Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

Na va, siandien baigiu sudet savo papuosimus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vainikas ir kaip ji pasidaryti labai paprastas,tinkamas kur nors ant vartų biggrin.gif Ir siaip labai gera svetainė daug gerų idejų 4u.gif
Atsakyti

rozinelape, aciu uz patarima. Linksmu ateinanciu svenciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asia05: 15 gruodžio 2009 - 14:33
QUOTE(matuzi @ 2009 12 15, 13:22)
Na va, siandien baigiu sudet savo papuosimus  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai grazus papuosimai,bet gaila,neturiu tiek erdves tokiem wub.gif graziems ir gan lengvai igivendinamiems papuosimams.
Atsakyti
QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2009 12 12, 20:36)
Va cia visa tema apie tokias eglutes ir medelius  4u.gif  http://www.supermama...;#entry32957295

aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
matuzi,nerealios dekoracijos wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 15, 19:17)
Labai grazus papuosimai,bet gaila,neturiu tiek erdves tokiem  wub.gif graziems ir gan lengvai igivendinamiems papuosimams.

QUOTE(addicted @ 2009 12 15, 21:07)
matuzi,nerealios dekoracijos  wub.gif

Aciu uz pagyrimus smile.gif
Buciau ir daugiau ka darius, ale zaliavos pritrukau....
Atsakyti
Stovejo pas mus eglute jau pora savaiciu nepapuosta, o siandien eme ir atejo Kaledos... rolleyes.gif wub.gif

user posted image

user posted image

O cia mano mylimiausias zaisliukas - nu, toks jis man mielas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 gruodžio 2009 - 22:33
sveikos 4u.gif
vis uzsuku cia pasigrozet jusu darbeliais ir idejomis thumbup.gif wub.gif
tai parodysiu savo keleta papuosimu blush2.gif
user posted image
ir dar blush2.gif
user posted image
ir dar viena blush2.gif tai dabar liko sulaukt kaledu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editare: 16 gruodžio 2009 - 00:24
QUOTE(jolax @ 2009 12 09, 17:54)
Nu ,,apakau" nuo akvilytes snaigiu uzuolaidu grozio. As dar norejau paklausti o k tenai padejusi ant palanges tokio balto? Ir paskui matau lyg angeliukai , lempytes. labiausiai domina pagrindas is ko padarytas. Anksciau aisku darydavo is vatos, bet man kazkaip dabar vata negrazu.

Man irgi sita Akvilytes mintis labai patiko thumbup.gif Tiesa sakant nezinau ka ji naudojo sniego pusnu imitacijai, bet as manau visai tiktu kazkokia permatoma uzuolaidine medziaga - alia organza, arba agroplevele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelia @ 2009 12 16, 04:24)
Tiesa sakant nezinau ka ji naudojo sniego  pusnu imitacijai, bet as manau visai tiktu kazkokia permatoma uzuolaidine medziaga - alia organza, arba agroplevele 

pas mane sideponas panaudotas.. dieną tai jis taip nelabai atrodo.. bet vakare uždegus lemputes tai labai smagiai... ir va jo pliusas kad jis nesvyla nuo lempučių šilumos rolleyes.gif organsa pradėtų svilt.. nors jei nenaudot lempučių tai mintis labai gera thumbup.gif

aš tai apsipatenkinus visa.. vakar visų nuolaidų dėka nusipirkau lemputes visam namo stogui bigsmile.gif wub.gif laukiu nesulaukiu šwštadienio kada jas kabinsim wub.gif
Atsakyti