Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Na, gaila, bet šiais metais nieko naujo nepadarysiu, teks iš palėpės traukti senus papuošimus... Jie taip pat gražūs.smile.gif Nors aš labiau tokia prie rankdarbių ir panašiai, teks šiais metais visą save atiduoti abiems vaikučiams. smile.gif
Atsakyti
Net nežinau kurioje temoje paklausti g.gif Kokia splava šįmet bus populiari, madinga, vyraujanti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 10 27, 21:05)
Net nežinau kurioje temoje paklausti  g.gif  Kokia splava šįmet bus populiari, madinga, vyraujanti?  smile.gif

Radau internete, kad ,,kaip ir pernai" madingiausia raudona, bet dar populiarios sidabro, pilka, balta. O Dorado pernai, jei neklystu, buvo paskelbę juodas Kalėdas, manau, jie paiso madų.. tai nežinau, kaip čia interpretuot, vieni taip, kiti kitaip. Bet patarčiau madų labai nesivaikyt (spalvų atžvilgiu), derinkit ,,prie tapetų" biggrin.gif o kas liečia apskritai madas, tai akis užkliuvo, kad bus populiaru visokios medžiagų faktūros ant žaisliukų (ale įdomiom medžiagom aptraukti burbulai ir kt). pagyvenisim, pamatysim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemiga3272: 27 spalio 2010 - 23:16
Aš šiemet irgi nieko naujo negaminsiu, nes esam užsiėmę antro kambario remontu ir norim iki Kalėdų pabaigti, todėl nelabai to laiko yra rankdarbiams.

Dėl spalvų, tai aš niekada kažkaip nesivaikiau madų, mano eglutė visada marga ir man tokia ji pati pačiausia, o į viena spalva puoštas eglutes man gražu pažiūrėti vitrinose 4u.gif
Atsakyti
Dėl spalvų, tai man visada geriausios ir gražiausios standartinės : raudona, sidabrinė, auksinė, žalia. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl spalvų. Aš dažniausiai eglutę puošiu įprastais burbulais, nes ne kasmet perku naujus. O šįmet darysiu rankų darbo eglutės papuošimus iš karoliukų, o jų spalvų įvairovė, tad net nežinau kokius rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik perskaičiau, kad populiariausios Kalėdų spalvos sidabrinė ir auksinė, aišku po žalios ir raudonos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 10 28, 11:54)
Ačiū už patarimus dėl spalvų. Aš dažniausiai eglutę puošiu įprastais burbulais, nes ne kasmet perku naujus. O šįmet darysiu rankų darbo eglutės papuošimus iš karoliukų, o jų spalvų įvairovė, tad net nežinau kokius rinktis  biggrin.gif

Mes visada puošdavom eglutę 'kičo stilium' t.y. spalvotai, seni/nauji bumbulai, girliandos, lemputės ir t..
Šiais metais galvoju padaryti kažką stylish, bet man ta 'spalvotoji' eglutė vistiek jaukesnė.. g.gif tai mastau antrąją 'stylish' eglutę mažutę atskirai kitam dar kambary pasistatyit. smile.gif
Atsakyti
Niekada nesivaikiau mados ir nemanau, kad ją vaikysiuos.
Visų pirma todėl, kad puošiu namus dėl savęs, dėl šeimos, o ne todėl, kad atrodyčiau madingai.
o visų antra nematau reikalo puošti pagal tai kas madinga. Puoši taip kaip tau patinka, taip, kad būtų jauku tau.smile.gif Jaučiu jeigu ne šis klausimas, apie madingiausias spalvas, net nebūčiau susidomėjusi. Bet ir tai, nieko nekeičia, puošiu kaip ir kasmet.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2010 10 28, 12:20)
Mes visada puošdavom eglutę 'kičo stilium' t.y. spalvotai, seni/nauji bumbulai, girliandos, lemputės ir t..
Šiais metais galvoju padaryti kažką stylish, bet man ta 'spalvotoji' eglutė vistiek jaukesnė..  g.gif tai mastau antrąją 'stylish' eglutę mažutę atskirai kitam dar kambary pasistatyit.  smile.gif

Seni eglutės žaslai yra toks gėris ir grožis bigsmile.gif Mano tėvų namuose yra burbulų, kuriems daugiau nei 20 metų, bet jie tokie nuostabūs, o vienam masyviam konkorėžiui daugiau nei 34 metai wub.gif Tėtis kievienais metais atėjęs prie papuoštos eglutės ieško savo konkorėžio, kuris ir atėjo iš jo vaikystės, tik jis dažnai kabinamas apačioje, nes sveria nemažai, tai aukštesnės šakelės nepajėgia tokio papuošalo išlaikyti. Dėdamos dovanas po eglute stengiamės tėtčio dovaną visada dėti arčiau jo konkorėžio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 10 28, 15:19)
Seni eglutės žaslai yra toks gėris ir grožis bigsmile.gif Mano tėvų namuose yra burbulų, kuriems daugiau nei 20 metų, bet jie tokie nuostabūs, o vienam masyviam konkorėžiui daugiau nei 34 metai wub.gif Tėtis kievienais metais atėjęs prie papuoštos eglutės ieško savo konkorėžio, kuris ir atėjo iš jo vaikystės, tik jis dažnai kabinamas apačioje, nes sveria nemažai, tai aukštesnės šakelės nepajėgia tokio papuošalo išlaikyti. Dėdamos dovanas po eglute stengiamės tėtčio dovaną visada dėti arčiau jo konkorėžio wub.gif

Princese_Leja, ir pas mano mama yra tas garsusis konkorezis bigsmile.gif cia is labai labai senu laiku, mes ir visda suguzeje Kucioms apziurim ar jis pakabintas biggrin.gif

Kas del spalvu madu, tai manau cia kiekvieno reikalas ir galimybes, as kokius turiu burbulus tokius ir dedu, bet siemet noreciau kazka pasidaryti kitokio...tai ir galvoju kaip papuosti namus ir eglute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaites @ 2010 10 26, 18:44)
O kur tu cinamonų lazdelių galima pirkti..pvz kaune?  doh.gif

jei tingit toli ieskot tai ir paprastuose prekybcentriuose prie prieskoniu buna, o siaip kokybiskesnes buna specializuotose prieskoniu parduotuvelese (pvz urme tokiu pilna) rolleyes.gif
Atsakyti