Mes Jonelio kieme karts nuo karto kokybisku ir nebrangiu zaisliuku prisiperkam

Mes irgi Jonelio kiemelyje užtaikome kokybiškų žaislų

Buvau Erbyje, kalvariju 125, bet man ten pasirode nyku. Keletas zaislu, kurie kazkokie nusepe, aptrinti. Keletas vezimu, kurie taip pat nutrinti.
buvom vakar Jonely, tai nieko gero

QUOTE(makuke @ 2006 12 19, 17:47)
Vilnietėms galiu pasiūlyti Voiros žaislų parduotuvę, Paplaujos gatvėje, už Audėjo baldų centro. Ten įvairiausių lėlyčių yra ir netik . Ir pigiau. 

o kurioj čia maždaug vietoj?

man tai Jonelio kiemelyje patika na ne visada gali rasti ko reikia ,bet tikrai pigiau.mes vartelius apsaugai nuo laiptu ten pirkome28lt ,o megoje lygiai tokie pat 80lt tai likau labai nustebusi

mes neseniai Jonelio kieme buvom, tai nieko gero ir idomaus neradom. Dar ir labai salta buvo, nemalonu kazkaip ir norisi kuo greiciau eiti lauk. Bet as ir ieskojau, ko gal ir nelabai isvis yra - kaladeliu ar panasiai vaikui iki metu
. O didesniems vaikams tikrai idomiu ir kokybisku zaislu yra. Reikes i Vilijampole nuvaziuot, gal ten ka nors rasiu...

QUOTE(GeraSima @ 2007 02 22, 12:23)
mes neseniai Jonelio kieme buvom, tai nieko gero ir idomaus neradom. Dar ir labai salta buvo, nemalonu kazkaip ir norisi kuo greiciau eiti lauk. Bet as ir ieskojau, ko gal ir nelabai isvis yra - kaladeliu ar panasiai vaikui iki metu
. O didesniems vaikams tikrai idomiu ir kokybisku zaislu yra. Reikes i Vilijampole nuvaziuot, gal ten ka nors rasiu...

su kaladėlėm sunku, ir mes ieškom - nėra, buvom ir Vilijampolei, atsakymas toks pat

QUOTE(makuke @ 2006 12 19, 18:47)
Vilnietėms galiu pasiūlyti Voiros žaislų parduotuvę, Paplaujos gatvėje, už Audėjo baldų centro. Ten įvairiausių lėlyčių yra ir netik . Ir pigiau. 

Sveika,
o gal zinote, kur Klaipedoj butu pigesniu zaislu? Aciu
Prisiskaiciau mamu patarimo ir nuvaziavom i Vilijampole, uz tilto, buvusiame taksi parke. Ten ieje prota praradom, t.y. zaislu uz 100 lt prisipirkom, nors negaila. lavinimo stala uz 70 lt ir sudedamus viena i kita indelius. Su pirmu zaidzia, kai priverciam, t.y. kartu sedim ir maigom
, o su antru nelabai, Bet manau, kai paaugs zais. o zaislai ten kokybiski, klausiau ar pas juos brokuoti kaip Joneli, tai sake, kad ne. Jie uzsiima didmenine prekyba ir savo parduotuve turi. Siaip patiko, tik negalima i tokias parduotuves tevu daznai ileisti
.