Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE((s)Kristi @ 2010 10 19, 14:58)
O kaip tokį grožį pasidaryti? g.gif (Jei pražiopsojau kur buvo kalbėta, gal nuorodą galima būtų ax.gif )Ačiū

Ačiū už gražius žodžius,na nežinau ar buvo šituose forumuose kalbėta,čia bendras informacijos vaisius smile.gif Pagrindas susideda iš oazės apklijuotos kankorėžiais,klauskit jei kas neaišku bandysiu patarti 4u.gif
Papildyta:
O čia dar vienas iš mano darytų darbelių

user posted image
Atsakyti
Kaip smagu, kad jau visos po truputį spurdate, pradedate mąstyti apie man asmeniškai nuostabiausią šventę metuose - Kalėdas:)
Aš irgi jau pradedu mąstyt kokius sausainius kepsiu, ką pati dovanosiu, kaip namus puošiu tongue.gif Džiugu, kad ir kiti jau šnabždasi thumbup.gif
Pas mus namie būna trys eglės. Viena tikra valgomajame ir dvi dirbtinės mergaičių kambariuose bigsmile.gif Prie pagrindinių durų kabiname vainiką visada, balkonas kadangi pas mus labai didelis ir įstiklintas visas, tai senukuose prisipirkom žybsinčių dekoracijų (sniego senį, briedį, eglę) vakare kai tamsu mūsų namas tiesiog žybsi, nes ir tvoras apdailinam lemputėm:)
Atsakyti
Man ir Kalėdos tai labai svarbi ir džiugi šventė apie kurią svajoju ištisus metus,nors ir pinigėlių nemažai išleidžiama,bet vis vien džiugu kai puoši namus ir darai kažką gero kitiems ir sau.o kai visi namai pasipuošia lemputėmis tai thumbup.gif .Man patinka kai žmonės namus ,medžius ir tvoras dabina lemputėmis,tada važiuoji ir grožies viskas kaip pasakoje būna thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rimka.d,2010 10 19, 16:25]
Ačiū už gražius žodžius,na nežinau ar buvo šituose forumuose kalbėta,čia bendras informacijos vaisius smile.gif Pagrindas susideda iš oazės apklijuotos kankorėžiais,klauskit jei kas neaišku bandysiu patarti 4u.gif

Na bandysiu kažkaip daryti, nes man didžiausias klausimas buvo iš ko burbulo pagrindas (masčiau apie jūros putą taip vadinamą blush2.gif ). O konkorėžius su karštais klijais klijavot?
Atsakyti
[quote=(s)Kristi,2010 10 19, 15:48]
[quote=rimka.d,2010 10 19, 16:25]

Na bandysiu kažkaip daryti, nes man didžiausias klausimas buvo iš ko burbulo pagrindas (masčiau apie jūros putą taip vadinamą blush2.gif ). O konkorėžius su karštais klijais klijavot?
[/quote]
burbulo pagrinda darau arba iš oazės bet ne žalios ji netinka,arba vyras iš makroflekso supučia o paskui apipjaustom reikiama ovalo forma,o kankorėžiukus tai karštais klijais klijavau.
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 10 19, 16:53)
burbulo pagrinda darau arba iš oazės bet ne žalios ji netinka,arba vyras iš makroflekso supučia o paskui apipjaustom reikiama ovalo forma,o kankorėžiukus tai karštais klijais klijavau.

o kur oazes pirkti buna?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 20, 14:43)
o kur oazes pirkti buna?

Oazės būna pirkti gėlių floristinėse parduotuvėse,gal ir dar kur nežinau ,ben jau aš ten perku.
Atsakyti
Oazės "senukuose" yra, ir man rodos kažkada dar maximoj pirkau.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterfly1 @ 2010 10 20, 17:14)
Oazės "senukuose" yra, ir man rodos kažkada dar maximoj pirkau.smile.gif

o maximoj priekokiu prekiu g.gif
Atsakyti
net neįsivaizduoju dabar prie kokių prekių, kažkada buvo prieš rugsėjo pirmą, prie mokyklinių prekių, bet dabar kai ieškojau tai nėra doh.gif
Atsakyti
Ir man pradėjo kirbėti mintys, kaip šeimynai Kalėdas pagražinti g.gif pati jaukiausia metų šventė, ypač, kai truputį pasistengi thumbup.gif
Pernai metų mano bandymai puošti namus. Šiais gal geriau pavyks ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elize @ 2010 10 23, 19:13)
Ir man pradėjo kirbėti mintys, kaip šeimynai Kalėdas pagražinti  g.gif  pati jaukiausia metų šventė, ypač, kai truputį pasistengi  thumbup.gif
Pernai metų mano bandymai puošti namus. Šiais gal geriau pavyks  ax.gif

Labai gražu smile.gif ypač vainikas su žvake vidury thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemiga3272: 24 spalio 2010 - 10:51