QUOTE(Fraise @ 2009 12 17, 14:34)
Neatvercia puslapiuko
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 16, 07:28)
pas mane sideponas panaudotas.. dieną tai jis taip nelabai atrodo.. bet vakare uždegus lemputes tai labai smagiai... ir va jo pliusas kad jis nesvyla nuo lempučių šilumos organsa pradėtų svilt.. nors jei nenaudot lempučių tai mintis labai gera
Nu jo.. apie svylima ir nepagalvojau Jau taip dekoracija vazoj su plaukianciom zvakem pasidariau.. Turiu tokia stikline didele bokalo formos vaza.. padariau, grazu, zvakutes uzdegiau, sedim dziaugiames... kokias 5 min.. kol vaza visa nesuskilo Taip kad merginos turekit minty kad vaza neturi buti siaurejanti virsuj, kad zvakes nesusildytu
SVEIKUTES! Su artejanciomis sventemis...
neskaiciau visos temutes dar, bet noriu tuoj pat pasidziaugti tuo ka maciau. PANORAMOJ yra dabar tokia muge ir ten yra dirbiniu is vasko. ir zakiu ir papuosaliuku ant eglutes. labai simtatiski ir kainos nekosmines. o kvepia... m... ir net padovanoti tokius galima.
neskaiciau visos temutes dar, bet noriu tuoj pat pasidziaugti tuo ka maciau. PANORAMOJ yra dabar tokia muge ir ten yra dirbiniu is vasko. ir zakiu ir papuosaliuku ant eglutes. labai simtatiski ir kainos nekosmines. o kvepia... m... ir net padovanoti tokius galima.
QUOTE(Jelia @ 2009 12 17, 15:10)
Nu jo.. apie svylima ir nepagalvojau Jau taip dekoracija vazoj su plaukianciom zvakem pasidariau.. Turiu tokia stikline didele bokalo formos vaza.. padariau, grazu, zvakutes uzdegiau, sedim dziaugiames... kokias 5 min.. kol vaza visa nesuskilo Taip kad merginos turekit minty kad vaza neturi buti siaurejanti virsuj, kad zvakes nesusildytu
Man pernai taip buvo su vaza ir plaukiojanciom zvakem, net minties nebuvo, kad suskils, bet.....
Stai musu eglute ir papuosimai
QUOTE(skirmule @ 2009 12 08, 21:03)
mergičkos, plyyyz, snaigių šablonų pvz... žinau kad turbūt yra nuorodų bet jei turit po ranka...ar kaip ten...mestelkit. Noriu tokių užuolaidų iš snaigių
Gaunasi puikios snaigės, vakar prisikarpiau visą krepšiuką. Priminkit, kaip reikia priklijuot prie lango, muilas ir vanduo??
daugiau čia
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-dLKh
Papildyta:
dar keletas įdėjų
daugiau čia
http://zozo7777.gall...atch?a=BIC-duin
Papildyta:
Для того чтобы изготовить одну такую, нарежьте около десятка одинаковых полос, затем скрепите их степлером посередине. После этого каждую полоску подверните вовнутрь, к центру и прикрепите клеем или скочем.
Papildyta:
1. Сначала нужно сделать каркас - плоский обруч, радиус на усмотрение, ширина 5 см. Лучше сделать обруч из тонкой фанеры и покрасить в зеленый цвет. У меня под рукой фанеры не было, я сделала из толстого картона, и укрепила.
2. Следующий шаг - сделать отверстия и укрепить все украшения, которые мы приготовили для веночка
3. Следующий шаг - Берем мишуру, обязательно широкую и с белыми кончиками. Другая не смотрится. Мишуру закрепляем и обматываем вокруг обруча.
4. Расправляем наши украшения
Вот и все, веночек готов!
vertimo nedarau, manau viskas iš foto suprantama
Papildyta:
Labai šaunių idėjų čia prisirinkau
Pasiūlysiu ir aš keletą:
štai tokia jauki žvakidė gali papuošti šventinį stalą, pakankamai paprasta pasidaryti man atrodo:
daugiau panašių idėjų čia
ir čia
dar galima į stiklinį indą sudėti kalėdų eglutės žaisliukus, paprasta ir gražu:
Pasiūlysiu ir aš keletą:
štai tokia jauki žvakidė gali papuošti šventinį stalą, pakankamai paprasta pasidaryti man atrodo:
daugiau panašių idėjų čia
ir čia
dar galima į stiklinį indą sudėti kalėdų eglutės žaisliukus, paprasta ir gražu:
labai noreciau padekoti akvilyteuz ideja ,uzuolaidas is snaigiu rodau savo: