QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 02, 20:40)
Sudėjau jau ir Andriuskos-Purienos projektą. Andriuska
sillwio, norėjai vienos nuotraukos ant sienos. Tai gal norėtum negatyvo - atsispaustum sau kokybišką, gal dar man atspaustum
Rašyk man adresą į až ir siunčiu
Darosi tikrai įdomu. Faktiškai įdomiau, negu buvo galima pagalvot. Smagiai padirbėta andriuskos ir purienos.
Siunčiu adresą į AŽ.
QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 11:10)
uzsisandarinau tulika, issiryskinau juostele. atradau savo viena klaida ir kodel gaunasi apsviestas krastelis kartais (fiksazo vos vos pritruksta apsemti iki galo
), padariau antra - praskiedziau fiksaza ne 1 su 5, o 1 su 4
ale kaip graziai isiplove visas violetinumas is kodako
kas daugiau pasikeite - nezinau
neveikia mano smegenys ta kryptim dar....
Jėėėė. Gera pradžia, pusė darbo. Prisiruošk dar kada ir paspaust.
QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 14:30)
kuo esu jau be galo patenkinta is mano siuntinėlio iš švedijos - tai juostelių laikikliai/svareliai.
laikiklis mirtinai isikabina i juostele padarydamas skylutes, o svarelis ištempia lygiai tokiu pat principu isikabines.
Ten ir daugiau gėrio yra
QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 15:02)
zodziu - mano perfotografavimai
Pirma nereali!
QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 16:27)
o man būna taip: išryškinu, plaunu, pamerkiu į fiksažą, po kokių 45 sek įjungiu šviesą, o tada pamatau, kad kraštelis ne fiksaže.
Ryškini tamsoj? O kam? Aš tik juostą dedu tamsoj. Įdedu į bakelį, pilu ryškalus. Išsiryškina, nupilu ryškalus ir užpilu porą kartų vandeniu. Tada pilu fiksažą kiek lenda. Po fiksavimo jau atidarau bakelį ir plaunu.
QUOTE(raige @ 2009 12 03, 19:31)
Atskrido mano mamiya. Dar ne tik c330, dar kažkokia profesional
Nu ledinė.
Valio! Dėk juostą ir pirmyn. 12 kadrų, tai ne 36. Iki rytojaus vakaro jau turėtum turėt
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso