Tiesą pasakius aš jau ir dabar galvojiu,kaip čia papuosus namus, ar puošti dirbtinę eglutę ar tikrą... Mano tai vyras ir dukrelė už dirbtinę, sako,kad gražesnė.. Bet man pačiai tai pati geriausia tikra eglutė..
lile-manau man šiemet reikės irgi daryti tą patį Nes noriu ir dirbtinės ir tikros eglutės. .Manau didžiajame kambaryje puošiu dirbtinę , o valgomajame tikrą .Na nežinau čia dar reikės su vyru ir dukra pasitarti
Kai grybavau,mačiau daug gražių konkorėžių, galvoju,kad teks grįžt miškan ir juos susirinkt, o paskui pradėt daryt karkasą ir apklijuot konkorėžiais ir taip pasidaryt netradicinę eglę...
Kai grybavau,mačiau daug gražių konkorėžių, galvoju,kad teks grįžt miškan ir juos susirinkt, o paskui pradėt daryt karkasą ir apklijuot konkorėžiais ir taip pasidaryt netradicinę eglę...
labai sauniai sugalvota o ziurekit as nesu tokia kuri megsta rangdarbius nes man jie na nesigauna, nelimpa tai gal turit kokiu patarimu kaip papuosti namus o ypac zidini kaledoms be nerimu mezgimu ir t.t.
labai sauniai sugalvota o ziurekit as nesu tokia kuri megsta rangdarbius nes man jie na nesigauna, nelimpa tai gal turit kokiu patarimu kaip papuosti namus o ypac zidini kaledoms be nerimu mezgimu ir t.t.