Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Dilgele @ 2010 11 17, 14:53)
o jus lipala skiedet vandeniu ar ne? Nes tiek nedaug siulo, o labai tvirtai laikosi. As bandziau su ivairiu storiu siulais, bet skiedziau lipala, tai nera labai tvirti tie siulai isdziuve.

Aš skiedžiau lipalą, bet labai nestipriai. Na panašiai 0,5 dalies vandens ir 2 dalys lipalo. Žodžiu vos vos, kas skystesnis būtų.

Tos eglutės kur su karštais klijais dekoruojamos ir paskui dažomos, gali būti daromos ir su skaidriu silikonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 11 17, 16:49)
http://www.auksarank...akcentas-eglute
va ta nuoroda egluciu. cia su karstais klijais ir nupurksta smile.gif

Nerealiai atrodo!!!! reiktu pasidaryt tokia, nes nu tikrai lb grazu, viena didesne, kita mazesne ir vaizdas nepakartojama sir originalu smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Papildyta:
Aciuuuu SVAJŪNEI, kuri ismopke mane ikelt failiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dabar jau sukelsiu viska ka turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiko nezinau gal pagelbesiu siek tiek besirosiancioms kaledoms ir nezinancioms kaip pasipuosti namucius siai sventei Kaledines idejos va gal ka rasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 11 18, 11:22)
Sveiko nezinau gal pagelbesiu siek tiek besirosiancioms kaledoms ir nezinancioms kaip pasipuosti namucius siai sventei Kaledines idejos va gal ka rasit smile.gif

fainas vainikas iš saldainių biggrin.gif reiks gal pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ulyja: 18 lapkričio 2010 - 11:41
man sita ideja patiko http://www.allfreecr...tmas-tree.shtml tik as asmeniskai daryciau ne is knygu (nes gaila), bet is laikrasciu ir nupuskus dazais, turetu neblogai ziuretis
Atsakyti
sveikos gal matet kur galima nusipirkti purskiamu blizguciu? kaune
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 11 18, 12:22)

Puiki nuoroda, tiesiog degu noru ruoštis Kalėdoms wink.gif
Atsakyti
Na va, sukeliu visus karpinius smile.gif as tokiu daug visokiu prisikarpiau ir apklijuosiu langus, man siaip lb grazu smile.gif gal kuriai pravers bigsmile.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
mergaites, kur nusipirkti dziovintu apelsinu ie citrinu, namuose man neisejo pasidaryti, gal zinote intrenetiniu psl, kur prekiauja
4u.gif
Atsakyti
Gal kas pades, buvo ikelti raudoni is popieriaus lankstomi burbulai smile.gif Man labai patiko, dabar kai jau ruosiuos daryti, pravertus skyreli ju neberandu. Gal per greit verciau, bet neuzmaciau. Gal kas atsimena bent kuriame puslapyje buvo.
Aisku pravertimas irgi geras dalykas, dar keleta ideju idomiu susigraibiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 18, 14:45)
mergaites, kur nusipirkti dziovintu apelsinu ie citrinu, namuose man neisejo pasidaryti, gal zinote intrenetiniu psl, kur prekiauja
4u.gif

Zinau, kad buna senukuose ar akropoly, ten kur aromatines visokios zvakes ir kvapai, tai buna ir zieveles apelsinu bei citrinu.
Atsakyti