QUOTE(silsta @ 2009 11 28, 10:39)
Šitą idėją su apelsinu aš radau interneto platybėse, ir su jumis pasidalinau. Tiesą pasakius, aš pati nebandžiau eksperimentuot su apelsinu ir žvakele, bet merginos, juk nieko amžino nėra... Pasiruoškit apelsiną arba greifrutą prieš tai, kada bus uždegama žvakelė, manau, per vieną vakarą tikrai nepajuoduos
O jei ir pajuoduos, juk maži nuostoliai, juo labiau, kad apelsino vidus prieš tai jau suvalgytas, ar ne?
As suprantu gi viska
Ir pabandziau daryti
- dalinuosi patirtimi- apacioje skylute galima ispjauti is kart tokio dydzio,kaip tabletine zvakute- ir patogiau isgremzineti vidu bus, ir po to vistiek reikia tiek, kiek zvake plocio. Apelsino reikia didesnio, manasis pradejo juoduoti is vidaus kai tik zvakele normaliai isidege, liepsna tiesiog paliecia virsu- dar koki pusvalandi vaiksciojau namie ir niekaip nesupratau - is kur toooks degesiu kvapas?!
Po to supratau, visas virsus aplesino buvo pajuodes, sukepe
is vidaus, tada turiu tokia minti- o jei virsuje toki apskritima padaryti,kad liepsna laisvai sau kiltu i virsu
- manau taip butu idealu! Del kvapo- nu nekvepejo man kad jau labai ... Del skyluciu ispjaustymo- neisivaizduoju su kokiu cia prietaisiuku reiketu, kad taip idealiai apvaliai.. gal su kokia formele tiesiog isspausti... nes su peiliuku nesigavo man labai graziai ir apvaliai, nors esu tikrai pakankamai kruopsti ir kantrybes turiu...
Tai stai
:
ir tamsoje..
Labai graziai atrodo tamsoje, isivaizduoju keletas dar graziau butu... Vienam vakarui tikrai super! Galima daryti!