.