tomulike, labai graziai atrodo papuosimas is dziovintu apelsinu
idomu butu suzonoti, kaip juos taip graziai sudziovinti ? ar paprastai kambario temperaturoje issdziusta , ar orkaiteje ? aciu
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 07, 16:08)
tomulike, labai graziai atrodo papuosimas is dziovintu apelsinu
idomu butu suzonoti, kaip juos taip graziai sudziovinti ? ar paprastai kambario temperaturoje issdziusta , ar orkaiteje ? aciu
kadangi mes gyvename nuosavame name tai džioviname juos ant pečiaus paprastai supjaustyti ir padeti, tik biski juos pavartyti reikia, taip po 2-3 dienų jau galima naudot o šiaip kai dar gyvenom bute, tai ant radijatoriu dėdavom
[quote=tomulike,2009 12 07, 03:31]
Sveikos
As visada vis skaitydavau ir skaitydavau ta mamyciu foruma, bet tik sendien sugalvojau kad ir paciai reiketu prisiregistruoti labai grazus jusu visu darbeliai, saunuoles
na kai as paskaitinesiu kaip ideti foto cia, tai ir as ikelsiu namu papuosima Kalėdoms
super gražu, nerealu, neturiu žodžiu kaip dar pagirti
Sveikos
As visada vis skaitydavau ir skaitydavau ta mamyciu foruma, bet tik sendien sugalvojau kad ir paciai reiketu prisiregistruoti labai grazus jusu visu darbeliai, saunuoles
na kai as paskaitinesiu kaip ideti foto cia, tai ir as ikelsiu namu papuosima Kalėdoms
super gražu, nerealu, neturiu žodžiu kaip dar pagirti
Savo žinutės neberadau
Tai pasikartosiu, tomulike, jūsų darbelis tikras grožis
Tai pasikartosiu, tomulike, jūsų darbelis tikras grožis
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 04, 16:28)
Man tai tie dziovinti vaisiai nekaip atrodo... Tokia kaip apmetyta eglute Nors kvepeti turetu gerai
Arba as praradus visiskai uosle ar nebezinau...Ar jums tikrai kvepia tie dziovinti apelsinai?? nu yra gal siek tiek, bet kad jau kvepetu labiausiai, nu nekvepia jie!
man ir nekvepia ir dar visada kažkaip negražiai sudžiūva - sakyčiau greičiau net supelyja...
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 07, 17:57)
Arba as praradus visiskai uosle ar nebezinau...Ar jums tikrai kvepia tie dziovinti apelsinai?? nu yra gal siek tiek, bet kad jau kvepetu labiausiai, nu nekvepia jie!
Nekvepia, tikrai nekvepia.. Tačiau džiovinau daugiau dekoratyviniais tikslais, tad nėra gaila.
QUOTE(Retisa @ 2009 12 07, 18:55)
man ir nekvepia ir dar visada kažkaip negražiai sudžiūva - sakyčiau greičiau net supelyja...
Gal permirkusius ant radiatoriaus dedat? Jei taip, nusausinkit prieš džiovindama. Šiaip tikrai gražiai sudžiūva ir be orkaitės pagalbos, ant radiatoriaus, tik nereikia jų ką tik supjaustytų varvančių dėt ten. Aš su popieriniais rankšluosčiais sausinau, tada tiesiau sviestinį popierių (kad nepriliptų) ant radiatorių ir džiovinau.
Tomulike, kokia grazi tavo apelsinine eglute, labai dailiai atrodo
QUOTE(Skaiiistė @ 2009 11 30, 16:02)
aš va dar prisiminiau...pernai kepiau ir šiemet kepsiu. GINGERBREAD kepinukus. Čia tie meduoliai,namukai. tai galima iškepti ir visą miestelį pastatyti,ir graži dekoracija ir paskui suvalgyti galima.
http://images.google...u...oq=&start=0
http://images.google...u...oq=&start=0
O kur Vilniuje formeles "vyruka" tas galima nupirkti?
QUOTE(tomulike @ 2009 12 07, 02:31)
woooooooowww.... kaip man patinka tokie originalūs papuošimai super
o čia mano instaliacija
vaje, akvilyte, na beprotiškai, fantastiškai gražu...
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 07, 21:16)
woooooooowww.... kaip man patinka tokie originalūs papuošimai super
o čia mano instaliacija
o čia mano instaliacija
Labai grazu ir kruopstu,tiek snaiguciu ir prikarpyt tikriausia nemazai laiko uzima?