Savaitgalį pradėjau sesės užprašytą dizainą Zolotoje Runo "Daughter". Dydis 140x220
Sekmadienį buvo tiek
Spalvos pereina labai natūraliai. Man kol kas patinka. Aišku ne kaži kiek padariau, bet manau kad spėsiu iki vasario pabaigt
QUOTE(Little angel @ 2009 12 07, 23:23)
atėjau parodyti kelis kalėdoms kurtus pabaigtukus.
manau ,kad cackinimasis nebus be naudos ,išgrius iš koto ne tik vyro mama...
na labai labai labai gražu ,ir įsivaizduoju ,kaip tas krapštymasis veikia,dabr prie kalėdinių atvirukų jau trečia savaitė knisuosi ,nespėji įvert siūlo ,jau keist reikia ,o čia dar tokie mažulyčiai darbeliai ,tikri kalėdiniai stebukliukai
Little angel,
Triguba dovanėlė ir knygutė mamai labai dailūs, bet rombiukų mažumas ir darbo kruopštumas tikrąja to žodžio prasme verčia iš koto
Triguba dovanėlė ir knygutė mamai labai dailūs, bet rombiukų mažumas ir darbo kruopštumas tikrąja to žodžio prasme verčia iš koto
QUOTE(Little angel @ 2009 12 08, 00:33)
Savaitgalį pradėjau sesės užprašytą dizainą Zolotoje Runo "Daughter". Dydis 140x220
Spalvos pereina labai natūraliai. Man kol kas patinka. Aišku ne kaži kiek padariau, bet manau kad spėsiu iki vasario pabaigt
koks grazus paveikslas bus butu sparniukai pati siuvineciau
gal kas galit pasakyt kiek kainuoja juoda medziaga siuvinejimui? kur jus perkat? nes as visad oerku medziagu paruotuvej,bet juodu tai nesu macius ten
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 12 08, 11:55)
gal kas galit pasakyt kiek kainuoja juoda medziaga siuvinejimui? kur jus perkat? nes as visad oerku medziagu paruotuvej,bet juodu tai nesu macius ten
pirk internetu,ten visų atspalvių yra ,nuo juodos iki baltos,net auksinę gali rasti ar margą
http://www.kasiulai....9_21_38_64.html
www.darbstuole.eu taip pat yra nemažai pasirinkimo su spalvom
astute labai gražu ir apipavidalinimas superinis
iš tolo man kaip pieštinis atrodo
Labutis ir vėl kiek grožių užderėjo.