Labas rytas,
Jau visai nedaug liko ir pabaigsiu savo raudonas egles su snaigemis. Gal galit patarti kokios spalvos pasporta deti? O remelis koks labiau tiktu?
http://www.ipix.lt/desc/21213188/
QUOTE(aga1 @ 2009 12 07, 07:18)
Labas rytas,
Jau visai nedaug liko ir pabaigsiu savo raudonas egles su snaigemis. Gal galit patarti kokios spalvos pasporta deti? O remelis koks labiau tiktu?
Gal rėmelis tiktų auksinis? Aš tai siuvinėdama žiūriu, kokia spalva daugiausiai dominuoja ir atkreipia dėmesį, tai panašios spalvos ir rėmelį renkuosi, bet čia kai vienos spalvos siuvinėjimas, tai gal auksinis tiktų, na gal kitos geriau patars O pasportą ne visada dedu Jei rėmelis gražiai žiūrėtųsi, gal jo čia visai nereikia jei medžiagos užtektų aplinkui palikti.
QUOTE(aga1 @ 2009 12 07, 07:18)
Labas rytas,
Mano manymu pasporto cia nereikia as remeli dazniausiai dedu toki kaip labiausiai dominuojanti darbo spalva, tai iseitu kad raudona tik kad nebutu paskui per daug to raudono gal tikrai auksinis gerai ziuretusi, reiktu gyvai pamatyt. Neveltui as reminimo centre visada koki gera pusvalandi renkuosi kas man tinka
Aš dėčiau tamsiai rudą su raudonumo šmėstelėjimais
QUOTE(nekava @ 2009 12 07, 14:22)
ohohooo visa rikiuote kalediniu atviruku, saunuole
QUOTE(nekava @ 2009 12 07, 14:22)
na ir as atbegau pasirodyti savo atvirutes
padirbėta iš peties šaunūs atvirukai
Nekava, na šiemet tavo draugai gaus labai originalias atvirutes...
Merginos, ant plastikinės kanvos keliom gijom siuvat?
QUOTE(libaja @ 2009 12 07, 14:06)
Merginos, ant plastikinės kanvos keliom gijom siuvat?
Man visai gražiai gavosi 2 gijom
O ant plastikinės kanvos siuvinėjant, kaip gaunasi antroji pusė, kažkur mačiau, jog galima iš abiejų pusių siuvinėti kryželiu. Pvz., jei siuvinėjį žaisliuką ant eglutės, tai tik siuvinėjate iš vienos pusės (antroji tik tvarkingai atordo) ar kaip? Turiu nusipirkusi ir pasidėjusi, gal reikės išbandyt
QUOTE(cacukas @ 2009 12 07, 14:46)
O ant plastikinės kanvos siuvinėjant, kaip gaunasi antroji pusė, kažkur mačiau, jog galima iš abiejų pusių siuvinėti kryželiu. Pvz., jei siuvinėjį žaisliuką ant eglutės, tai tik siuvinėjate iš vienos pusės (antroji tik tvarkingai atordo) ar kaip? Turiu nusipirkusi ir pasidėjusi, gal reikės išbandyt
turi siuvinėt ant dviejų gabaliukų ir tada juos susiūt su BS