Astisius,nu tobulas darbas Šaunuolė
Astisius
Atrodo beprotiškai gražu Toks tvarkingas tobulas ir gražus darbas
Atrodo beprotiškai gražu Toks tvarkingas tobulas ir gražus darbas
Astisius, nu ir grožis.
Sveikos darbstuoles
Turiu blondiniska klausima
Pas mane yra like galiukas siulo, kuris man spalviskai tinka i paveiksliuka, bet nezinau ar pradeti juo siuvineti, nes neesu tikra ar uzteks, o numeriuko kaip ir nera Sakykit gal yra kokia sistema kaip pasiskaiciuoti, kiek siuliuko reikia tam tikram skaiciui kryziuku?
Turiu blondiniska klausima
Pas mane yra like galiukas siulo, kuris man spalviskai tinka i paveiksliuka, bet nezinau ar pradeti juo siuvineti, nes neesu tikra ar uzteks, o numeriuko kaip ir nera Sakykit gal yra kokia sistema kaip pasiskaiciuoti, kiek siuliuko reikia tam tikram skaiciui kryziuku?
astisius širdžiai mielas darbas
Noriu pasirodyti savo naujus darbelius, jau prieš kelias savaites išsiuvinėti visi, bet tik vakar įrėminau:
RP eglutė:
Triptikas mamai:
Dar esu išsiuvinėjusi širdelę su G raide, bet neįrėminau dar, kai įrėminsiu parodysiu, o dabar siuvinėsiu širdelę su Ž raide ; ]
RP eglutė:
Triptikas mamai:
Dar esu išsiuvinėjusi širdelę su G raide, bet neįrėminau dar, kai įrėminsiu parodysiu, o dabar siuvinėsiu širdelę su Ž raide ; ]
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 12 13, 16:33)
Noriu pasirodyti savo naujus darbelius, jau prieš kelias savaites išsiuvinėti visi, bet tik vakar įrėminau:
RP eglutė:
Triptikas mamai:
RP eglutė:
Triptikas mamai:
Na ir tempai pas tave.
QUOTE(astisius @ 2009 12 13, 13:20)
va cia tai darbas
astisius Labai grazus darbelis as jau sawo drugeli pabaigiau tjuoj idedsiu:)
Papildyta:
http://img685.images...i/dsc04546.jpg/
Papildyta:
http://img685.images...i/dsc04546.jpg/
Ten nuoroda i mano paskutini siuvineta darbeli Drugeli
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 13, 17:04)
Lauke balta balta , o man širdy pavasaris
ooo ,kaip gražu ,sraigytė spalvota ,pamenu ją ant juodos kanvos ,lyg ir tu ,paukščiuk ,siuvinėjai ant kosmetinės?
QUOTE(Vivitalija @ 2009 12 13, 17:37)
astisius Labai grazus darbelis as jau sawo drugeli pabaigiau tjuoj idedsiu:)
Papildyta:
Papildyta:
labai gražus drugelis ,o pavienių kryžiukų kiek daug ,kur bus panaudotas? ar bus tiesiog paveiksliukas?