Sveikutes,
Esu naujas zmogutis siame forume ir uzsikretusi siuvinejimo manija... o kiek suprantu ir jus megstancios rankdarbius. Butu malonu pasisemti is jusu patirties
QUOTE(imakute @ 2009 12 14, 17:53)
Sveikutes,
Esu naujas zmogutis siame forume ir uzsikretusi siuvinejimo manija... o kiek suprantu ir jus megstancios rankdarbius. Butu malonu pasisemti is jusu patirties
Sveika "susirgus" kryžavonės liga
QUOTE(čiolė @ 2009 12 14, 19:01)
Sveika "susirgus" kryžavonės liga
oi tai siaubinga liga nieko daugiau ir nenori, kaip tik siuvineti...net nepastebi kaip laikas prabega prie darbelio
QUOTE(imakute @ 2009 12 14, 16:53)
Sveikutes,
Sveika,pasijungusi į kryželių sektą
rodyk ,ką jau pridirbus esi ar ką ruošies siuvinėt..mums viskas įdomu
QUOTE(imakute @ 2009 12 14, 17:06)
oi tai siaubinga liga nieko daugiau ir nenori, kaip tik siuvineti...net nepastebi kaip laikas prabega prie darbelio
Žinau, žinau, pati neseniai susirgau ir jau visam gyvenimui turbūt. Jau kiek pati prisiplanavus ir papildomi planai lenda.
Sveikutes, as siuvinejimu kryzeliu uzsiimdavau tik mokyklos laikais per darbeliu pamokas Bet kadangi krize priverte (ir labai gerai padare) uzsiimti rankdarbiais, taigi labai noreciau draugems Kaledu proga padovanoti simboliskai po eglutes zaisliuka, tik va beda nezinau kaip issiuvinejus ji apipavidalinti? Ant ko ir kaip priklijuoti kad ta medziagyte butu tvirta ir grazi?
Zinau sunku su tom pradziamokslem bet bus labai aciu jei netingesit pakonsulutoti
Zinau sunku su tom pradziamokslem bet bus labai aciu jei netingesit pakonsulutoti
Sveikos susidūriau su problema gal kuri nors žinote kieno čia toks siuvinėjimo siūlų kodas: pvz. 17049 (pale grey blue) noriu išsiuvinėti vieną paveikslą, bet nežinau siūlų gamintojo
Arba gal kuri turi šį paveiksliuką su DMC spalvomis?
http://www.esnips.co...9/winter-outing
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 14, 16:00)
Sveikutes, as siuvinejimu kryzeliu uzsiimdavau tik mokyklos laikais per darbeliu pamokas Bet kadangi krize priverte (ir labai gerai padare) uzsiimti rankdarbiais, taigi labai noreciau draugems Kaledu proga padovanoti simboliskai po eglutes zaisliuka, tik va beda nezinau kaip issiuvinejus ji apipavidalinti? Ant ko ir kaip priklijuoti kad ta medziagyte butu tvirta ir grazi?
Yra specialios schemos, skirtos eglutės žaisliukų siuvinėjimui. Vienas žaisliukas turi dvi schemas - veidrodinius atspindžius. Siuvinėjama ant plastikinės kanvos. Baigus siuvinėti abu paveiksliukai apkerpami, sudedami blogosiomis pusėmis į vidų ir kraštai apsiuvami, apneriami ar kaip tik netingi
QUOTE(Dina0422 @ 2009 12 14, 18:57)
Sveikos susidūriau su problema gal kuri nors žinote kieno čia toks siuvinėjimo siūlų kodas: pvz. 17049 (pale grey blue) noriu išsiuvinėti vieną paveikslą, bet nežinau siūlų gamintojo
Pagal mane tai Dimensions siūliukai. Čia yra konverteris į DMC.
QUOTE(zundyte @ 2009 12 14, 19:06)
Sveika,pasijungusi į kryželių sektą
Esu issiuvinejusi viena visai nnemaza darbiuka...Ji kada ikelsiu o siuo metu siuvineju maiselius su mylimu zmogiuku vardais...padovanosiu per kaleda o jus gal perkart tuos zurnalus siuvinejimas kryzeliu?
QUOTE(imakute @ 2009 12 14, 19:14)
Esu issiuvinejusi viena visai nnemaza darbiuka...Ji kada ikelsiu o siuo metu siuvineju maiselius su mylimu zmogiuku vardais...padovanosiu per kaleda o jus gal perkart tuos zurnalus siuvinejimas kryzeliu?
Kai ką perkam, kai ką iš interneto atsisiunčiam.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 12 14, 14:33)
Ačiū