Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(raige @ 2009 12 03, 20:31)
Zitka, ar aš tavo ne tokį tel turiu, ar kas... kaip ten su tom mano juostom? Rašiau tau sms, gal negavai?  mirksiukas.gif

toks smile.gif nesenai is ligonines gryzau, tai del to negalejau issiusti, ryt nuleksiu imesiu wink.gif
Atsakyti
Oho. Tu sirgai ar vaikas? Nieko tokio jei ryt negalėsi, kada galėsi - tada smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 02, 20:40)
Sudėjau jau ir Andriuskos-Purienos projektą. Andriuska

sillwio, norėjai vienos nuotraukos ant sienos. Tai gal norėtum negatyvo - atsispaustum sau kokybišką, gal dar man atspaustum  4u.gif Rašyk man adresą į až ir siunčiu  mirksiukas.gif

Darosi tikrai įdomu. Faktiškai įdomiau, negu buvo galima pagalvot. Smagiai padirbėta andriuskos ir purienos.

Siunčiu adresą į AŽ.

QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 11:10)
uzsisandarinau tulika, issiryskinau juostele. atradau savo viena klaida ir kodel gaunasi apsviestas krastelis kartais (fiksazo vos vos pritruksta apsemti iki galo  doh.gif ), padariau antra - praskiedziau fiksaza ne 1 su 5, o 1 su 4  doh.gif ale kaip graziai isiplove visas violetinumas is kodako  thumbup.gif kas daugiau pasikeite - nezinau biggrin.gif neveikia mano smegenys ta kryptim dar....

Jėėėė. Gera pradžia, pusė darbo. Prisiruošk dar kada ir paspaust.

QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 14:30)
kuo esu jau be galo patenkinta is mano siuntinėlio iš švedijos - tai juostelių laikikliai/svareliai. smile.gif laikiklis mirtinai isikabina i juostele padarydamas skylutes, o svarelis ištempia lygiai tokiu pat principu isikabines. smile.gif

Ten ir daugiau gėrio yra smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 15:02)
zodziu - mano perfotografavimai

Pirma nereali!

QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 16:27)
o man būna taip: išryškinu, plaunu, pamerkiu į fiksažą, po kokių 45 sek įjungiu šviesą, o tada pamatau, kad kraštelis ne fiksaže.

Ryškini tamsoj? O kam? Aš tik juostą dedu tamsoj. Įdedu į bakelį, pilu ryškalus. Išsiryškina, nupilu ryškalus ir užpilu porą kartų vandeniu. Tada pilu fiksažą kiek lenda. Po fiksavimo jau atidarau bakelį ir plaunu.

QUOTE(raige @ 2009 12 03, 19:31)
Atskrido mano mamiya. Dar ne tik c330, dar kažkokia profesional biggrin.gif Nu ledinė.

Valio! Dėk juostą ir pirmyn. 12 kadrų, tai ne 36. Iki rytojaus vakaro jau turėtum turėt biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=2QzP84Z9sBo
Atsakyti
Aš pradėjus dirbt kaip kosmose dabar, nieko nespėju, nieko nesuprantu, visad neišsimiegojus, net jūsų double exp neturiu laiko pažiūrėt.
Londone dariau tokį turbo sumanymą su double exp, bet nieko nesigavo, nes net ir tiek šnekėjus, kaip reikia koreguoti išlaikymą vis vien padariau žiauriai blogai, juostą perkaliau kokis 4k. Krč smegenys neveikia, o taip kruopščiai ruošiausi projektui. Na žodžiu tikiuosi projektą pakartosiu geriau pasiruošus tai neatskleisiu ką buvau sumanius tongue.gif
Aš dar nenusipirkau batarkių nikonui, tai juosta neišfotkinta. Bais ir man maga..
Atsakyti
sillwio, atidarau dangtelį po 30-45 sek fiksavimo ir užsidegu šviesą. viskas kita - tamsoje. pati kelis kartus pastebėjau, kad dangtelį prastai uždarius būnu, tai nerizikuoju, nors visos tarybinės knygos rašo, kad su juo galiu ir šviesoj. "ot grexa podalše" - taip sakant
spaudimui dar reik popieriaus ir chemikalų jam. neprisiruošiu įsigyt. kažkaip nustojau skubėt gyvent biggrin.gif

peržiūrėjau turtus vakar. fokusoskopu vis tiek nesupratau kaip naudotis lotuliukas.gif doh.gif
radau dar du pincetus (na neįdėmiai apžiūrinėjau pirmą k.) lotuliukas.gif
radau dar du filtrus lempai thumbup.gif nes uždėtas oranžinis man kėlė kažkiek nerimo. o dabar dar turiu geltoną ir raudoną thumbup.gif
ilford chemikalų ryškinant ilford juosteles skaičiuoklę
ir dar kelias smulkmenas nepastebėtas pirmą k.

nusivyliau bakeliais. iš jų 4 realiai panaudot galiu tik vieną. kiti: vienas arkliškai didelis, vienas nepilnos komplektacijos. o popieriaus bakelis visai nesuprantu kam logikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 gruodžio 2009 - 09:03
QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 17:27)
tu iš pupeliuko paėmei macro siuntinuką?  g.gif

dar ne. žadu šeštadienį arba šiandien vakare jei mašiną nepervėlai atgausiu. aš dienomis be auto, tai kiek sudėtinga. kaip būiu paskambinsiu ar tavo dalį imti, ar pati atvažiuosi. bo kaip sakiau, po savaitgalio tik ketvirtadienį atsirasiu.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2009 12 03, 23:23)

geriausias: все луки на лукетми я снял на никон lotuliukas.gif
Atsakyti
andriuška, tai paimk bet kokiu atveju ir mano juostelių dėžę. man po 4dienio irgi tiks. ir tada gal iš darbo parsivežk viską namo biggrin.gif (juostele, vaiko foto). aš savaitgalį bandysiu iki tavęs pašokti. galvojau dabar atlekt iki tavęs, bet jei juosteles tuo pačiu bus vilties paimti, tai palauksiu gal. nepaimsi, tai nepaimsi - ne bėda.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 12 03, 22:23)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai dziaugiuosi sekmingai nusileidus ant zemes smile.gif .

nepapushino man sian HyperRimi labe placios spalvotos 400 iki 800. Negali. nei tempos uzkelti, nei laiko ilginti. jauciu, tik Procentras tokiais dalykais ir uzsiima.

sayonara kokia beee.gif kzk grazaus temoj atrado ir nesako, pasidalinsi ir dings? cool.gif ir dar - ar double adox'ines is meeto tavo?

eit vyno ar kaip cia rolleyes.gif cia apie nuotaikas biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 04, 20:12)
sayonara kokia beee.gif kzk grazaus temoj atrado ir nesako, pasidalinsi ir dings? cool.gif ir dar - ar double adox'ines is meeto tavo?

aaa... Tu čia apie ką? bigsmile.gif
jei Tu apie savo foto, tai jos ne double expo, čia per stiklą kur biggrin.gif
Atsakyti
skaiciau ka priraset, tai sitas toks intriguojantis buvo. o double ar ne double nesvarbu, norejau suzinot, ar tavo mirksiukas.gif .

QUOTE(sayonara @ 2009 12 02, 08:25)
jaučiu pakilimą..smile.gif kad neapsiseilėčiau nuo sentimentų, prisisegsiu seilinuką, bet pasakysiu: šioje temoje atradau. ką atradau - nekonkretizuosiu, bet atradau. ir faina man dabar labai labai  wub.gif  4u.gif

Atsakyti