zundyte, labai gražios bus atvirutės
Dvi, super kolekcija
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 03, 12:35)
man dar šis iš Nimue labai gražus
Manęs šita labai nesužavėjo. Pažiūrėjus į kojas ji kažkokia distrofikė
Dvi Numue kolekcija . Pavydas per visą pilvą, iš jų dizaino aš ir labai daug ko noriu. O bet tačiau... tradiciškai laiko trūksta Nebent kai turėsiu siuvinėjimo rėmą darbas gal greičiau eisis
QUOTE(zundyte @ 2009 12 03, 11:49)
ir aišku ,kad mano darbas visiškai nesirikiuoja į eilę paskui DVI šedevrus,
tai maža dovanėlė sesei gimtadienio proga ... ,
,ir nenurimau jo neišsiuvinėjus,jis papirko savo šiltumu ir paprastumu,
tai maža dovanėlė sesei gimtadienio proga ... ,
,ir nenurimau jo neišsiuvinėjus,jis papirko savo šiltumu ir paprastumu,
tik jau nereikia juk ne varzybos cia kiekvienas darbelis yra savaip mielas idomus, zavus ... man tavo sitas irgi labai mielas ... siltas ... jaukus ..na, toks tikrai is sirdies
QUOTE(Dvi @ 2009 12 03, 13:33)
Pažiūrėjus į kojas ji kažkokia distrofikė
pritariu
pauksciukas, o piesei pati, ar buna tokios medziagos?
Sveikutės.
Jungiuosi ir aš į išprotėjusių dėl kryžiukų klubą o užsikrėčiau nuo paukščiuko darbelių Esu dėkinga jai už patarimus ir pagalbą.
O čia noriu parodyti savo pirmą baigtą darbelį,kuris bus skirtas dovanų. Labai nekritikuokite,nes mokausi
Atsiprašau už prastą kokybę,bet koks jau fotikas yra toks yra gyvai daug gražiau Dar be rėmelių.
Jungiuosi ir aš į išprotėjusių dėl kryžiukų klubą o užsikrėčiau nuo paukščiuko darbelių Esu dėkinga jai už patarimus ir pagalbą.
O čia noriu parodyti savo pirmą baigtą darbelį,kuris bus skirtas dovanų. Labai nekritikuokite,nes mokausi
Atsiprašau už prastą kokybę,bet koks jau fotikas yra toks yra gyvai daug gražiau Dar be rėmelių.
Dvi Jūsų darbai............... trūksta žodžių susižavėjimui išreikšti
HEELP! Višta apsiskaičiavau ir palikau labai mažą kraštelį rėminimui, ką daryti?
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 03, 17:12)
Dvi Jūsų darbai............... trūksta žodžių susižavėjimui išreikšti
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 12 03, 17:18)
HEELP! Višta apsiskaičiavau ir palikau labai mažą kraštelį rėminimui, ką daryti?
Parodyk. Butinai nori reminti?
Kaliteja, tavo darbas super Su tokiu pirmu darbu ir tokia mokytoja toli eisi
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 12 03, 16:18)
Vaje Gal profės ką patars
aš tai kaip paranojikė,tai palieku daugiau nei reikia
Zundyte, labai daili dovanele
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 12 03, 18:18)
Aš prisidedu prie prašymo padėti Viršuje kažkaip nepagalvojusi palikau tik apie 2cm medžiagytės, o rėminti reikės būtinai.. Tai ar bus man galima tai padaryti ar deja..
Kaliteja, labai labai gražu, tikrai puiki dovana
QUOTE(SheMe @ 2009 12 03, 17:43)
Aš prisidedu prie prašymo padėti Viršuje kažkaip nepagalvojusi palikau tik apie 2cm medžiagytės, o rėminti reikės būtinai.. Tai ar bus man galima tai padaryti ar deja..
Rodyk. Kas tau gali ka patarti nematydamas