QUOTE(missed @ 2009 12 14, 14:11)
man kyla mintis kad jie cia specialiai.. kadangi nereminot pas juos, o tik uzsaket rema tai galejo is principo kazka sugadint, mazdaug "nereminai pas mus tai turek beda dabar".. nes jie nelabai patenkinti buna kai uzsako, palieka darba, o reminasi patys..
Papildyta:
as pries hypermaxima reminu, dar niekada neteko nusivilt, viska padaro idealiai.. ar tik nebus tikrai toks variantas kaip as speju..
QUOTE(giedress @ 2009 12 14, 14:13)
na bet tai kaip žmogus turi nevertinti savo darbo, kad tą darytum specialiai
eisiu atgal, darysiu naują rėmą už jų pinigus ir daugiau kojos ten nekelsiu. Jie to nori?
nu visiškas
briedas, jeigu žmonės taip dirba
QUOTE(missed @ 2009 12 14, 14:30)
na jie turbut ne tai kad specialiai, bet kad kita karta neremintumet pati.. niekuo negalima pasitiket, moki pinigus, o dar turi lakstyt paskui keitinet prekes ar taisyt broka
nemaloni situacija, o dar kai laiko nera tiem taisymam..
aš visada ten rėminu,niekada dar nenusivyliau,ir ovalą man pjovė
kai delfinus rėminau ,viskas buvo Ok,kad specialiai blogai padarytų tai nemanau
,kažkaip nesitiki
....o darbelis buvo išskalbtas ir išlygintas kai matavo?gal neskalbtą nešei ,o po skalbimo medžiagą kiek pasitraukė ?nes iš tiesų kai baigi siuvinėt medžiaga šiek tiek susibangavusi buna ,kai išskalbi ir išlygini viskas išsitiesina ,ir gal tie milimetrai prisideda tada?o dar kažkieno pastebėjimą pamačiau ir pritariu,kad nereikia pasparto visai,širdelei erdvės daugiau "plakti"
,na bent aš tai nedėčiau.arba jei būtinai nori ,tai tada gerokai didesnę širdelę ant pasparto pjauti
QUOTE(Florestina @ 2009 12 14, 14:41)
Žiūriu, kad tik giriu jūsų grožius
, tai pamaniau, kad reikia pasirodyti ir su savo nuveiktu darbu. Dabar išeinu atostogų- tai nežinau, kaip čia su tuo siuvinėjimu bus. Kažin ar iki sausio 2 paimsiu į rankas:
Florestina ,labai gražu!
o per atostogas tikrai nėra kada siuvinėt ,man tai jau taip ir buvo vasarą
QUOTE(SheMe @ 2009 12 14, 15:57)
Na, kadangi rodomės kiek nuveikėme, tai ir aš išlįsiu iš pogrindžio pasirodyti
Nežinau ar spėsiu iki Kalėdų išsiuvinėti, o dar rėminimas užtruktų tai jaučiu mam šiais metais dovaną gaus labai pavėluotai..
koks mielas kačiukas
,o kad dovana pavėluota šiek tiek, tai nieko baisaus ,už tai
KOKIA!!!