Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

kuo esu jau be galo patenkinta is mano siuntinėlio iš švedijos - tai juostelių laikikliai/svareliai. smile.gif laikiklis mirtinai isikabina i juostele padarydamas skylutes, o svarelis ištempia lygiai tokiu pat principu isikabines. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 03, 13:55)
jau turiu. konceptualumo bus mažai iš manęs. dariau labiau kaip foną. jei pirmai turėjau laiko, tai šiai tokio dalyko skirti negalėjau verysad.gif užkraunu rezultatą ant tavų pečių

tai rytoj gal susitiksim? važiuočiau pro šalį ar ką nors panašaus..smile.gif
Atsakyti
Sansara, ten pas Pupeliuką siuntinuke ir mano Rollei bus? Aš paimsiu tas penkias tikrai, taip kad nepamiršk manęs - duok žinoti 4u.gif
Atsakyti
Puriena, nepamiršau, būtinai 4u.gif kai tik turėsiu, suorganizuosim tau persiuntimą.

zodziu - mano perfotografavimai
sena idėja, tiesiog juostiniam atlikime smile.gif didžiuojuos ekspozicija žiauriai ilga iš nuojautos biggrin.gif
user posted image

ir mano fotogeniškoji cukinija/moliūgas (čia šeimoj ginčas buvo dėl to, ale fotogeniškumui nepakenkė biggrin.gif kol nesuvalgėm...).
kraštelis apšviestas būtent dėl fiksažo kiekio trūkumo (mažas bakelis turi savų minusų)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 gruodžio 2009 - 15:03
Gerai, lauksiu žinių, Sansara.

O pirmoji foto tai patinka. Gal tik vienas siluetas dar aiškesnis galėjo būti. Ir kėdę gerą - fotogenišką turit smile.gif
Moliūgas pats fotogeniškas, bet foto tai nepaliko įspūdžio 4u.gif

Aš kai skanerį įsigijau, tai labai norisi Seagulą vartoti smile.gif . Bo kai skanus iš labo tragiškus parsinešdavau, tai rankos nusvirdavo. Tik vat vistik kartais norėtųsi, kad fokusavimo atstumas būtų galimas ir mažesnis nei metras.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 03, 15:52)
tai rytoj gal susitiksim? važiuočiau pro šalį ar ką nors panašaus..smile.gif

tai paliksiu juostą darbe. tik jei ne rytoj, tai žinok kitos savaitės pradžioje aš užsienyje. rašyk ar skambink kad namo savaitgaliui pasiimčiau.

QUOTE(Sansara @ 2009 12 03, 16:02)
kraštelis apšviestas būtent dėl fiksažo kiekio trūkumo (mažas bakelis turi savų minusų)

jis greičiausiai ne "apšviestas" o tamsus dėl to, kad fiksažo nebuvo - emulsija neišsiplovė. jei nepatinka - įmerk dar kartą į fiksažą ir išsiplauti turi. ar čia ta, kuri jau buvo du kartus fiksuota? tada tai galėtų reikšti nepakankama praplovimą tarp fiksavimo ir ryškinimo. neišsiplovė ryškalas iš emulsijos ir kol sugalvojei antrą kartą fiksuoti jos padarė savo juodą darbą - pavertė sidabru viską, kas tik buvo emulsijoje.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 03, 15:55)
tai paliksiu juostą darbe. tik jei ne rytoj, tai žinok kitos savaitės pradžioje aš užsienyje. rašyk ar skambink kad namo savaitgaliui pasiimčiau.

ne ne, aš ryt turiu pasiimti arba per savaitgalį pasiimsiu, nes planuoju išfotkint ir vsio, nebetempt. degutės juostelę irgi močinu močinu pamažu..smile.gif
Atsakyti
andriuška, aš 2 k nieko nesu fiksavus, kažką maišai. tik į per stiprų fiksažą įmerkiau (beje, čia ta pati juostelė, tai emulsiją toks fiksažas man per kelias sek sunaikino biggrin.gif)
o man būna taip: išryškinu, plaunu, pamerkiu į fiksažą, po kokių 45 sek įjungiu šviesą, o tada pamatau, kad kraštelis ne fiksaže. paverčiu bakelį ir suku, kad viskas būtų po fiksažu. ale vis tiek lieka skirtumas. neįsivaizduoju kaip tai pavadinti: apšvietimu, neišplovimu pakankamu, bet tie keli mm giliausiuose sluoksniuose jau antrą k. man tokie. pirmą k. galvojau kad per šviesu buvo tulike, dabar jau tikrai atmetu tai ir pati susipratau kad trūko kelių ml fiksažo smile.gif todėl mano juostos kampelis gavo šviesos nebūdamas užfiksuotas smile.gif
pas mane bakelis 260 ml, pagaminu 300, ale issilaisto, issitasko, tai vat ir pritruko vos keliu....
tu iš pupeliuko paėmei macro siuntinuką? g.gif
Atsakyti
Sansara man pirma labai labai, kabinciaus pas save. Traukia mane smile.gif m... noriu sitos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 gruodžio 2009 - 18:21
Atskrido mano mamiya. Dar ne tik c330, dar kažkokia profesional biggrin.gif Nu ledinė. Leeeedas. Kaip nauja.

Zitka, ar aš tavo ne tokį tel turiu, ar kas... kaip ten su tom mano juostom? Rašiau tau sms, gal negavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 12 03, 20:31)
Atskrido mano mamiya. Dar ne tik c330, dar kažkokia profesional biggrin.gif Nu ledinė. Leeeedas. Kaip nauja.

lotuliukas.gif roooožinė. graaaaži. blyyyyyzganti smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti