perku limpopo parduotuvėje, taip pat cipoline ir senukuose

mes perkam klaipedoje zaislu isparduotuveje kai ka, bet kartais nera ten i ka ziureti

Man patiko Mothercare parduotuveje esantys ziaslai..daug idomiu zaisliuku ir nera baisulines kainos...mes tai isvis uzsipirkom dovanoms zaislu ten,kai buvo akcija - 50 proc nuolaida...

O kurioje isparduotuveje gaima butu rasti Bratz leliu ?
QUOTE(ajuka @ 2009 02 27, 14:34)
Vakar likau labai nustebusi del zaislu kainu paruotuvese, ieskojau gimtadienio dovanos dukrytei.
Limpopo (prie norfos ir spaudos rumu) nupirkau CHICCO lavinamaji staliuka uz 179lt, analogiskas staliukas Vaiku mieste, taip pat chicco firmineje parduotuveje kainavo 245lt ...
Taigi tikri neverta pirkt pirmoje pasitaikiusioje parduotuveje, o Kotrynos tinkle apsikritai visko kainos nerealiai uzkeltos, lyginant su kitomis parduotuvemis
o limpopo apskritai dau pigesniu firminiu zaislu, taigi sita parduotuve man labai patiko
Limpopo (prie norfos ir spaudos rumu) nupirkau CHICCO lavinamaji staliuka uz 179lt, analogiskas staliukas Vaiku mieste, taip pat chicco firmineje parduotuveje kainavo 245lt ...
Taigi tikri neverta pirkt pirmoje pasitaikiusioje parduotuveje, o Kotrynos tinkle apsikritai visko kainos nerealiai uzkeltos, lyginant su kitomis parduotuvemis

o limpopo apskritai dau pigesniu firminiu zaislu, taigi sita parduotuve man labai patiko

Pilnai sutinku, kad Kotrynoje kainos sukelltos ziauriai. Dabar internete pilna parduotuviu, kur galima nusipirkti pigiau ziaslu:
http://www.prekesvai...g/5/allproducts
http://www.etoys.lt/
Nu man tai labai faini medinukai žaislai. Radau neblogą svetainę http://www.tautodaile.com/lt/zaislai/
Negaliu, veža mane tokie žaisliukai. Ypač patinka Migdukas ir tas varstymo žaidimas "Sūris ir pelė"
Negaliu, veža mane tokie žaisliukai. Ypač patinka Migdukas ir tas varstymo žaidimas "Sūris ir pelė"

radau žaislų planetos išparduotuvę adresu kaukysos 18, vilniuje
QUOTE(SaharStar @ 2009 07 15, 12:58)
O kurioje isparduotuveje gaima butu rasti Bratz leliu ?
'Maciau Senukuose, bent jau Kaune.
QUOTE(juste0527 @ 2009 09 29, 14:27)
radau žaislų planetos išparduotuvę adresu kaukysos 18, vilniuje
buvau joje ,bet mazokai zaislu su nuolaida.Sestadieniais nedirba yra ir pietu pertrauka 12-13 h,taip kad reikia nutaikyti laika kada vaziuoti.
Dar uztikau parduotuvele Vilkpedes 8 "Kupritas" -ten,kur kosmetikos parduotuves-bazes.Parduoda ivairius dviracius,triratukus ir kinietiskus zaislus labai pigiai,nes jie didmenininkai.Pirkau labai mielus maudyniu zaislus-prisukamus varle,anciuka,kurie plaukia ,iriasi vonioje.Tik po 1 lt.

Paroda "Vaikų šalis" artėja. Ten ir įdomesnių žaislų galima rasti, ir nuolaidų gerų išsiderėti
, ir prisižaisti iki soties.... Nes dalyvauja ne tik tie patys nusibodę prekybininkai, bet ir gamintojai, ir didmenininkai.

! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. "Žaislų" skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Moderatorė muminukas