Dvi aš be žado, stilinga, kruopštu, gražu ir labai šilta
QUOTE(Dvi @ 2009 12 02, 00:09)
Kodėl nėra ką rodyti? Taigi yra ir ką rodyti, ir dar gražiai atrodo
Parodau savo vaikų Advento kalendorių. Šiandien jau iškrapštė pirmus saldainius Couleur d'Etoile dizanas, suklijuotas ir pačios sudėliotas iš 3 skirtingų dizainų.
Parodau savo vaikų Advento kalendorių. Šiandien jau iškrapštė pirmus saldainius Couleur d'Etoile dizanas, suklijuotas ir pačios sudėliotas iš 3 skirtingų dizainų.
Super , labai grazus darbas
QUOTE(Džeinė @ 2009 12 01, 20:36)
Parduodami (gaminami) siuvinėjimo rėmai:
mažasis, ji galima pasistatyt ant lovos, ar staliuko priešais save, aukštis reguliuojas su kojelių lankstymu, volelio ilgis 45 cm.
mažasis, ji galima pasistatyt ant lovos, ar staliuko priešais save, aukštis reguliuojas su kojelių lankstymu, volelio ilgis 45 cm.
Galiu tik pagirti šitą variantą` - labai labai patogus daiktas
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 01, 18:08)
Šios dienos siuvinėjimai, Acufaktum dizainas
Čia per vieną dieną
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 12 01, 21:09)
kaip visada - ŽAVINGA
QUOTE(kasiopeja @ 2009 12 02, 10:15)
Galiu tik pagirti šitą variantą` - labai labai patogus daiktas
ačiū
DVI suuper kalendorius
jau kaip kvepia kalėdomis čia kaip gražu
mano darbelis išlygintas guli ant lovos jeigu gausis gražiai nufotkint - parodysiu irgi
mano darbelis išlygintas guli ant lovos jeigu gausis gražiai nufotkint - parodysiu irgi
QUOTE(zundyte @ 2009 12 01, 20:27)
Mano darbeliai dar visi sename kompe, kurį aš taip tyngiu įjungti, nes jis be galo lėtas Bet pažadu būtinai dar šiais metais parodyti savo mažus darbelius
Dovyda, labai gražios gėlės... BS dar labiau išryškins vaizdą
Paukščiuk, labai gražios rožės, ir aš tokių noriu
Pasaka, labai mieli darbeliai, tokie širdžiai malonūs
Visoms
Paukščiuk, labai gražios rožės, ir aš tokių noriu
Pasaka, labai mieli darbeliai, tokie širdžiai malonūs
Visoms
DVI, DOVYDA, merginos būkit geros, nebežūdykit mūsų savo darbais pamatau ir griūnu vietij nuo tokių grožių... Čia jau tų neužteks nei po 100 kiekvienai
QUOTE(čiolė @ 2009 12 02, 12:31)
DVI, DOVYDA, merginos būkit geros, nebežūdykit mūsų savo darbais pamatau ir griūnu vietij nuo tokių grožių... Čia jau tų neužteks nei po 100 kiekvienai
A tai ką daryt? Pogrindin lįst? Ačiū už balionėlius
QUOTE(dovyda @ 2009 12 02, 11:04)
Prisiduodu jums su VISISKAI pabaigtu, BS'uotu, isplautu, islygintu DIM Tulpiu Trio (tiesa spalvas siek tiek fotikas paryskino), reminsim veliau....
nuostabu