Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

ai, prisiminiau, kad tiem, kas neturi skanerio, bus problematiska su 2expo juostu skanavimu smile.gif nu nunešiu aš kur nors, arba neskanuos, sakydami - sugadinta juosa, arba nuskanuos kaip jiems atrodys, kur kadro ribos, bet ne man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 12 02, 10:57)
ai, prisiminiau, kad tiem, kas neturi skanerio, bus problematiska su 2expo juostu skanavimu smile.gif nu nunešiu aš kur nors, arba neskanuos, sakydami - sugadinta juosa, arba nuskanuos kaip jiems atrodys, kur kadro ribos, bet ne man  g.gif

mūsų čia tiek su skeneriais, kad kaip nors nuskenuosim vieni kitiems gal ir be laboratorkių, ką? 4u.gif
Atsakyti
o.k. supratau, kad reikia pasiskubinti. dabar sprendžiu dilemą: spalvotą ar b/w. ir jei b/w tai kurią pasirinkti - kodak tri-x 400 (tuomet ekspo bus iso 800 ir galima bus padvaluose visokiuose fotkinti) ar adox iso 25 (čia nauja ir nebandyta juosta, ekspo bus iso 50 ir atitinkamai niuansai su išlaikymu ir apšvietimo sąlygoms). Sayonara - tavo žodis lemiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 02, 12:05)
o.k. supratau, kad reikia pasiskubinti. dabar sprendžiu dilemą: spalvotą ar b/w. ir jei b/w tai kurią pasirinkti - kodak tri-x 400 (tuomet ekspo bus iso 800 ir galima bus padvaluose visokiuose fotkinti) ar adox iso 25 (čia nauja ir nebandyta juosta, ekspo bus iso 50 ir atitinkamai niuansai su išlaikymu ir apšvietimo sąlygoms). Sayonara  - tavo žodis lemiamas  4u.gif

b/w vienareikšmiškai smile.gif kodak trix, jeigu Tu ne prieš smile.gif
beje, išryškinsi paskui? nes aš po vakar vėl kurį laiką bijosiu ryškint, (o mest gert nesinori bigsmile.gif ) o procentru nepasitikiu biggrin.gif
Atsakyti
bijau prisikalbėti, bet su kodak produkcija bėdų dar nebuvo (kaip ir su ilfordu). o k., tuomet tri-x.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 02, 14:02)
bijau prisikalbėti, bet su kodak produkcija bėdų dar nebuvo (kaip ir su ilfordu). o k., tuomet tri-x.

4u.gif
Atsakyti
Sudėjau jau ir Andriuskos-Purienos projektą. Andriuska, vėlgi išrinkau tas,kurios atspindi įdėją. O buvo ir tokių, kur matėsi tik viena ekspo, tai ir nekėliau jų. Taip pat buvo keletas tokių, kurios nevertos mūsų dėmesio. Tai va, prašom eiti, akis paganyti.

sillwio, norėjai vienos nuotraukos ant sienos. Tai gal norėtum negatyvo - atsispaustum sau kokybišką, gal dar man atspaustum 4u.gif Rašyk man adresą į až ir siunčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
dar meeto albumą papildžiau spalvotomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 02 gruodžio 2009 - 20:55
labai fainos ir purienos-andriuškos foto. kai kurios tokios.. konceptualios..smile.gif
aš jau nekantrauju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nekantraujų dėl jūsų biggrin.gif
Atsakyti
uzsisandarinau tulika, issiryskinau juostele. atradau savo viena klaida ir kodel gaunasi apsviestas krastelis kartais (fiksazo vos vos pritruksta apsemti iki galo doh.gif ), padariau antra - praskiedziau fiksaza ne 1 su 5, o 1 su 4 doh.gif ale kaip graziai isiplove visas violetinumas is kodako thumbup.gif kas daugiau pasikeite - nezinau biggrin.gif neveikia mano smegenys ta kryptim dar....
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 03, 08:36)
labai fainos ir purienos-andriuškos foto. kai kurios tokios.. konceptualios..smile.gif
aš jau nekantrauju biggrin.gif biggrin.gif

jau turiu. konceptualumo bus mažai iš manęs. dariau labiau kaip foną. jei pirmai turėjau laiko, tai šiai tokio dalyko skirti negalėjau verysad.gif užkraunu rezultatą ant tavų pečių cool.gif

Puriena: man patiko mano auto grotose smile.gif

stipresnis fiksažas iš ties geriau išplauna antiaureolinį. arba pakartotinis fiksavimas. šitą irgi pastebėjau.
Atsakyti