Dvi nea, į pogrindį negalima . Nebus pavydo, nebus stimulo o kartais ir spyrio sėdynėn. Pamačius tokius darbus ir taip greit "kepamus" suima pavydai ir mūzos ir iš karto visos prie savų darbų puolam
Dovyda kokie lygūs kryžiukai
QUOTE(giedress @ 2009 12 02, 12:51)
na, prisiduodu ir aš su savo dar nerėmintom kalėdom
Isabel Vautier "Joyeux Noel", Aida 14ct, DMC 6 spalvos + auksinis siūliukas
Wow Kaip gražuuuuuuuu... Net saldu darosi ant dūšios
QUOTE(Dvi @ 2009 12 02, 12:34)
A tai ką daryt? Pogrindin lįst? Ačiū už balionėlius
Nu neee, į pogrindį irgi negerai.... Manau čia mums reikia gero niukso kad pasistengtume ir jus pasivytume
Sveikutes, ne nu neimanoma, vis tiek, nors ir baltas pavydas, bet bamboj skyle isgraus...
Nuostabuuuuuu
Nuostabuuuuuu
Nu tik nepaskaitau kelaias dienas, tai tiek gražių darbų prikepat.
Labiausiai susižavėjau tulpėmis ; O Nepaprastai gražu
bet kitų darbeliai taip pat nuostabūs
o aš baiginėju jau mamai triptiką.
Labiausiai susižavėjau tulpėmis ; O Nepaprastai gražu
bet kitų darbeliai taip pat nuostabūs
o aš baiginėju jau mamai triptiką.
QUOTE(giedress @ 2009 12 02, 12:51)
na, prisiduodu ir aš su savo dar nerėmintom kalėdom
mmmm...tikrai uzkvipo Kaledomis, reikia ir man koki kaleduka nusigriebt
Pogrindin merginos jokiu būdu nelįskit, ale kokių vaistų mums su čiole nuo pavydo sugalvokit .
Karoliukuose viena labai gražius burbuliukus pradėjo vert, kai kitos ėmė pavydėt- tai namų darbų uždavė- per savaitę po 10 tokių burbuliukų pačioms suvert , tai ir mums tokia "bausmė" už pavyduliavimą tiktų
Puikios Dovydos tulpės - vis labiau ir mane prie gėlių traukia- gal kitamet ir aš kokių grandiozinių imsiuos (tik kad jokio jubiliejaus nenusimato- kam reiks dovanot )
Karoliukuose viena labai gražius burbuliukus pradėjo vert, kai kitos ėmė pavydėt- tai namų darbų uždavė- per savaitę po 10 tokių burbuliukų pačioms suvert , tai ir mums tokia "bausmė" už pavyduliavimą tiktų
Puikios Dovydos tulpės - vis labiau ir mane prie gėlių traukia- gal kitamet ir aš kokių grandiozinių imsiuos (tik kad jokio jubiliejaus nenusimato- kam reiks dovanot )
QUOTE(rasiux- @ 2009 12 02, 14:01)
O tu niekam nedovanok, sau pasikabink
Oj kaip sunku darbe būnant į tokius jūsų grožius žiūrėt taip ir norisi lėkt namo prie siuvinių.
Dvi kalendorius tiesiog pritrenkė savo gražumu
Dovydos tulpės - nugi kaip tapytas paveikslas sveikinu pabaigus, šaunuolė!!!
giedress, šakės, kaip tinka tamsiai žalia aida šitai širdelei visas grožis išryškėja. Nu tiesiog SUPER
aš jum turiu parodyt tik mažą aprengtą užrašų knygelę
Dar paukščiuko acufactum pamiršau pagirti nuostabus maišiukas bus
Dvi kalendorius tiesiog pritrenkė savo gražumu
Dovydos tulpės - nugi kaip tapytas paveikslas sveikinu pabaigus, šaunuolė!!!
giedress, šakės, kaip tinka tamsiai žalia aida šitai širdelei visas grožis išryškėja. Nu tiesiog SUPER
aš jum turiu parodyt tik mažą aprengtą užrašų knygelę
Dar paukščiuko acufactum pamiršau pagirti nuostabus maišiukas bus
Labutis, nu ir tempai pas jus. Darbiai fantastiškai gražūs.
Donalita, tai mes draugės su tavim, aš irgi savamokslė. Pamenu pernai sugalvojau sesei jubiliejaus proga padovanot kažką neįprasto ir nuėjau į rankdarbių parduotuvę. O pardavėja pasiūlė išsiuvinėti paveikslą.
Donalita, tai mes draugės su tavim, aš irgi savamokslė. Pamenu pernai sugalvojau sesei jubiliejaus proga padovanot kažką neįprasto ir nuėjau į rankdarbių parduotuvę. O pardavėja pasiūlė išsiuvinėti paveikslą.
Dvi labai originalu ir grazu
Pauksciuk
Tyla paprasta ir elegantiska
Dovyda uz kantrybe
Visoms kitoms uz ikvepima ir tobulejima
Pauksciuk
Tyla paprasta ir elegantiska
Dovyda uz kantrybe
Visoms kitoms uz ikvepima ir tobulejima