Na va, siandien baigiu sudet savo papuosimus
Vainikas ir kaip ji pasidaryti labai paprastas,tinkamas kur nors ant vartų Ir siaip labai gera svetainė daug gerų idejų
rozinelape, aciu uz patarima. Linksmu ateinanciu svenciu
QUOTE(matuzi @ 2009 12 15, 13:22)
Labai grazus papuosimai,bet gaila,neturiu tiek erdves tokiem graziems ir gan lengvai igivendinamiems papuosimams.
QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2009 12 12, 20:36)
Va cia visa tema apie tokias eglutes ir medelius http://www.supermama...;#entry32957295
aciu labai
matuzi,nerealios dekoracijos
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 15, 19:17)
Labai grazus papuosimai,bet gaila,neturiu tiek erdves tokiem graziems ir gan lengvai igivendinamiems papuosimams.
QUOTE(addicted @ 2009 12 15, 21:07)
matuzi,nerealios dekoracijos
Aciu uz pagyrimus
Buciau ir daugiau ka darius, ale zaliavos pritrukau....
sveikos
vis uzsuku cia pasigrozet jusu darbeliais ir idejomis
tai parodysiu savo keleta papuosimu
ir dar
ir dar viena tai dabar liko sulaukt kaledu
vis uzsuku cia pasigrozet jusu darbeliais ir idejomis
tai parodysiu savo keleta papuosimu
ir dar
ir dar viena tai dabar liko sulaukt kaledu
QUOTE(jolax @ 2009 12 09, 17:54)
Nu ,,apakau" nuo akvilytes snaigiu uzuolaidu grozio. As dar norejau paklausti o k tenai padejusi ant palanges tokio balto? Ir paskui matau lyg angeliukai , lempytes. labiausiai domina pagrindas is ko padarytas. Anksciau aisku darydavo is vatos, bet man kazkaip dabar vata negrazu.
Man irgi sita Akvilytes mintis labai patiko Tiesa sakant nezinau ka ji naudojo sniego pusnu imitacijai, bet as manau visai tiktu kazkokia permatoma uzuolaidine medziaga - alia organza, arba agroplevele
QUOTE(Jelia @ 2009 12 16, 04:24)
Tiesa sakant nezinau ka ji naudojo sniego pusnu imitacijai, bet as manau visai tiktu kazkokia permatoma uzuolaidine medziaga - alia organza, arba agroplevele
pas mane sideponas panaudotas.. dieną tai jis taip nelabai atrodo.. bet vakare uždegus lemputes tai labai smagiai... ir va jo pliusas kad jis nesvyla nuo lempučių šilumos organsa pradėtų svilt.. nors jei nenaudot lempučių tai mintis labai gera
aš tai apsipatenkinus visa.. vakar visų nuolaidų dėka nusipirkau lemputes visam namo stogui laukiu nesulaukiu šwštadienio kada jas kabinsim