Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Sveikutes merginos,
Labai noriu pasidaryti sias snaiges, tik niekur nerandu pirkti tokio kaip parodyta irankio, gal jus pirkote ir zinote kur rasti? 4u.gif
[
Nereikia jokio įrankio. Sukarpytas popieriaus juosteles paimi už galų ir per visą juostelės ilgį perbrauki per stalo kantą (aišku, netiks stalas su suapvalintais kantais). Popierius susiries, taps lankstus. Visai nesudėtinga.
Atsakyti
[quote=Bleira,2010 11 16, 18:23]
Aš irgi pirkau pigučius siūlus iš "Maximos" blush2.gif bet taip jau prastai gavosi...matai aš dariau mažesnius ir daugiau siūlų vyniojau schmoll.gif O dabar nusižiūrėjau nuo tavęs blush2.gif ( beje tavo burbulai puikūs wub.gif 4u.gif ) prisipūčiau didesnius balionus ir užvyniojau mažiau siūlų...taigi laukiu rezultatų mirksiukas.gif smile.gif
[/quote]
Atsilaisvinti siūlas galėjo dėl trijų priežasčių: arba jis nebuvo gerai įtemptas vyniojant, arba balionas išsileido nespėjus siūlams gerai sustingti, arba siūlai nepakankamai persigėrė klijais mirksiukas.gif

[quote=vilmelė,2010 11 16, 21:11]
[quote=Princese_Leja,2010 11 16, 10:06]

NEĮSIŽEISK, BET MANO AKIMIS DARBO DAUG, O REZULTATAS ŠIAIPSAU : schmoll.gif
GAL, KAD JŲ BŪTŲ GEROKAI DAUGIAU g.gif
[/quote]
Tikrai neįsižeidžiau, nes kiekvienas turime savo grožio suvokimą, tik galiu garantuoti, kad maniškis dar niekad nenuvylė lotuliukas.gif O kitas niuansas tas, kad darbo čia 5 minutės, tik džiuvimas užima laiko, bet aš prie balionų nesėdėjau kol jie džiuvo lotuliukas.gif O ir šiaip kas matė gyvai ar foto, dar nesulaukiau blogų atsiliepimų lotuliukas.gif
Dėl siūlų kiekio, tai galiu pasakyti, kad būtent su mezgimo siūlais didelį kiekį privyniojus ir gali nesigauti, o va kai daroma iš nėrimo siūlų, tai tikrai gražiau, kai jų daugiau.
Atsakyti
Nerealu, lb grazu cia visur viskas, as ir sugalvojau padaryt siais metais ranku darbo kaledas smile.gif su kaledinem dekoracijom, atvirutem, papuosimais ir pan... atsibodo tos dirbtines kaledos blizgancios ir spindincios komercija smile.gif Nusprendziau namus siais metais puosti is popieriaus karpytom snaigem, kaledinius zaisliukus eglutei neriu pati, o atvirutes darysiu ranku darbo, taip bus manau viskas tikra ir naturalu, kaip manot? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Uztrukau net kelias dienas skaitydama viska cia sioje temuteje smile.gif labai cia viskas super atrodo, grozybiu, tai net akys raibsta, ideju tiek, kad tikriausiai uztektu ateinantiems 10 metu kaledom puost namus smile.gif)
Jus nerealios 4u.gif

Atsakyti
Labas visoms darbstuolems,

Noriu paklausti gal turit ideju Kalediniam zibintui, reikia dukrai i darbeli, o as visai neisradinga ir sumanymu nulis blush2.gif Busiu jums dekinga 4u.gif
Atsakyti
Galima is sulciu pakeliu daryt grazius zibintus... Tereik priekineje pakelio puseje ispjaut anga i kuria istatysi zvahute (plaukiojancias tas mazas zvakutes kur buna) tuomet apklijuot pakeli graziu spalvotu popierium, koki jau sugalvosit, toks ir tiks ir kokiu tai graziu dekoraciju prilipint, tarkim egles sakele, blizguciu, ir pan..... fantazija pasitelkt tereik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2010 11 05, 12:49)
man vyras yra padares toki kabli, kuris uzsikabina uz duru virsaus, toki S formos o ant kito galo pakabini vaikina  thumbup.gif  dar vyraa pagrazino ji visaip tai is vis liuks atrodo smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tikrai daug sauniu ir graziu ideju, ir sita vainikui pakabinti liuks, bet jau taip pralinksmino postas biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dei: 17 lapkričio 2010 - 12:15
Radau graziu angelu, varpeliu ir egluciou kaip iskarpyt ant popieriaus, kad galima butu priklijuot prie langu, siaip lb graziai ziurisi... tik nemoku cia ikelt dar nieko mat lb nesenai uzsiregistravau cia ir dar bandau viska suprast kas ir kaip blush2.gif
Atsakyti
[quote=Bangelia..,2010 11 16, 22:22]
pasiskaiciau ir as cia viskoiu ideju radau 4u.gif
gerai neatsimenu ar is sitos temos, bet va buvo tokios eglutes
user posted image
O kaip tokias eglutes padaryti?
Atsakyti
siaip jo, lb graziai ziuris tos eglutes, tik nesuprantu kaip cia jas taip padaryt... ar cia jos pirktines ir tiek.
Atsakyti
QUOTE({Viktorija} @ 2010 11 17, 14:06)
siaip jo, lb graziai ziuris tos eglutes, tik nesuprantu kaip cia jas taip padaryt... ar cia jos pirktines ir tiek.

Tikrai ne pirktinės schmoll.gif Reikia sulaukt tik,mamos padariusios šį grožį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE({Viktorija} @ 2010 11 17, 16:06)

man atrodo cia su karstais spalvotais klijais padaryta. Bent jau mano pazistama taip sampano butelius dekoruoja.
Papildyta:
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 11 17, 10:48)
Dėl siūlų kiekio, tai galiu pasakyti, kad būtent su mezgimo siūlais didelį kiekį privyniojus ir gali nesigauti, o va kai daroma iš nėrimo siūlų, tai tikrai gražiau, kai jų daugiau.

o jus lipala skiedet vandeniu ar ne? Nes tiek nedaug siulo, o labai tvirtai laikosi. As bandziau su ivairiu storiu siulais, bet skiedziau lipala, tai nera labai tvirti tie siulai isdziuve.
Atsakyti