QUOTE(Sansara @ 2009 12 02, 10:57)
ai, prisiminiau, kad tiem, kas neturi skanerio, bus problematiska su 2expo juostu skanavimu nu nunešiu aš kur nors, arba neskanuos, sakydami - sugadinta juosa, arba nuskanuos kaip jiems atrodys, kur kadro ribos, bet ne man
mūsų čia tiek su skeneriais, kad kaip nors nuskenuosim vieni kitiems gal ir be laboratorkių, ką?
o.k. supratau, kad reikia pasiskubinti. dabar sprendžiu dilemą: spalvotą ar b/w. ir jei b/w tai kurią pasirinkti - kodak tri-x 400 (tuomet ekspo bus iso 800 ir galima bus padvaluose visokiuose fotkinti) ar adox iso 25 (čia nauja ir nebandyta juosta, ekspo bus iso 50 ir atitinkamai niuansai su išlaikymu ir apšvietimo sąlygoms). Sayonara - tavo žodis lemiamas
QUOTE(andriuska @ 2009 12 02, 12:05)
o.k. supratau, kad reikia pasiskubinti. dabar sprendžiu dilemą: spalvotą ar b/w. ir jei b/w tai kurią pasirinkti - kodak tri-x 400 (tuomet ekspo bus iso 800 ir galima bus padvaluose visokiuose fotkinti) ar adox iso 25 (čia nauja ir nebandyta juosta, ekspo bus iso 50 ir atitinkamai niuansai su išlaikymu ir apšvietimo sąlygoms). Sayonara - tavo žodis lemiamas
b/w vienareikšmiškai kodak trix, jeigu Tu ne prieš
beje, išryškinsi paskui? nes aš po vakar vėl kurį laiką bijosiu ryškint, (o mest gert nesinori ) o procentru nepasitikiu
bijau prisikalbėti, bet su kodak produkcija bėdų dar nebuvo (kaip ir su ilfordu). o k., tuomet tri-x.
QUOTE(andriuska @ 2009 12 02, 14:02)
bijau prisikalbėti, bet su kodak produkcija bėdų dar nebuvo (kaip ir su ilfordu). o k., tuomet tri-x.
Sudėjau jau ir Andriuskos-Purienos projektą. Andriuska, vėlgi išrinkau tas,kurios atspindi įdėją. O buvo ir tokių, kur matėsi tik viena ekspo, tai ir nekėliau jų. Taip pat buvo keletas tokių, kurios nevertos mūsų dėmesio. Tai va, prašom eiti, akis paganyti.
sillwio, norėjai vienos nuotraukos ant sienos. Tai gal norėtum negatyvo - atsispaustum sau kokybišką, gal dar man atspaustum Rašyk man adresą į až ir siunčiu
sillwio, norėjai vienos nuotraukos ant sienos. Tai gal norėtum negatyvo - atsispaustum sau kokybišką, gal dar man atspaustum Rašyk man adresą į až ir siunčiu
dar meeto albumą papildžiau spalvotomis.
Aš irgi nekantraujų dėl jūsų
uzsisandarinau tulika, issiryskinau juostele. atradau savo viena klaida ir kodel gaunasi apsviestas krastelis kartais (fiksazo vos vos pritruksta apsemti iki galo ), padariau antra - praskiedziau fiksaza ne 1 su 5, o 1 su 4 ale kaip graziai isiplove visas violetinumas is kodako kas daugiau pasikeite - nezinau neveikia mano smegenys ta kryptim dar....
QUOTE(sayonara @ 2009 12 03, 08:36)
labai fainos ir purienos-andriuškos foto. kai kurios tokios.. konceptualios..
aš jau nekantrauju
aš jau nekantrauju
jau turiu. konceptualumo bus mažai iš manęs. dariau labiau kaip foną. jei pirmai turėjau laiko, tai šiai tokio dalyko skirti negalėjau užkraunu rezultatą ant tavų pečių
Puriena: man patiko mano auto grotose
stipresnis fiksažas iš ties geriau išplauna antiaureolinį. arba pakartotinis fiksavimas. šitą irgi pastebėjau.