Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(balbetka @ 2009 12 25, 18:39)
pašnekute , labai patiko Jusu vaza ir zvakes bigsmile.gif  gal galima butu suzinot kur pirkot vaza? lb tokios reikia bigsmile.gif

Alan deko
Kauno akropoly.
Tikriausiai jau pavėlavau su atsakymu blush2.gif
Po paskutinės žinutės kompą tik dabar pasijungiau - šventės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 02 sausio 2010 - 19:08
tokios buvo rankų darbo dovanos

user posted image

papuoštas židinys ir dovanos

user posted image

Rankų darbo eglutės papuošalai
user posted image

mano nėriniai
Atsakyti
Labai grazu ir originalu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Šiais metais sugalvojau virtuvėje ant stalo padaryti tokią dekoraciją: į tokią pailgą gilią žvakidę (atrodo kaip laivelis) įstatysiu keletą žvakių ir pripilsiu stiklinių rutuliukų smile.gif
tik vat problemėlė, mažokai tų rutuliukų turiu ir norėčiau nusipirkti daugiau, bet vat kiek savam miestelį aplankiau parduotuvių, niekur nėra unsure.gif
Dažnokai būnu Kaune, tai gal kas žinote kur būtų galimą jų nusipirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 09 08, 20:40)
Sveikos merginos  smile.gif
Šiais metais sugalvojau virtuvėje ant stalo padaryti tokią dekoraciją: į tokią pailgą gilią žvakidę (atrodo kaip laivelis) įstatysiu keletą žvakių ir pripilsiu stiklinių rutuliukų smile.gif
tik vat problemėlė, mažokai tų rutuliukų turiu ir norėčiau nusipirkti daugiau, bet vat kiek savam miestelį aplankiau parduotuvių, niekur nėra  unsure.gif 
Dažnokai būnu Kaune, tai gal kas žinote kur būtų galimą jų nusipirkti?  rolleyes.gif

Kaune jų tikrai pilna visur, kad ir toj pačioj "Maximoj", bent jau hyper, tai tikrai yra 4u.gif Dažniausiai būna tokiam tinkliniame maišelyje ir būna kelių spalvų- skaidrūs balti, švelniai rožiniai, melsvi, persikiniai ax.gif O man aktualiau kur tą pailgą žvakidę gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 09 08, 20:56)
Kaune jų tikrai pilna visur, kad ir toj pačioj "Maximoj", bent jau hyper, tai tikrai yra  4u.gif Dažniausiai būna tokiam tinkliniame maišelyje ir būna kelių spalvų- skaidrūs balti, švelniai rožiniai, melsvi, persikiniai  ax.gif O man aktualiau kur tą pailgą žvakidę gaut  g.gif

Vat kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio būdama maximoj smile.gif ačiū smile.gif
o žvakidę aš kaime kažkada buvau atradus, tai vat šiandien pagalvojau ir sumąsčiau kur ją pritaikysiu jei vis dar rasiu smile.gif o jei jau močiutė bus atlikusi generalinę tvarką ir ją sunaikinusi doh.gif tuomet ieškosiu kažkokio panašaus indelio pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 09 08, 21:01)
Vat kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio būdama maximoj  smile.gif  ačiū  smile.gif
o žvakidę aš kaime kažkada buvau atradus, tai vat šiandien pagalvojau ir sumąsčiau kur ją pritaikysiu jei vis dar rasiu  smile.gif  o jei jau močiutė bus atlikusi generalinę tvarką ir ją sunaikinusi  doh.gif  tuomet ieškosiu kažkokio panašaus indelio pirkt  smile.gif

Dar galit bandyt ieškot Urme, tik ten laiko reikia turėti.
Ir galit pabandyt pažiūrėt “Dovisa”, V.Krėvės pr. 104A, Kaunas, bet man rodos, čia tie patys kaip bazėje.
Atsakyti
Stikliniu ovalo formos papuosimu yra pirkti Senukuose, Draugystes g. Kaunas, ten kur augalu skyrius. Tik jie nesakyciau, kad pigus. Nedidelis maiselis, kuriame ju speju nuo 20 iki 30, kaunuoja mazdaug 4 Lt. Spalvu pasirinkimas yra.

O stikliniu vazeliu ir esu tuose paciuose seniuose macius, tik kad 2 aukste prie indu.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 09 09, 09:55)
Stikliniu ovalo formos papuosimu yra pirkti Senukuose, Draugystes g. Kaunas, ten kur augalu skyrius. Tik jie nesakyciau, kad pigus. Nedidelis maiselis, kuriame ju speju nuo 20 iki 30, kaunuoja mazdaug 4 Lt. Spalvu pasirinkimas yra. 

O stikliniu vazeliu ir esu tuose paciuose seniuose macius, tik kad 2 aukste prie indu.

Tikrai, buvau senukus pamiršus.
http://www.e-senukai...iai/prekes2.htm
Atsakyti
jyske maciau tu stiliuku visokiu. na, bet ir anksti ruosiates kaledom, man pernai rugseji jau buvo kaledu manija, kol sulaukiau kaledu viskas jau buvo atsibode biggrin.gif
Atsakyti
kuriu planus ir as jau kaledoms, tik idomu kaip cia gausis. nes pernai tai niekas nesigavo sad.gif
Atsakyti