kiek grozybiu
QUOTE(dar viena mama @ 2009 12 20, 17:34)
Labai graziai isdziuve apelsinai Pati dziovinai? Kaip, jei ne paslaptis (nes maniskiai siemet nelabai pavyko)
Minimalios temperatūros orkaitėj su atidarytom durelėm. O kiek laiko tai net nežinau... gal 2-3 kartus po pusvalandį kokį
QUOTE(Cikadelė @ 2009 12 20, 17:56)
aš irgi nieko asmeniškai neturiu, bet tokie seniai man irgi nepatinka, bet dėl kitos priežasties- tai atėję iš už Atlanto, tai nelietuviška, tai kodėl mes, lietuviai turim tuos senelius karstyti va geriau prakartėlę pasistatytumėm, kaip mūsų senoliai darė, tikro šienuko į ėdžias padėtumėm, tūlas lietuvis, o ir maži vaikai nėratikro šieno kvapo uostę...toks mielas, kvepiantis žolynais....
gražū, snerti, mediniai žaisliukai, kepti meduoliai ant eglutės ir namie
sorry, bet niekada nesuprasiu, kaip Lietuviai namie gali kabinti kalėdines kojines, tuos besikarstančius Santas
šiemet esu vieną pasikabinus kojinę, bet tik todėl, kad tai draugų dovana, ir tai- iš Suomijos, nuo tikro Joulupukio
gražū, snerti, mediniai žaisliukai, kepti meduoliai ant eglutės ir namie
sorry, bet niekada nesuprasiu, kaip Lietuviai namie gali kabinti kalėdines kojines, tuos besikarstančius Santas
šiemet esu vieną pasikabinus kojinę, bet tik todėl, kad tai draugų dovana, ir tai- iš Suomijos, nuo tikro Joulupukio
Sutinku
Tą patį turėjau mintyje, tik plėstis tąkart daugiau nebenorėjau.
O čia mūsų "eglutė"
Kalėdos bus ne namie, tai kažkaip apsiribojom 2 pušies šakelėm.
Ir servetėlė šviežia, dar prašosi krakmolinimo, bet man jau gražu
Želinės žvakės - irgi mano gamybos
O čia - viena iš dovanėlių. Tiksliau - dovanojame stiklinę vazelę, o kad būtų pilnatvė - tai ir užpildėm
Ir dar želinių žvakelių - smulkioms dovanėlėms
O tikrą eglutę gal puošim prieš Naujametį, nes draugai pas mus rinksis. Ir gal jau bus nuolaidų toms sidabrinėms vazonėliuose. Kitokios nenoriu ir geriau apsieisiu tik su šakelėm.
Kalėdos bus ne namie, tai kažkaip apsiribojom 2 pušies šakelėm.
Ir servetėlė šviežia, dar prašosi krakmolinimo, bet man jau gražu
Želinės žvakės - irgi mano gamybos
O čia - viena iš dovanėlių. Tiksliau - dovanojame stiklinę vazelę, o kad būtų pilnatvė - tai ir užpildėm
Ir dar želinių žvakelių - smulkioms dovanėlėms
O tikrą eglutę gal puošim prieš Naujametį, nes draugai pas mus rinksis. Ir gal jau bus nuolaidų toms sidabrinėms vazonėliuose. Kitokios nenoriu ir geriau apsieisiu tik su šakelėm.
Pasirodom kaip puosiames
Musu tecio darytas elniukas
pašnekutė rašo: .....Ir gal jau bus nuolaidų toms sidabrinėms vazonėliuose. Kitokios nenoriu ir geriau apsieisiu tik su šakelėm....
Šiandien buvau Molo Maximoje, visoms gyvoms eglutėms, tame tarpe ir sidabrinėms vazonuose, 25% nuolaida
Šiandien buvau Molo Maximoje, visoms gyvoms eglutėms, tame tarpe ir sidabrinėms vazonuose, 25% nuolaida
QUOTE(lile @ 2009 12 21, 08:23)
Pasirodom kaip puosiames
Kaip grazu saunuolis jusu tetis.
QUOTE(silsta @ 2009 12 21, 15:17)
pašnekutė rašo: .....Ir gal jau bus nuolaidų toms sidabrinėms vazonėliuose. Kitokios nenoriu ir geriau apsieisiu tik su šakelėm....
Pas mus irgi buvo, bet jau toooooookios suvargę
Viena lyg panašesnė, bet kai pažiūrėjau atidžiau - be viršūnės
QUOTE(silsta @ 2009 11 30, 10:16)
panos o kaip sudet virsutinius karpinukus? Iskarpiau tik nesumanau kaip suklijuot. SUDEDU viena su kitu bet man buna sulype, ne puokstele
QUOTE(irutinka @ 2009 12 21, 20:37)
panos o kaip sudet virsutinius karpinukus? Iskarpiau tik nesumanau kaip suklijuot. SUDEDU viena su kitu bet man buna sulype, ne puokstele
Aš pati nebandžiau gaminti šito papuošimo, bet man atrodo, kad jos kirptos iš storesnio popieriaus ir ne tiesios, bet lyg "lenktos", sudėtos ir gaunasi kaip puokštelė... Gal aš klystu?