Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

liuksusinės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
andriuska, ar kas kitas gal naudojo/zino - reiktu man nemazai pigios, nebutinai superkokybes juostos eksperimentams. kzk budavo tos karpomos, kur gali pats sukarpyt kaip reikia ir idet i konteineriuka. eina dabar is kur nors ka tokio gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 01, 20:04)

linkejimai is Kopenhagos 4u.gif .

kopenhagoje visi labai draugiški. ypač kai išsitrauki kokį dviakį cool.gif kaip ten kanalo krantinė žiema? vasara tai ten praeiti nuo žmonių neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 01, 20:40)
kopenhagoje visi labai draugiški. ypač kai išsitrauki kokį dviakį cool.gif  kaip ten kanalo krantinė žiema? vasara tai ten praeiti nuo žmonių neįmanoma.

nu neturiu kokio dviakio, tai ir ypatingo daugiskumo nepajutau cool.gif o zmoniu nera daug, krantine, gaila, bet tik vakare pamatau. ir kaip pagal uzsakyma visai faina fotografiju paroda dabar prie Nyhavn vyksta.
Atsakyti
keistas daiktas - sedziu akademinej tokioj aplinkoj, klausausi, o tos akademines mintys man kzk vis i fotografijas verciasi. nors turetu i mokslinius projektus, teorijas, ect.
vakar deste toks jau amziuje profesorius, toks tipiskas, profesoriaus prototipas sakyciau, vis gailejausi, kad nedrisau paprasyti nufotografuoti. kzk viena jo fraze istrigo. Jo paklause kuriai teoretiku grupei jis save priskiria, o tas atsake, kad "the older you are, the more yourself you are". Pagalvojau, kad tas teisinga ir fotografijai. Kai pradedi ir mokaisi, daug is kitu pasiimi, esi imlus, o paskui vis labiau tampi savimi. nes kitaip ir buti negali. turi vis maziau laiko blaskymuisi ir ismoksti atsirinkti kam ji skirti. ir ko as tai rasau? biggrin.gif say, cia as ar tu geri, kas turetu kalbet? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 01, 22:04)
...o tas atsake, kad "the older you are, the more yourself you are"....

mhm, tikrai drinks_cheers.gif

o aš prisižiūrėjau tų mūsų 2 expo ir iš to džiaugsmo beveik puse juosteles išpleškinau namie. pagalvojau, kad per tuos ligonius kol aš sulauksiu, kad mane kas kur išleistų. ryt dar kokių vištų kieme pafotkinsiu ir eisiu išsiųst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 01, 21:04)
o tas atsake, kad "the older you are, the more yourself you are". Pagalvojau, kad tas teisinga ir fotografijai.

True. Genialiai paprasta.

2expo projektas įgauna pagreitį. Nuotraukos - ledas. Vistik perima juosta kažką gyvo iš mūsų. Tai puikiai jaučiama nuotraukose. Pritariu sayonarai, kad reikia dažniau. Galima variacijų prisigalvot. Pvz. vienas sluoksnis guldomas žiemą, o antras pavasarį smile.gif
Atsakyti
Puriena, Degute labai fainas jūsų rezultatas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 01, 21:04)
"the older you are, the more yourself you are". Pagalvojau, kad tas teisinga ir fotografijai.

biggrin.gif say, cia as ar tu geri, kas turetu kalbet? ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

aš kai geriu, tai kalbu daug, o kai prigeriu - užtylu. neįtikėtina? SIURPRIIIIZASSSS....smile.gif))

QUOTE(sillwio @ 2009 12 01, 22:15)
2expo projektas įgauna pagreitį. Nuotraukos - ledas. Vistik perima juosta kažką gyvo iš mūsų. Tai puikiai jaučiama nuotraukose. Pritariu sayonarai, kad reikia dažniau. Galima variacijų prisigalvot. Pvz. vienas sluoksnis guldomas žiemą, o antras pavasarį smile.gif

nekantrauju iš andriuškos juostelę gaut.. mes jaučiu paskutiniai būsim..smile.gif)

ačiū Tau, sillwio, už idėją. reik ją pavystyt ir kartot, nes pratimas, mobilizacija, sukrutimas-sujudimas tai nerealus. užduotis galima konkretizuot: kaip Tu sakei, vienas kadras žiemą, kitas pavasarį, arba vienas kadras būtinai gamtos, kitas būtinai žmogaus arba miesto ir t.t.

jaučiu pakilimą..smile.gif kad neapsiseilėčiau nuo sentimentų, prisisegsiu seilinuką, bet pasakysiu: šioje temoje atradau. ką atradau - nekonkretizuosiu, bet atradau. ir faina man dabar labai labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 02, 09:25)
nekantrauju iš andriuškos juostelę gaut.. mes jaučiu paskutiniai būsim..smile.gif)

jau kad kalbam nelietuviškai, tai dar viena sentencija - last, but not the least cool.gif . ar pakentėsi iki kitos savaitės vidurio? tuomet gal olandiškos karvės, sūrio galvos ir malūnai guls pirmame sluoksnyje. jei ne - tuomet teks tenkintis įvairiomis mano kūno dalimis ir buto interjero detalėmis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 02, 08:38)
jau kad kalbam nelietuviškai, tai dar viena sentencija - last, but not the least cool.gif . ar pakentėsi iki kitos savaitės vidurio? tuomet gal olandiškos karvės, sūrio galvos ir malūnai guls pirmame sluoksnyje. jei ne - tuomet teks tenkintis įvairiomis mano kūno dalimis ir buto interjero detalėmis cool.gif

kankinuosiiiiiiii biggrin.gif biggrin.gif fotkink tas savo dalis, aš savo irgi paskui pafotkinsiu, gal gausim kokią simpatišką Godzilą ..smile.gif))
Atsakyti
man amnezija, pamiršau ką norejau parašyt.... blink.gif tik paskutinį punktą prisimenu, kad nuo "mor e yourself" man baisu darosi vis labiau, kuo toliau... biggrin.gif
Atsakyti