Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislų parduotuvės

QUOTE(dainiuke @ 2009 02 26, 00:55)
mes nusvilome Vilniuje šeškinės g. 22A esančioje žaislų išparduotuvėje nusipirkę pigiau FP karuselę (kaip matote, be galo viliojantis skelbimas internete...doh.gif ), pasirodo esame ne vieni tokie (skaitykite straipsnį ir jo komentarą) čia.

na siaubas blink.gif alia kokie apgavikai gun_bandana.gif
Atsakyti
iš kokių užsienio parduotuvių siunčiatės?
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 11 14, 02:38)

As pati nesiunciu, nelabai moku blush2.gif
Is cia noriu uzsakyti su kitos mamytes pagalba
http://www.boots.com...r...amp;x=0&y=0
Atsakyti
man patiko kainos ir kokybės santykis kauno urmo bazių žaislų parduotuvėse. kaladėlės kainuoja trigubai mažiau nei kokioj Kotrynoj, supami arkliukai mediniai dvidešimt lt pigiau nei kitur. lėlės irgi pigesnės. kadangi firminių vardų nesivaikom, o perkam tai kas vaikui patinka, tai maloniai nustebom, kad už dešimt litų galima žaislą nupirkti (kaladėles - dėlionę su piešinukais). o, kad kaina rodo kokybę visiškai nesutinku. Lietuvoje tai mitas. čipoline pirkom migduką už 200lt, po keturių mėn nustojo veikti. vaikas net prisilietęs nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 11 14, 02:38)

www.toysrus.com

www.boots.com

www.amazon.com
Atsakyti
Labutis mes tai uztikom tokia vietele Kaune aleksoto turguje viena moteris prekiauja zaislais. ten ju tik pazeistos pakuotes ax.gif zaislai tokio pat stiliaus kaip maximose, senukuose ar kt. prekybos centruose. buvom pirke mergaitei mikseriuka tai mokejom 10 lt nes tik pakuote pazeista buvo, o toki pat rududu pardotuvej maciau 30 lt kainuoja tik pakuote gera. jei kam pakuotes nesvarbu galit ir ten zaislu pasiziureti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
ot papirko jus bigsmile.gif

Papildyta:
mano nuomone zaidmoje yra geri zaislai ir geros kainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 11 15, 21:18)
www.toysrus.com

www.boots.com

www.amazon.com

o koks mokestis siunciantis is amazon.com? ar tikrai pigiau?
Atsakyti
siunčiuosi iš Anglijos arba Jav thumbup.gif
Atsakyti
Anksčiau Kaune Voiroje, bet dabar schmoll.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai perku žaislus internetinėse užsienio parduotuvėse per tarpininkes, prieš Šventes būna tikrai geri išpardavimai ax.gif Tik dažniausiai pirkti reikia gerokai žvelgiant į priekį, nes kol gauni, tai vaikui gali jau būti neįdomu su jais žaisti, nes jau per didelis vaikas tiems žaislams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai perku išparduotuvėse, nes dėl sugadintos pakuotės sumoku oer lus mažiau ax.gif vakar ir gimtadieniui Chicco mašinytė, kuri šiaip kainuoja 116 Lt nupirkau už 45 Lt, nes visiškai apiplėšyta pakuotė smile.gif O prekė nepažeista thumbup.gif
Atsakyti