Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(Desire*~> @ 2010 09 09, 19:02)
drinks_cheers.gif  mes uz planavimus is anksto  biggrin.gif

ir kol visi kiti plusa, keikiasi ir nervinasi mes atsipalaidavusios viska pasidarom ir susidedam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 09 09, 19:59)
ir kol visi kiti plusa, keikiasi ir nervinasi mes atsipalaidavusios viska pasidarom ir susidedam thumbup.gif

drinks_cheers.gif nes mes supermamos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 09 09, 20:28)
drinks_cheers.gif  nes mes supermamos  lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tiesą pasakius aš jau ir dabar galvojiu,kaip čia papuosus namus,
ar puošti dirbtinę eglutę ar tikrą...
Mano tai vyras ir dukrelė už dirbtinę,
sako,kad gražesnė..
Bet man pačiai tai pati geriausia tikra eglutė.. newyear.gif
Atsakyti
As visuomet puosiu dvi ar net tris egles smile.gif Viena dirbtina svetaineje, pas merginas kambaryje tikra, na ir dar lauke viena - tiksliau pusis smile.gif
Atsakyti
lile-manau man šiemet reikės irgi daryti tą patį g.gif Nes noriu ir dirbtinės ir tikros eglutės. mirksiukas.gif .Manau didžiajame kambaryje puošiu dirbtinę , o valgomajame tikrą .Na nežinau čia dar reikės su vyru ir dukra pasitarti g.gif
Atsakyti
Ojjjj kaip man pakvipo Kaledomis! Laukiam laukiam kada galesim pradet ruostis 4u.gif
Atsakyti
Man irgi todėl ir užsiregistravau čia,pamačiusi tiek daug temų apie kalėdas,labai panorau paskaityti ir padiskutuoti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 14, 11:24)
Man irgi todėl ir užsiregistravau čia,pamačiusi tiek daug temų apie kalėdas,labai panorau paskaityti ir padiskutuoti  smile.gif .

as ir labai laukiu kaledu ax.gif noriu kaip laukiu tai negaliu bigsmile.gif tik pinigeliu mazokai tai dar nezinau kaip suksiuosi blush2.gif g.gif kaip dar idomiai galima papuosti namus? bigsmile.gif
Atsakyti
Kai grybavau,mačiau daug gražių konkorėžių, galvoju,kad teks grįžt miškan ir juos susirinkt, o paskui pradėt daryt karkasą ir apklijuot konkorėžiais ir taip pasidaryt netradicinę eglę...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2010 09 16, 21:23)
Kai grybavau,mačiau daug gražių konkorėžių, galvoju,kad teks grįžt miškan ir juos susirinkt, o paskui pradėt daryt karkasą ir apklijuot konkorėžiais ir taip pasidaryt netradicinę eglę...

labai sauniai sugalvota mirksiukas.gif thumbup.gif o ziurekit as nesu tokia kuri megsta rangdarbius nes man jie na nesigauna, nelimpa blush2.gif tai gal turit kokiu patarimu kaip papuosti namus o ypac zidini kaledoms be nerimu mezgimu ir t.t. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 09 17, 10:22)
labai sauniai sugalvota  mirksiukas.gif  thumbup.gif  o ziurekit as nesu tokia kuri megsta rangdarbius nes man jie na nesigauna, nelimpa  blush2.gif tai gal turit kokiu patarimu kaip papuosti namus o ypac zidini kaledoms be nerimu mezgimu ir t.t.  ok.gif

Čia daug idėjų, kaip papuošti židinį . Gal kas užkabins ax.gif
Atsakyti