Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(kaubojey @ 2009 12 01, 00:50)
Antras mano blynas  smile.gif

Tikrai neblogas antras blynas 4u.gif Labai grazu thumbup.gif

Fraise, o gal radai ir kaip šitą grožį išlankstyti? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 01 gruodžio 2009 - 15:41
QUOTE(Fraise @ 2009 11 30, 21:39)

Kaip grazu! Nriu pasidaryti. Gal kas turi schemute, kaip tokias zvaigzdes islankstyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 01 gruodžio 2009 - 15:42
sveikutes, man labai patiko sis burbulas, pasiziurekite, manau nesudetinga:
http://www.youtube.c...feature=related
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 11 28, 10:39)
Šitą idėją su apelsinu aš radau interneto platybėse, ir su jumis pasidalinau. Tiesą pasakius, aš pati nebandžiau eksperimentuot su apelsinu ir žvakele, bet merginos, juk nieko amžino nėra... Pasiruoškit apelsiną arba greifrutą prieš tai, kada bus uždegama žvakelė, manau, per vieną vakarą tikrai nepajuoduos g.gif  O jei ir pajuoduos, juk maži nuostoliai, juo labiau, kad apelsino vidus prieš tai jau suvalgytas, ar ne?  lotuliukas.gif

As suprantu gi viska mirksiukas.gif

Ir pabandziau daryti smile.gif - dalinuosi patirtimi- apacioje skylute galima ispjauti is kart tokio dydzio,kaip tabletine zvakute- ir patogiau isgremzineti vidu bus, ir po to vistiek reikia tiek, kiek zvake plocio. Apelsino reikia didesnio, manasis pradejo juoduoti is vidaus kai tik zvakele normaliai isidege, liepsna tiesiog paliecia virsu- dar koki pusvalandi vaiksciojau namie ir niekaip nesupratau - is kur toooks degesiu kvapas?! biggrin.gif Po to supratau, visas virsus aplesino buvo pajuodes, sukepe smile.gif is vidaus, tada turiu tokia minti- o jei virsuje toki apskritima padaryti,kad liepsna laisvai sau kiltu i virsu g.gif - manau taip butu idealu! Del kvapo- nu nekvepejo man kad jau labai ... Del skyluciu ispjaustymo- neisivaizduoju su kokiu cia prietaisiuku reiketu, kad taip idealiai apvaliai.. gal su kokia formele tiesiog isspausti... nes su peiliuku nesigavo man labai graziai ir apvaliai, nors esu tikrai pakankamai kruopsti ir kantrybes turiu...

Tai stai ax.gif :
user posted image

ir tamsoje..
user posted image

Labai graziai atrodo tamsoje, isivaizduoju keletas dar graziau butu... Vienam vakarui tikrai super! Galima daryti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 gruodžio 2009 - 12:53
Sveikutes,

Mes taip pat jau ruosiames siai nuostabiai sventei ir daba sprendziame toki klausima: gal kas Vilniuje zinote koki medelyna, kur nuvaziavus butu galima uz zinoma kazkokia kaina (tikiuosi ne uz kosmine) nusikirsti eglute? Domina eglutes - kenis. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
va sitos zvaigzdutes man grazu, bet kur gauti ju schemute?user posted image
Papildyta:
tik neisivaizduoju kaip padaryti...user posted image
o cia ant akmenu piesta user posted image velti zaisliukai user posted image
o cia kiek supratau tai tie burbulai is putplascio ir pateptiklijais bei pavolioti i ryzius user posted image
user posted image
Papildyta:
cia idja kaledu atvirutei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Tas burbulas su nuotrauka viduje thumbup.gif Kaip tik vienoje rankdarbiu parduotuveleje (kazkas panasaus i Artmanija) maciau burbulus skaidrius. Ju yra ivairiu dydziu. Maziausias toks kaip nuotraukoje kainuoja 5 Lt Kiek brangoka g.gif Bet keleta vienetu visai smagu butu pasidaryti wub.gif
Atsakyti
man kaledinio atviruko ideja thumbup.gif reiks draugems issiusti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 11 30, 09:16)
KARPINIAI:

Papildyta:

sveikutes 4u.gif paaiskinkit man nesupratelei,kaip siuos grozius persikelti sau i worda?ar kaip kitaip imanoma tai padaryti?noreciau pasikarpyti ka nors.aciu is anksto wub.gif
o gal kas galetu asmeniskai atsiusti jau perkeltus i worda? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 02 gruodžio 2009 - 00:13
Sveikos puošėjos 4u.gif

Noriu pasidalinti viena nuoroda, kurią ką tik aptikau:

http://www.youtube.c...feature=related

Čia yra parodyta, kaip pasidaryti 3D snaigę, labai paprasta ir įspūdingai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2009 12 01, 16:55)
sveikutes 4u.gif paaiskinkit man nesupratelei,kaip siuos grozius persikelti sau i worda?ar kaip kitaip imanoma tai padaryti?noreciau pasikarpyti ka nors.aciu is anksto  wub.gif
o gal kas galetu asmeniskai atsiusti jau perkeltus i worda? blush2.gif

O kam juos kelti į wordą? Paspaudi ant nuorodos, toliau paspaudi ant išsirinkto paveiksliuko trafareto, 'save' į savo kompiuterį ir po to atsispausdini.
Atsakyti

000054.gif santa2.gif
Papildyta:
Vat dar norejau paklaust blush2.gif
Cia kazkurioj temelej maciau,kad is tuoaletinio popieriaus kai lieka tas kartoninis tai apvinioja blizganciu popierium nu ir t.t. biggrin.gif
Jei kas zino tai ar tinka paprastas dowanu popierius? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule 100: 01 gruodžio 2009 - 20:16