Zundyte, labai gražūs ir mieli atvirukai.
O aš "mėlynavau" su savo jūra. Šis savaitgalis man paskutinis darbo savaitgalis prieš atostogas.
QUOTE(čiolė @ 2009 12 12, 19:43)
Zundyte super koks grožis ir aš užsimaniau gaut tokį sveikinimo atviruką O man draugė atsiuntė atvirukų rinkinukų, bet ten atvirukai yra ne trigubo lenkimo, o tik dvigubo.... Bet manau reikia užklijuot panašios spalvos lapą iš vidaus ir bus viskas gerai... Ar ne?...
aišku galima lapą užklijuot,svarbu nepasimesti ,šitiems atvirukams tik kelias spalvas pirkau,šiaip visi siūlai iš mano atsargų ,spalvas derinau kaip mokėjau iš to ką turėjau ,tigriukas aplamai siuvinėtas DMC, Anchor ir Ariadna siūlais ,tiesiog surinkau kas man atrodė labiausiai tinka ir į trasą ,manau krikšto dukrytė bus patenkinta
Sveikos visos
Pagaliu grįžau namučio
O jau kiek darbuuu, visi kalėdom kvepia
Greit ir aš pradėsiu savo planus, sekmės visoms
Pagaliu grįžau namučio
O jau kiek darbuuu, visi kalėdom kvepia
Greit ir aš pradėsiu savo planus, sekmės visoms
sveikos paneles, nuostabiai grazus atvirukai, tai kaip suprantu jus juos perkat is ineternetiniu svetainiu-tiesa? nes as bandziau darytis pati tai galiu nesikeikiant pasakyti kad gaunasi man kazkoks gaidys , neina man graziai ispjaut to langelio nors tu ka.kazin siuvinejimo parduotuvese nera pirkti tu atviruku?
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 12 12, 23:23)
sveikos paneles, nuostabiai grazus atvirukai, tai kaip suprantu jus juos perkat is ineternetiniu svetainiu-tiesa? nes as bandziau darytis pati tai galiu nesikeikiant pasakyti kad gaunasi man kazkoks gaidys , neina man graziai ispjaut to langelio nors tu ka.kazin siuvinejimo parduotuvese nera pirkti tu atviruku?
yra pilna tokių atvirukų ruošinių ,ir visokių spalvų ,ir jokio vargo ,vienas malonumas
http://www.kasiulai....02a2c4e3dcac567
ps,brangiausi iš blizgaus popieriaus po 2.7Lt,tai atvirukas ,neskaitant darbo, tikrai nekainuos daugiau nei 5 litus,o šiaip jei gražus , originalus atvirukas knygyne panašiai ir kainuoja ,jei ne brangiau ,aišku šilumos ir meilės niekas nepamatuos
saunuole, zundyte
Pabaigiau pagaliau, buvo vienas malonumas....
astisius
VaUUUUUU
VaUUUUUU
astisius, kaip grazu, labai tikroviskai atrodo
QUOTE(astisius @ 2009 12 13, 12:20)
Pabaigiau pagaliau, buvo vienas malonumas....
jetau ,kaip gražu kiek laiko siuvinėjai?
ačiū mergaitės.
Zundyte, siuvinėjau ilgai,l ta prasme, kad laiko labai labai mažai galėjau skirti, praktiškai tik savaitgaliais po kelias valandas, nes ant juodos tik prie dienos šviesos galiu, kitaip net su akiniais nedamatau.....Ir šiaip niekada nesiuvinėjau tam , kad tik greičiau pabaigt, man siuvinėjimas malonumas ir smagiausia kad po truputį, po truputį....čia kaip saldaus pyrago....p.s pradėjau gal birželio pabaigoj, jau nepamenu tiksliai. Nors rimčiau prisėdau tik rudeniop.
Zundyte, siuvinėjau ilgai,l ta prasme, kad laiko labai labai mažai galėjau skirti, praktiškai tik savaitgaliais po kelias valandas, nes ant juodos tik prie dienos šviesos galiu, kitaip net su akiniais nedamatau.....Ir šiaip niekada nesiuvinėjau tam , kad tik greičiau pabaigt, man siuvinėjimas malonumas ir smagiausia kad po truputį, po truputį....čia kaip saldaus pyrago....p.s pradėjau gal birželio pabaigoj, jau nepamenu tiksliai. Nors rimčiau prisėdau tik rudeniop.
kokie gražūs visų darbeliai Aš netgi 2 darbelius pradėjau vienu metu, bet vis tiek negaliu siuvinėt, dukrytė per mažai miega, tik pradėjau siuvinėt, ir girdžiu, kad ji jau Neįsivaizduoju, kada pabaigsiu, jei tik po 20 kryžiukų siuvinėsiu per dieną Net įsijaust nespėjau.