QUOTE(Aš. @ 2009 12 09, 14:44)
Labai gražus antras papuošimas. O jis priklijuotas ant lango ar kaip?(su kuo?)
prie lango lipinau tokį "pričiulptuką" - tokią skaidrią soskutę, būna pirkti jų, senukuose ir pan
ačiū už pagyras.
dekupažo burbulai gražūs, man labai patiko
Bumbulai. Iš kur pačius bumbulus ėmėt?
Papildyta:
O mes su MB abu tigrai ir katytę tigrytę laikom.
Papildyta:
O mes su MB abu tigrai ir katytę tigrytę laikom.
QUOTE(baltė @ 2009 12 10, 23:14)
nuostabūs burbulai jei man kas tokį padovanotų būčiau labai patenkinta šauni dovana
labukas! kiek cia groziu visokiu pridaret! saunuoles!!!
as noriu paklaust, gal kuriai teko daryt eglute ant butelio is saldainiu? kazkuriam forume maciau, db nerandu. noreciau suzonot, kokiom priemonem klijavot, nuo virsaus ar apacios pradejot? buciau dekinga
as noriu paklaust, gal kuriai teko daryt eglute ant butelio is saldainiu? kazkuriam forume maciau, db nerandu. noreciau suzonot, kokiom priemonem klijavot, nuo virsaus ar apacios pradejot? buciau dekinga
QUOTE(Boguze @ 2009 12 12, 17:45)
Aš tai su dvipuse lipnia juostele, paprasta lipnia juostele arba karštais klijais iš tokio aparačiuko:)
QUOTE(Boguze @ 2009 12 12, 17:45)
Va cia visa tema apie tokias eglutes ir medelius http://www.supermama...;#entry32957295
viktorija09-kokie nuostabūs žaisliukai.
visai normaliai atrodo ir gražiai įsipaišo į papuošimus
Papildyta:
kaip jum tokie - jei pridėliot visur namie:
http://www.groupeuro...edininku_NY.jpg
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 27, 16:13)
tik idomu kaip tas apelsinas po keliu dienu atrodo? Ko gero susitraukia, truputi praranda isvaizda... O gal kaip tik dar graziau padziuves? Bandysiu daryti
Papildyta:
kaip jum tokie - jei pridėliot visur namie:
http://www.groupeuro...edininku_NY.jpg
Merginos, kokių grožybių sukuriat, nuostabu Kelias mintis net pasižymėjau. Nenoriu likti skolinga už geras idėjas, tad įdedu kuklių savo pasiūlymų nuotraukas (karpiniai tiktų langams puošti).
eglučių variacijos
eglutė iš dažytų šakelių
ledo gėlės
eglučių variacijos
eglutė iš dažytų šakelių
ledo gėlės
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 12, 23:26)
pasakiskos idejos Kaledoms , karpiniai tokie ziemiski...
o eglute is saku labai originali
o eglute is saku labai originali
eglute tai nuostabi