QUOTE(vavuum @ 2009 12 08, 13:08)
Tokia mano zvaigzdute :
Įdomiai atrodo Ar man tik taip šviečiais ar ji tikrai ne maža?
pas mus siemet tema baltos kaledos, tai pradzioj ieskojau kokio balto kaledinio vainiko, o kai neradau tai pati pasidariau nusipirkau pagrinda vainiko apsikau balta medziaga ir vaiku zaislu parduotuveje rasta plunksnu girlianda ir pritaisiau baltu papuosimu
QUOTE(Saule 100 @ 2009 11 30, 09:11)
jo pritariu jolax Karpiniu visokiu graziu yra,bet nemoku reikiamai iskirpti
as irgi
gal kuri zinot kaip pasidaryti is popieriaus angeliukus ir varpelius?
QUOTE(Fraise @ 2009 12 08, 16:17)
Įdomiai atrodo Ar man tik taip šviečiais ar ji tikrai ne maža?
Nelabai didele, cia priklauso nuo is kartono iskarpytos zvaigzdes dydzio
Nu saunuolytes mergytes tiek grozybiu pridaret as vis kaupiuos ideju gaudausi nuo rydienos jauciu reikes pradet karpyt tu dideliu snaigiu o del varpeliu ir angeliuku ar pirmuose puslapiuose nera lyktais maciau as turiu bandau det nuoroda nezinau ar pavyks http://picasaweb.goo...145994327660258
labai grazu tos kabancios snaiges ant langu ir as taip noriu,gal galit pasakyti kaip cia padaryta?kaip suprantu iskarpytos paprastos snaiges is popieriaus,bet kaip jos tarppusavyje sujungtos ir kodel jos nesusilanksciusios?
QUOTE(ausrikeb @ 2009 12 08, 19:58)
labai grazu tos kabancios snaiges ant langu ir as taip noriu,gal galit pasakyti kaip cia padaryta?kaip suprantu iskarpytos paprastos snaiges is popieriaus,bet kaip jos tarppusavyje sujungtos ir kodel jos nesusilanksciusios?
As kai kazkada seniai seniai darydavau, tai paskui su lygintuvo lygindavau - tada nesimato lenkimo liniju
mergičkos, plyyyz, snaigių šablonų pvz... žinau kad turbūt yra nuorodų bet jei turit po ranka...ar kaip ten...mestelkit. Noriu tokių užuolaidų iš snaigių