QUOTE(argus @ 2009 12 09, 11:55)
Kokios jūs šaunuolės - nusinėriau vakar vieną mažytę snaigę, tai jaučiuosi didvyrė. Nerimas man ne prie širdies ir man labai sunkiai sekasi. Kažkaip nelabai draugauju su kabliuku, paprasčiau su virbalais. Nelabai suprantu tas schemas, neturiu tokios patirties. Labai pavydžiu kad mokat nerti ir dar taip gražiai. Turiu snaigių schemų labai daug, bet tai man neįveikiamas darbas. Labai jau lėtai jis man vyksta.
Beje, gal žinot kaip burbulus daryti iš siūlų ant baliono? Na kaip tiksliai daryti?
Draugė tai užsikabino pamačiusi pas mane vrpelius. Kelis kartus pamokiau, tai dabar kai nesuprantam schemų bendrai pasitariam kaip nert.
Aš nedažnai neriu....
O Siūlus ant baliono daro skirtingai: Kai kas balioną tepa ir vynioja, bet taip nelabai patogu (bent man).
Aš darau taip: Įveriu siūlą į adatą ir ją perveriu per lipalo buteliuką. Tik aišku perverti reikia kur nors buteliuko viršuj.Tada adatą išveri ir vynioji siūlą ant baliono. Truputį limpa rankos, nes siūlas jau su klijais, bet nepasidaro jokios plėvelės, kaip lieka jei tepi balioną klijais ir vynioji (Aišku vynioji ant pripūsto baliono)
Taigi varijantai du, daryk kaip patogiau