Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms

QUOTE(silsta @ 2009 12 10, 19:50)

vau koks grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif cia gal pacios darbas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 10, 20:26)
Gal žinot ar turit kokių adresėlių kur galima išlankstyt briedžių kalėdinių ir pan. Ir dar berots určiuko norėčiau paklaust kaip tą vainiką padarėte? Kaip tas šakas sulankstėt ir pan?  g.gif

pavartyk cia mirksiukas.gif yra su briedziukais karpiniu ir ne tik smile.gif http://picasaweb.goo...770423420448450
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emaliuke: 10 gruodžio 2009 - 19:54
silsta grozis nerealus wub.gif
Atsakyti
oho kaip grazu thumbup.gif o mes tai su vyru nusprendem pabandyti vainika pasidaryti kaledoms tiek ant stalo tiek ant duru tai nuvaziavom i miska tuo paciu ir grynu oru visi trys pakvepavom tiek prisilauzyt eglisakiu tai pabandem daryt zinokit grazu tik va per mazai eglisakiu buvo tai vaziuosim dabar pries pat kaledas ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif kai padarysiu butinai idesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Silsta - nuostabu wub.gif
Atsakyti
O aš šiais metais pati pasidariau burbulų ir draugams padovanosiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 10, 22:14)

Tiesiog tobula wub.gif O patys burbulai pirkti,be nieko ta prasme baltos spalvos ir tiek ar kaip?
Atsakyti
Tas Betliejus nertas - tai be zodziu !!! Stebuklas !!! wub.gif wub.gif wub.gif
o jau bumbulu grazumelis !! grazi bus dovana 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 11 gruodžio 2009 - 03:27
Merginos jus auksarankes,kiek grozybiu thumbup.gif Pagarba 4u.gif Man tai toli iki to blush2.gif
Atsakyti
[quote=emaliuke,2009 12 10, 20:50]
vau koks grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif cia gal pacios darbas bigsmile.gif
Papildyta:

Ne , merginos, čia ne mano darbas. Šitą grožį užtikau interneto platybėse.... Ir galbūt per vėlai, reikėtų kitiems metams pabans\dyti, bet nėra schemų, gaila....
Atsakyti
Silsta, pasakiškas grožis wub.gif
Atsakyti
Bumbulai super gražumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 11, 01:14)

Fantastika bigsmile.gif
Atsakyti