jau prieš dvi savaites padariau ,bet negaliu rodytis ,nes forumas viešas ,ir tas žmogus čia paskaitinėja,ir tik rytoj jis pamatys ,tai galėsiu ir jums parodyt ,tiesa ,darbelis labai kuklus,bet už tai iš visos širdies,iš koto nieko neišversiu,net nesitikėkit
Užteks to krašto, nors jis ir nuiro labiau, nei tikėjausi. Čia kojinė bus. O šalimais kur tuščia subraižyta medžiaga matosi - paruošta vieta kitai kojinei
DVI, DOVYDA, merginos būkit geros, nebežūdykit mūsų savo darbais pamatau ir griūnu vietij nuo tokių grožių... Čia jau tų neužteks nei po 100 kiekvienai
Sveikos Tiek daug darbeliu graziu pabyrejo O man vat iskilo klausymas Ruosiuosi Kaledoms daryti atvirutes, mastau nusipirkti jau pagamintas, bet o kaip iklijuoti ta paveiksliuka? nu niekaip negaliu sumastyti juk kai atvers atvirute matysis blogoji puse siuvinio, ar ne?
Sveikos Tiek daug darbeliu graziu pabyrejo
O man vat iskilo klausymas Ruosiuosi Kaledoms daryti atvirutes, mastau nusipirkti jau pagamintas, bet o kaip iklijuoti ta paveiksliuka? nu niekaip negaliu sumastyti juk kai atvers atvirute matysis blogoji puse siuvinio, ar ne?
Labai daug graziu darbeliu pamaciau tai galvoju ir as savo procesa parodysiu... mat man taip greitai nejuda darbelis nors foto nelabai ryskus, bet gal labai nenupeiksit visdelto tai mano pirmas darbelis po 11 metu pertraukos
Labai daug graziu darbeliu pamaciau tai galvoju ir as savo procesa parodysiu... mat man taip greitai nejuda darbelis
nors foto nelabai ryskus, bet gal labai nenupeiksit
visdelto tai mano pirmas darbelis po 11 metu pertraukos